Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2010 07 29, 17:58)
mergele - skarele atrodo kaip purvina, man noretusi shviesiau. ir kadravimas nelabai. drugelis - ryshkumas nice. spalvos.

hmmm...na cia tokia keliu spalvu skarele blush2.gif matyt reikejo su kita fotografuoti.
del kadravimo, sutinku, reikejo siek tiek desiniau..

aciu uz komentarus, pastebejimus....mokomes toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 07 29, 10:02)
grazuuuu  smile.gif mergaites plaukai kaip tas rugiu laukas, dangus fantastiskas, nu bet man kliuna merginos juodos petneseles is po baltos sukneles....   blush2.gif

Ačiū smile.gif Man ta petnešėlė kažkaip nekliūna

QUOTE(Maggie @ 2010 07 29, 16:58)
rarity - man patinka, labai fainas kontrastas, kad geltona ir tamsus dangus, bet ir man noretusi daugiau dangaus gal. gal yra dar kokie kadrai is sios fotosesijo? mano svajone kazhka pafotkint laukuose biggrin.gif arba kad mane pafotkintu. nes tokios svajingos ir romantishkos foto.

Yra tų kadrų wink.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Ir kitokių yra

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 29 liepos 2010 - 20:25
QUOTE(rarity @ 2010 07 29, 13:21)
Yra tų kadrų wink.gif
Man paskutinė kažkaip geriausiai žiūrisi... ax.gif
Pirmoje kliūna kreivas horizontas, antroje emocija nelabai patinka, trečia visai nekabinanti, nors rugiai gražūs smile.gif ketvirtoje akis kliūna už to vos besimatančioa gabalėlio dangaus - arba jo daugiau norisi, arba iš viso nukirpti, kad neblaškytų blush2.gif Ir kadravimas man nelabai. Žvilgsnis lyr ir daugiau vietos prašosi, ir fokuso daugiau ant merginos norėtųsi... ax.gif
O va paskutinė man labai wub.gif Tokia nesuvaidinta, viskas tarsi savo vietose, IMHO... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 07 29, 21:03)
Man paskutinė kažkaip geriausiai žiūrisi...  ax.gif
Pirmoje kliūna kreivas horizontas, antroje emocija nelabai patinka, trečia visai nekabinanti, nors rugiai gražūs smile.gif ketvirtoje akis kliūna už to vos besimatančioa gabalėlio dangaus - arba jo daugiau norisi, arba iš viso nukirpti, kad neblaškytų  blush2.gif Ir kadravimas man nelabai. Žvilgsnis lyr ir daugiau vietos prašosi, ir fokuso daugiau ant merginos norėtųsi... ax.gif
O va paskutinė man labai  wub.gif Tokia nesuvaidinta, viskas tarsi savo vietose, IMHO...  ax.gif

Pirmojoje horizontas tiesus, tiesiog Lietuvoje yra tokių dalykų kaip kalvos wink.gif Antrosios emocija man kaip tik patinka. Dėl trečiosios nžn, patiko ji man kažkodėl. Ketvirtojoje tą dangų gal ir reikėtų pakirpti. Fokusuota ne į merginą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 29 liepos 2010 - 21:18
sveikos, paskaitau paskaitau jus, bet nd vis nepabaigiu, tai ir komentuot nedrystu... blush2.gif

Bet i ta rugiu/pievu tema kelias parodyt noreciau:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

visai pradziamoksle dar, tai butu smagu patarimus, pastabas paskaityti smile.gif ax.gif
Atsakyti
Merginos, noreciau nuomoniu del sio kadro, pati abejoju del kontrasto, gal tamsi kiek, bet man norejosi tamsesnes kad atspindetu nuotaika g.gif
skauda
user posted image
Papildyta:
kazko per flickr keliant issviesejo, mano kompe jinai tamsesne...
QUOTE(Cheles @ 2010 07 29, 20:16)
sveikos, paskaitau paskaitau jus, bet nd vis nepabaigiu, tai ir komentuot nedrystu... blush2.gif
visai pradziamoksle dar, tai butu smagu patarimus, pastabas paskaityti smile.gif ax.gif

Wow, nieko sau pradziamoksle!!! ryskumas, spalvos .... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 29 liepos 2010 - 21:40
QUOTE(rarity @ 2010 07 29, 14:16)
Pirmojoje horizontas tiesus, tiesiog Lietuvoje yra tokių dalykų kaip kalvos wink.gif
Na jo, tas tiesa hihihi.gif Kažkaip neįvertinau to faktoriaus smile.gif

QUOTE(Cheles @ 2010 07 29, 14:16)
Bet i ta rugiu/pievu tema kelias parodyt noreciau:
Emociškai kabina, spalvos mielos... wub.gif
Pirmoje ir trečioje merginą norėtųsi trūktelt iš centro, o antroje žemės daugiau imčiau ir vos žemesnis rakursas smagiau, manau, žiūrėtųsi – tuomet atsidurtų puokštė dangaus fone, dabar kiek susilieja ji su medžiais... ax.gif
Bet šiaip man tokie jaukūs kadrai visai... ax.gif
Atsakyti
user posted image
Įkėliau šią foto, nes noriu jūsų paklausti, gal žinote ką aš darau ne taip, kad man joje žolės spalva kažkiokia nenatūrali gavosi, kažkokia per ryški, per daug salotinė. Ir pastebėjau, kad daugumoj mano foto žalia spalva gaunasi tokia per žalia doh.gif
Fotografuoju su Pentax K-x 18-55mm
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 07 29, 22:35)
Wow, nieko sau pradziamoksle!!!  ryskumas, spalvos .... wub.gif

su spalvom labai padejo vakarine besileidzianti saule... :)aciu aciu 4u.gif
Beje, "skauda"tai tikrai bent man labai perteikia, kad skauda.... ir gal net nereikia tamsesnes?... na man labai graziai ziurisi..

sushi aciu uz pastabas! 4u.gif

pupse - gal per sviesi ekspozicija? ar pabandyciau iso pamazinti, arba diafragma maziau atverti (kad didesnis f skaicius butu) arba islaikyma padidinti...
Atsakyti
Cheles, beje su kokiu objektyvu darei nuotraukas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 07 29, 23:11)
Cheles, beje su kokiu objektyvu darei nuotraukas?  ax.gif

AF-S DX Nikkor 18-55mm f3.5/5.6G VR smile.gif sukompektuotas buvo kartu su fotiku.. vis noriu issinuomoti paziureti kas per stebuklas 50tukas .. ir f 1.8 ar 1.4... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 07 29, 21:20)
AF-S DX Nikkor 18-55mm f3.5/5.6G VR smile.gif sukompektuotas buvo kartu su fotiku.. vis noriu issinuomoti paziureti kas per stebuklas 50tukas .. ir f 1.8 ar 1.4... smile.gif

as ir mastau 50-uka pirktis...
Atsakyti