Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Akasha super duper ir toki rezultata gauni be fotostudijos, as suzaveta wub.gif

norejau paklausti ar tu pagrinda balta darai is tos pacios foto medziagos? is vieno gabalo, ar atskirai, ar balta lapa koki dedi.
Atsakyti
beibis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ASTYT€: 27 rugpjūčio 2010 - 17:28
Akasha, koks pas tave bodis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 08 27, 18:00)
Akasha super duper ir toki rezultata gauni be fotostudijos, as suzaveta  wub.gif

norejau paklausti ar tu pagrinda balta darai is tos pacios foto medziagos? is vieno gabalo, ar atskirai, ar balta lapa koki dedi.

Dekui smile.gif Pagrindas tai vienas bendras medziagos gabalas, tada horizonto linijos nesigauna... Medziaga, tai tapati apie kuria cia kazkada rasiau.. tokia truputi su pukeliu...

QUOTE(ASTYT€ @ 2010 08 27, 18:27)

As katinu myletoja, tai man pats kaciukas baisiai paperka smile.gif wub.gif Gal tik truputeli kitokiu kampu reikejo imti... apacios man asmeniskai per daug... galejai krepsi kirpti...

QUOTE(airv @ 2010 08 27, 18:36)
Akasha, koks pas tave bodis? g.gif

D90 nikon...
Atsakyti
katinukas ir mane papirko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 08 27, 18:53)
D90 nikon...

Pas mane ir d90, bet tokių rezultatų nesugebėjau išgaut doh.gif
Todėl ir nusprendžiau, kad laikas ekspozicijos nustatymą kankint.... smile.gif Jei ir tas nepadės, reiškias nelemta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 08 27, 20:22)
Pas mane ir d90, bet tokių rezultatų nesugebėjau išgaut  doh.gif
Todėl ir nusprendžiau, kad laikas ekspozicijos nustatymą kankint.... smile.gif Jei ir tas nepadės, reiškias nelemta  lotuliukas.gif

pas mane ir tas pats... man nelemta doh.gif kankinu tą fotiką, bet niekaip man nepaklūsta jis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 27 rugpjūčio 2010 - 19:29
gal kas nori i Zolubos foto kursus su manim, kad man vienai nebutu liudna?smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras.

jau kuris laikas cia pasiskaitau, pasigroziu jusu fotografijomis..nori jungtis prie jusu, nes jau vakar pagaliau atkeliavo musu fotoaparatas.. rolleyes.gif kolkas dar tik skaitineju informacija ir pamokeles is pirmojo puslapio, veliau jau darysiu namu darbus ir duosiu jusu teismui smile.gif labai noriu suprast kaip fotografuojama, kaip veikia aparatas ir jo nustatymai ir ismokt padaryt grazia nuotrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 27, 20:39)
gal kas nori i Zolubos foto kursus su manim, kad man vienai nebutu liudna?smile.gif

aš noriu, tik gaila, kad man toli...

QUOTE(Daisiuke @ 2010 08 27, 21:16)
Labas vakaras.

jau kuris laikas cia pasiskaitau, pasigroziu jusu fotografijomis..nori jungtis prie jusu,

sveika 4u.gif
Atsakyti
Juoda katytė
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 28 rugpjūčio 2010 - 09:04
Akasha foto blogas nuostabus,gyriau jau ir dar pagirsiu,oj, mergytė..oj oj oj..kaip man viskas gražu ten.... wub.gif 4u.gif

Pagirsiu ir Airv tobulėji ir tu,mergyt..pet pastebėjau kad grūda lb mėgsti..... ax.gif 4u.gif

kačiukas ir visi tiek skanūs Maggie patiekalai... taip nutyso seilė.... thumbup.gif wub.gif

Lutpede nu sorry,bet man tai nea.. nepatiko tos katytės foto, norisi ryškumo estettiškumo ir t.t. unsure.gif 4u.gif

Aš išvis nieko nebefotkinu..... unsure.gif

katiną ir šunis savo nebent.... doh.gif verysad.gif Parodysiu vieną, tik kad vardas uždėtas nežinau ar vaizdo negadina.... unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 28 rugpjūčio 2010 - 09:14