Akasha super duper ir toki rezultata gauni be fotostudijos, as suzaveta
norejau paklausti ar tu pagrinda balta darai is tos pacios foto medziagos? is vieno gabalo, ar atskirai, ar balta lapa koki dedi.
Akasha, koks pas tave bodis?
QUOTE(Forgete @ 2010 08 27, 18:00)
Akasha super duper ir toki rezultata gauni be fotostudijos, as suzaveta
norejau paklausti ar tu pagrinda balta darai is tos pacios foto medziagos? is vieno gabalo, ar atskirai, ar balta lapa koki dedi.
Dekui Pagrindas tai vienas bendras medziagos gabalas, tada horizonto linijos nesigauna... Medziaga, tai tapati apie kuria cia kazkada rasiau.. tokia truputi su pukeliu...
QUOTE(ASTYT @ 2010 08 27, 18:27)
beibis
As katinu myletoja, tai man pats kaciukas baisiai paperka Gal tik truputeli kitokiu kampu reikejo imti... apacios man asmeniskai per daug... galejai krepsi kirpti...
QUOTE(airv @ 2010 08 27, 18:36)
Akasha, koks pas tave bodis?
D90 nikon...
katinukas ir mane papirko
QUOTE(Akasha @ 2010 08 27, 18:53)
D90 nikon...
Pas mane ir d90, bet tokių rezultatų nesugebėjau išgaut
Todėl ir nusprendžiau, kad laikas ekspozicijos nustatymą kankint.... Jei ir tas nepadės, reiškias nelemta
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 08 27, 20:22)
Pas mane ir d90, bet tokių rezultatų nesugebėjau išgaut
Todėl ir nusprendžiau, kad laikas ekspozicijos nustatymą kankint.... Jei ir tas nepadės, reiškias nelemta
pas mane ir tas pats... man nelemta kankinu tą fotiką, bet niekaip man nepaklūsta jis...
gal kas nori i Zolubos foto kursus su manim, kad man vienai nebutu liudna?
Labas vakaras.
jau kuris laikas cia pasiskaitau, pasigroziu jusu fotografijomis..nori jungtis prie jusu, nes jau vakar pagaliau atkeliavo musu fotoaparatas.. kolkas dar tik skaitineju informacija ir pamokeles is pirmojo puslapio, veliau jau darysiu namu darbus ir duosiu jusu teismui labai noriu suprast kaip fotografuojama, kaip veikia aparatas ir jo nustatymai ir ismokt padaryt grazia nuotrauka
jau kuris laikas cia pasiskaitau, pasigroziu jusu fotografijomis..nori jungtis prie jusu, nes jau vakar pagaliau atkeliavo musu fotoaparatas.. kolkas dar tik skaitineju informacija ir pamokeles is pirmojo puslapio, veliau jau darysiu namu darbus ir duosiu jusu teismui labai noriu suprast kaip fotografuojama, kaip veikia aparatas ir jo nustatymai ir ismokt padaryt grazia nuotrauka
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 27, 20:39)
aš noriu, tik gaila, kad man toli...
QUOTE(Daisiuke @ 2010 08 27, 21:16)
Labas vakaras.
jau kuris laikas cia pasiskaitau, pasigroziu jusu fotografijomis..nori jungtis prie jusu,
jau kuris laikas cia pasiskaitau, pasigroziu jusu fotografijomis..nori jungtis prie jusu,
sveika
Akasha foto blogas nuostabus,gyriau jau ir dar pagirsiu,oj, mergytė..oj oj oj..kaip man viskas gražu ten....
Pagirsiu ir Airv tobulėji ir tu,mergyt..pet pastebėjau kad grūda lb mėgsti.....
kačiukas ir visi tiek skanūs Maggie patiekalai... taip nutyso seilė....
Lutpede nu sorry,bet man tai nea.. nepatiko tos katytės foto, norisi ryškumo estettiškumo ir t.t.
Aš išvis nieko nebefotkinu.....
katiną ir šunis savo nebent.... Parodysiu vieną, tik kad vardas uždėtas nežinau ar vaizdo negadina....
Pagirsiu ir Airv tobulėji ir tu,mergyt..pet pastebėjau kad grūda lb mėgsti.....
kačiukas ir visi tiek skanūs Maggie patiekalai... taip nutyso seilė....
Lutpede nu sorry,bet man tai nea.. nepatiko tos katytės foto, norisi ryškumo estettiškumo ir t.t.
Aš išvis nieko nebefotkinu.....
katiną ir šunis savo nebent.... Parodysiu vieną, tik kad vardas uždėtas nežinau ar vaizdo negadina....