Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 08 26, 09:38)
Daugumoje nuotraukų trūksta ryškumo - tikriausiai dėl neteisingai parinktos ekspozicijos ar stengimosi padaryti naują kadrą iš kitos nuotraukos. Aš pati darau ekspozicines klaidas ir tai mano silpnoji vieta. Nesidomėjau dar tuo labai. Pusiau manualinės funkcijos - pastebėjau, kad kartais paveda.... smile.gif O su M pastoviai fotografuoti nėra dar patirties... Kas fotografuojat su Manualine funkcija, kaip jus susitvarkot?

Pas mane tokios pat bedos doh.gif Su Panasoniku tai nemazai ant M fotkinau,o dabar gal tik pora kadru esu padarius doh.gif kazkaip ana diena pagalvojau,kad reiketu pasibandyti.
QUOTE(nila_ks @ 2010 08 26, 11:24)
Keliu foto per iPix.lt, nes ten galiu po to išimti foto kada nebereikia  smile.gif

Pabandziau zinok,tai nemoku as ten elgtis doh.gif Arba foto gigantiska,arba tokia mazyte pasine kur paspausti reikia,kad isididintu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 08 26, 11:03)
as shiandien su maistu biggrin.gif

Labiausiai patiko greipfukto stiklineje spalva bigsmile.gif
Atsakyti
pasiguost... ir paklaust. nukrito veidrodinio fotoaparato objektyvas (buvo nuimtas nuo "kuno"), objektyvas buvo sustumtas, uzdetas objektyvo dangtelis ir na... taip vadinamas "kibiras" (nzn kaip lietuviskai kulturingai). ant linoleumo nuo kedes aukscio... fotiko neturiu, patikrint neina, isoriskai pazeidimu lyg ir nera... kiek sansu, kad veiks tvarkingai? ar yra isgyvenusiu tokia katastrofa?
Atsakyti
QUOTE(zirzilia123 @ 2010 08 27, 06:50)
pasiguost... ir paklaust. nukrito veidrodinio fotoaparato objektyvas (buvo nuimtas nuo "kuno"), objektyvas buvo sustumtas, uzdetas objektyvo dangtelis ir na... taip vadinamas "kibiras" (nzn kaip lietuviskai kulturingai). ant linoleumo nuo kedes aukscio... fotiko neturiu, patikrint neina, isoriskai pazeidimu lyg ir nera... kiek sansu, kad veiks tvarkingai? ar yra isgyvenusiu tokia katastrofa?

Yra isgyvenusiu biggrin.gif Man buvo nukrites canon kitinukas. Nuo kedes ant parketo. Lig siol veikia. biggrin.gif To ir tau linkiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 08 26, 10:38)
Kas fotografuojat su Manualine funkcija, kaip jus susitvarkot?

Na as beveik visada fotkinu M... Kaip tik buvau gana neseniai isijungusi A, tai puse nuotrauku sugadinau...
Kaip susitvarkau smile.gif tiesa pasakius nezinau smile.gif tiesiog automatiskai gaunasi...

QUOTE(Maggie @ 2010 08 26, 12:03)
as shiandien su maistu biggrin.gif

Sushis is virsaus labai skaniai atrodo... is sono netaip, nes nebesimato tiek spalvu...
Atsakyti
Akasha, labai fainos nuotraukytės bloge wink.gif
čia gal žydraakės mergytė?
Atsakyti
Tai aciu tau uz paguoda, mieloji... buvau nulakdinus pas meistra, apziurejo, apmaige, uzdejo ant fotiko, dar pamaige... sake, lyg ir gyvens. jei taip, tai ir as gyvensiu smile.gif

QUOTE(<emigrante> @ 2010 08 27, 10:01)
Yra isgyvenusiu  biggrin.gif  Man buvo nukrites canon kitinukas. Nuo kedes ant parketo. Lig siol veikia.  biggrin.gif To ir tau linkiu  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 08 27, 14:36)

Aha,ir as prisidesiu prie pagirimu bigsmile.gif thumbup.gif
Akasha,tu cia namie fotografuoji? bigsmile.gif Super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 08 27, 14:36)

Kur, nerandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 08 27, 15:26)
Kur, nerandu ax.gif

Akashos paraše nuoroda į blogą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 08 27, 15:28)
Akashos paraše nuoroda į blogą wink.gif

Protas-prabanga doh.gif
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 08 27, 15:36)

Dekui smile.gif
Taip taip, cia jos mergyte.. Labai grazuolyte:)

QUOTE(inesaS @ 2010 08 27, 16:16)
Aha,ir as prisidesiu prie pagirimu bigsmile.gif  thumbup.gif
Akasha,tu cia namie fotografuoji? bigsmile.gif Super bigsmile.gif

Dekui... Kur kviecia ten ir fotografuoju... Pas mane pacia namie gana tamsu smile.gif
Atsakyti
prisidedu prie pagyrimų Akashai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti