Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Lutpede @ 2010 08 26, 11:42)
AF-S 35mm f/1.8G

nu tai tada nezoomas smile.gif tai tada nesuprantu, kas ten didinas.. gal as ko nezinau.. ar ten koks skaitmeninis priartinimas smile.gif
Atsakyti
as shiandien su maistu biggrin.gif

vasaros kreveciu salotos
user posted image

user posted image

vasaros gerimas
user posted image

sushi
user posted image

sushi ish shono
user posted image

sushi blur
user posted image

trashki vishtiena saldziarugsciam padazhe
user posted image

makaronai su vishtiena ir alyvuogem
user posted image

natiurmortas ;]
user posted image

SKANAUS biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 26 rugpjūčio 2010 - 11:03
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 26, 12:54)
nu tai tada nezoomas smile.gif tai tada nesuprantu, kas ten didinas.. gal as ko nezinau.. ar ten koks skaitmeninis priartinimas smile.gif

http://www.dpreview....d5000/page9.asp
veiksmas kur padidintos žirafos galvos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 26 rugpjūčio 2010 - 11:13
QUOTE(Maggie @ 2010 08 26, 12:03)
as shiandien su maistu biggrin.gif

si karta as foto nevertinsiu biggrin.gif nes man iki pietu liko 20 min ir as jau mirstu is bado biggrin.gif

bet labiausiai patiko antra. tik tie pribyreje kazkas maiso.. pirma irgi nieko, bet lyg norisi is zemiau smile.gif o paskutine visai nepatiko..
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2010 08 26, 12:12)
http://www.dpreview....d5000/page9.asp
veiksmas kur padidintos žirafos galvos

ai, bet cia tik pritrauki paziuret ar yra fokusas? nes kai nufotkini, tai gauni ne tokia pritraukta, ane?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 26, 13:16)
si karta as foto nevertinsiu biggrin.gif nes man iki pietu liko 20 min ir as jau mirstu is bado biggrin.gif

bet labiausiai patiko antra. tik tie pribyreje kazkas maiso.. pirma irgi nieko, bet lyg norisi is zemiau smile.gif o paskutine visai nepatiko..
Papildyta:

ai, bet cia tik pritrauki paziuret ar yra fokusas? nes kai nufotkini, tai gauni ne tokia pritraukta, ane?

taip. Būtent tai ir yra
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 26, 12:16)

smile.gif
ten lapukai, nes lauke valgem, man kaip tik labai faina, kazhkaip nuotaikos tokios priduoda blush2.gif
paskutine tai grynai prikolas, cukinijos, patisonai ir vanduo su greifrutais, labai juokingas kadras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2010 08 26, 01:18)

Man visai patiko.*****,buciau net netkreipus demesio,i ta ilga ranka jei butu pora kartu pamineta.
PS.per kur keli i tema nuotraukas?

Ačiū 4u.gif

Po teisybe, man ta ranka visai nekliūna, tokia natūrali poza, blush2.gif

Keliu foto per iPix.lt, nes ten galiu po to išimti foto kada nebereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 08 26, 12:18)
taip. Būtent tai ir yra

ai, tai as ne taip supratau vadinasi smile.gif
Atsakyti
Maggie, a pablūdai su tiek maisto bigsmile.gif Man gražiausia sushi, nu spalvos tokios ryškios, iš viršaus traukia akį smile.gif
Atsakyti
-Juodre-, antros emocija labai faina, tik aplinka tai nea, užgožia.

Lutpede, jei mintis lašiukai, tai norėtūsi jog akcentas jie būtų, kad iškarto į akis jie kristų, o po to tik aplinka.

Maggie, mmm sushi smile.gif skaniai.
Dėl modėliukų, tai mano aplinkos čia žmonės...kartais gerai būti iš gausios šeimos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 26 rugpjūčio 2010 - 12:54
Maggie, ačiū už komentarus 4u.gif MMmmmm gardžiai atrodo nuotraukėlės tavo su maistu- kelia apetitą- vadinasi, gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2010 08 26, 00:30)
Jusu teismui pirmieji blynai.. labai nemuskit patys pirmieji bandymai.. Laukiu kritikos.

user posted image
user posted image

Labai gražūs laiptai, bet antrojoj nuotraukoj kiek kampučiai nukirsti, dešinėj ir lenabai aišku kas balta pvz plaukučių, mėgstu, kai būna ''subrandintas'' kadras su matomom pilnai detalėm smile.gif

p.s. pasiskaitau dažnai šią temą, labai mėgstu pafotografuoti, tik deja su mano turimu SONY DSC T50 muilinyte nelabai ką išgausi, nes dažnai susilieja kas gražesnio turėtų gautis... Labai svajoju apie EOS500D, o šiuo metu, tik žioplinėju, tam tikra prasme mokaus smile.gif
Atsakyti