Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Forgete @ 2010 08 30, 11:49)
taip geriau, o tu kampukus pati tamsinai ar cia taip gavosi?

pati, negerai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 08 30, 13:50)
pati, negerai?  blush2.gif

skonio reikalas, as gal nedeciau, o gal deciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 08 30, 13:42)
ebay, amazon.com (jei yra kas parsiuncia) ir pan. pas mus tikrai nezmoniskos kainos  doh.gif

dosa man patiko, bet ir man lyg ciuozt nori

Aciu 4u.gif bandysiu ieskoti.
Atsakyti
Rudeniui artėjant...
Bijau dėt, bet reikia kritikos, postūmio rolleyes.gif

Rudeninis derlius I
user posted image

Rudeninis derlius II
user posted image
Atsakyti
sveikutes, pagaliau gavau...ir as savo aparata, bet esu visiskai zalia, nieko nesuprantu, instrukcija 200 lapu skaitau trecia karta, nu nzn ar as cia tokia blonde doh.gif bet noras, bijau kad gali dingti doh.gif bandziau pirma namu darba atlikti tai s....
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 08 30, 21:12)
sveikutes, pagaliau gavau...ir as savo aparata, bet esu visiskai zalia, nieko nesuprantu, instrukcija 200 lapu skaitau trecia karta, nu nzn ar as cia tokia blonde doh.gif  bet noras, bijau kad gali dingti doh.gif  bandziau pirma namu darba atlikti tai s....

Kelk cia ir rodyk kas gavos. Jei labai blogai - siusim is naujo instrukcija skaityt, jei pusiau su velniu - pamokysim ka blogai darai ir kur klaidos ieskot mirksiukas.gif
Papildyta:
zydraake, pirmoj fokuso isvis nesimato. O noretus 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

zydraake man tavo kaštonai patiko. Spalvos švelnios, natūralios. Mėgstu tokias
Atsakyti
Lutpede, visai neblogai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 30 rugpjūčio 2010 - 23:08
QUOTE(<emigrante> @ 2010 08 30, 23:32)
Kelk cia ir rodyk kas gavos. Jei labai blogai - siusim is naujo instrukcija skaityt, jei pusiau su velniu - pamokysim ka blogai darai ir kur klaidos ieskot  mirksiukas.gif
Papildyta:
zydraake, pirmoj fokuso isvis nesimato. O noretus  4u.gif

4u.gif bandysiu dar, jei nesigaus tada jau desiu viska ka turiu doh.gif
Atsakyti
Lutpede, butinai nukirpk desini krasta, nes matosi rankove ar kas ten? unsure.gif ir butu buve graziau jei butu visa gelyte tilpus, bet siaip tai grazi nuotrauka, ir antra man patiko, grazios spalvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2010 08 31, 11:00)
Lutpede, butinai nukirpk desini krasta, nes matosi rankove  ar kas ten?  unsure.gif ir butu buve graziau jei butu visa gelyte tilpus, bet siaip tai grazi nuotrauka, ir antra man patiko, grazios spalvos  thumbup.gif

deje, orchidėja tokia didelė, kad nei pro kur visa netelpa, nes priešingu atveju bus matyti dar daugiau nereikalingų elementų
Atsakyti
Lutpede. Tvarkyt orchidejom fona reik. Desinej ar tai medziagos siules ar tai kazkas ten matos. Ir fono grynai juodo noretus.
Antra visai nekabina 4u.gif bardakelis toks.
Atsakyti