Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ohara @ 2010 08 28, 11:13)
[ nu sorry,bet man tai nea.. nepatiko tos katytės foto, norisi ryškumo estettiškumo ir t.t. unsure.gif  4u.gif

g.gif dėl ryškumo, tai juodą gyvūną ir dar judantį nelabai išeina sufokusuoti. Kas liečia estetiškumą , gal jūs ir teisi. Specialos foto sesijos nedariau, nes šita juodukė baisi nenuorama. Nenori pozuoti
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 08 28, 10:02)
Juoda katytė

zinok, nesiziuri.. tiesiog kate. ir dar blogai tas uztiesalas, jis priduoda tokio purvinumo ispudi. ir katytei baisiai truksta ryskumo.. siulyciau bet jau prie balto fono ja statyti, kad labiau issiskirtu. ir paieskoti, kai katyte bus kokios idomesnes pozos, nuotaikos smile.gif dar su ryskumo zona, siesa pazaisti..
Papildyta:
QUOTE(ohara @ 2010 08 28, 10:13)

graziai susizaidzia su tais dryziais. bet man apacia trukdo, sofa ar kas ten. ir noretusi daugiau ryskumo. ir jb man toks per rausvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 08 28, 09:13)
Pagirsiu ir Airv tobulėji ir tu,mergyt..pet pastebėjau kad grūda lb mėgsti.....

Ačiū smile.gif Grūdą tikrai mėgstu smile.gif kaupiuosi juostai, nes nuotraukos ir spalvos ten man kažkas TOKIO

Ohara, pritariu brumbrumui 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 28 rugpjūčio 2010 - 16:29
QUOTE(Alabama @ 2010 08 28, 17:28)

nu pirmos fonas tai man stebuklingas. nu labai grazus man smile.gif o ziedelis va nedomina, jis toks plokscias, visai ne erdvinis.

o antroj tu cia iskirpai si kadra is kitos foto? nes kokybes visai nera.. nors ir pirmoj kokybes mazoka..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 29, 16:30)
QUOTE(Alabama @ 2010 08 28, 17:28)

nu pirmos fonas tai man stebuklingas. nu labai grazus man smile.gif o ziedelis va nedomina, jis toks plokscias, visai ne erdvinis.

o antroj tu cia iskirpai si kadra is kitos foto? nes kokybes visai nera.. nors ir pirmoj kokybes mazoka..

As su muiline sena fotografuoju smile.gif
Atsakyti
As labai atiprasau,kad visai ne i tema blush2.gif Bet gal kas malonetu pasakyti kur galima pigiau negu parduotuvese nupirkti baterija(nauja) fotooaparatui?Sony firmos fotikas.Parduotuvej 170lt doh.gif Pries metus nupirktas ir jau reikia naujos baterijos,ne jaugi turiesiu kiekvienais metais uz 170lt pirkti baterija? doh.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Seniai nosi buvau ikisus. Kaip jums si nuotrauka?
user posted image
Atsakyti
Dosa, man patinka, bet kažkaip atrodo kad čiuožia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2010 08 30, 12:48)
As labai atiprasau,kad visai ne i tema blush2.gif Bet gal kas malonetu pasakyti kur galima pigiau negu parduotuvese nupirkti baterija(nauja) fotooaparatui?Sony firmos fotikas.Parduotuvej 170lt doh.gif Pries metus nupirktas ir jau reikia naujos baterijos,ne jaugi turiesiu kiekvienais metais uz 170lt pirkti baterija? doh.gif
Aciu 4u.gif

ebay, amazon.com (jei yra kas parsiuncia) ir pan. pas mus tikrai nezmoniskos kainos doh.gif

dosa man patiko, bet ir man lyg ciuozt nori
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 08 30, 11:34)
Dosa, man patinka, bet kažkaip atrodo kad čiuožia... g.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 08 30, 11:42)
dosa man patiko, bet ir man lyg ciuozt nori

tikrai, atrodo ciuozia, aciu smile.gif
Gal taip geriau? g.gif
user posted image
Atsakyti
taip geriau, o tu kampukus pati tamsinai ar cia taip gavosi?
Atsakyti