Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žydraakė @ 2010 08 31, 20:26)
Nevisus blush2.gif
Jaučiu prisidirbau jau... doh.gif  unsure.gif

nieko neprisidirbai, tiesiog jeigu padarytum tai pati matytum kur fokusas, o kur ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 31, 20:25)

aciu 4u.gif karsta.gif
Papildyta:
ar galiu parodyti dar vena , siandien ryte isvariau savo dickiu i balkona sakau stok paveiksluosiu, ir toks man fainas tas kadras ax.gif , ziauriai dziaugiausi, sakykit kas ne taip ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 08 31, 14:07)
Hmmm... Man nesiseka vadinasi unsure.gif
Įkelsiu vėliau kitokių foto, tai norėsiu vėl vertinimo. Jeigu fokusas vėl bus šnipštas, tada gausit mane pamokit rolleyes.gif
O ką jūs matot tam juodam fone? Nu aš blondinė, bet gal gi ne ant tiek...nu nematau nieko dešiniam šone unsure.gif

jitute, nd gerai. O va su vaikuciui - sviesinciau veida. 4u.gif
zydraake, gal monikas nesureguluotas, nes pas mane ne juoda o pilka matos ir lyg ir siules kazkokios eina (na taip, lyg medziaga susiuta). Bek ND daryt ir suprasi apie fokusa 4u.gif
Lutpede, su tom gelem tai ir man nesekas. Va pasirodytu Rarity, pasakytui iskart kas negerai. Nu kazkaip nesiziuri ji man ir viskas. Gal kito kampo ieskot. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 31 rugpjūčio 2010 - 21:30
QUOTE(<emigrante> @ 2010 08 31, 22:30)
jitute, nd gerai. O va su vaikuciui - sviesinciau veida.  4u.gif

aciu 4u.gif sito dar nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 08 31, 23:30)
Lutpede, su tom gelem tai ir man nesekas. Va pasirodytu Rarity, pasakytui iskart kas negerai. Nu kazkaip nesiziuri ji man ir viskas. Gal kito kampo ieskot.  g.gif

Tam ir esam čia , kad vieni kitiems padėtume išsiaiškint kas ir kaip . Ar ne taip? smile.gif
jitute
Pagal mane fotografavai prieš saulę. Čia geras straipsniukas: patarimai kaip fotografuoti vaikus
http://www.efoto.lt/...aikus_patarimai
Atsakyti
lutpede aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Skaitau temos pavadinimą, manau pataikiau čia 4u.gif perksiačiau kelias temas atgal, na neradau atsakymo į sau rūpimą klausimą blush2.gif nesiseka atlikti 1ND, prie kitų dar net nesvajoju prieit smile.gif kaip jį atlikti? reikia naudot autofokusavimą ar rankinį blush2.gif nors man nei taip nei taip nesiseka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2010 09 01, 14:38)
Skaitau temos pavadinimą, manau pataikiau čia  4u.gif perksiačiau kelias temas atgal, na neradau atsakymo į sau rūpimą klausimą blush2.gif nesiseka atlikti 1ND, prie kitų dar net nesvajoju prieit smile.gif kaip jį atlikti? reikia naudot autofokusavimą ar rankinį blush2.gif nors man nei taip nei taip nesiseka blush2.gif

nu neturetu but labai sunku smile.gif daryciau su autofokusu. o moki fokusuot?smile.gif nusistatyk vieno tasko fokusa (jei nezinai, paziurek instrukcijoj). tada nutaikai ta taska i daikta, ispaudi siek tiek mygtuka ir taip sufokusuoji. tada pasuki fotika kaip nori kad atrodytu foto ir jau tada nuspaudi iki galo mygtuka smile.gif ir taip padarai su kitais daiktais
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2010 09 01, 12:38)
Skaitau temos pavadinimą, manau pataikiau čia  4u.gif perksiačiau kelias temas atgal, na neradau atsakymo į sau rūpimą klausimą blush2.gif nesiseka atlikti 1ND, prie kitų dar net nesvajoju prieit smile.gif kaip jį atlikti? reikia naudot autofokusavimą ar rankinį blush2.gif nors man nei taip nei taip nesiseka blush2.gif

Fokusuok rankiniu ir viskas gausis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 01, 12:50)
nu neturetu but labai sunku smile.gif daryciau su autofokusu. o moki fokusuot?smile.gif nusistatyk vieno tasko fokusa (jei nezinai, paziurek instrukcijoj). tada nutaikai ta taska i daikta, ispaudi siek tiek mygtuka ir taip sufokusuoji. tada pasuki fotika kaip nori kad atrodytu foto ir jau tada nuspaudi iki galo mygtuka smile.gif ir taip padarai su kitais daiktais

Perkadruojant daznai fokyusas nusoka. Nesiulyciau jo pradedantiems. Tegul geriau ismoksta pirma rankini fokusa ivaldyt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 01, 14:50)

su vienu tai viskas tvarkoje, tarkim su pirmu - sufokusuoju nufotkinu, o kaip padaryti kad vidurinis išryškėtų g.gif ir nuotrauka būtų "tokia pati" neslankiojant fotiko g.gif dabar vis fokusuoju centrą arba šoną (tą tašką perstatinėju) bet man vistiek gaunasi visi 3 ryškūs g.gif o gal aš per greit paspaudžiu g.gif

reik luktelt batarkės išsikrovė, už valandžiukės vėl eisiu kankinti fotiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 01 rugsėjo 2010 - 14:00
QUOTE(<emigrante> @ 2010 09 01, 14:55)
Perkadruojant daznai fokyusas nusoka. Nesiulyciau jo pradedantiems. Tegul geriau ismoksta pirma rankini fokusa ivaldyt.  biggrin.gif

o kaip jis nuslysta, jeigu neatleidi mygtuko?smile.gif ar cia as tokia nepastabi?smile.gif o rankinio as dar net neivaldziau, nes niekad nenaudoju biggrin.gif va jis man kazkokia mistika..
Atsakyti
rankinis man ir dar nepasiduoda, bandžiau, bet arba viskas ryšku, arba priekis tik doh.gif neapsikeičia ryškūs objektai, matyt čia fotkintojo kaltė, mano akis neatrenka g.gif
Atsakyti