*smile* man patiko, tik uzkliuvo kreivas horizontas (pastato siena pakripus per kokius 2 laipsnius). Mestelk realia fotke pabandysiu su savo sendinimo actionu
Airv as stebiuosi kaip tu cia greitai prasilauzei, perfect
nila_ks man labai ilga vaiko ranka, gal kitokio kadravimo noretusi - labiau desiniau (link tos ilgos rankos)
QUOTE(Forgete @ 2010 08 25, 17:00)
nila_ks man labai ilga vaiko ranka, gal kitokio kadravimo noretusi - labiau desiniau (link tos ilgos rankos)
čia ji išsirietus į priekį, gal tokį ilgos rankos efektą ir sudarė
QUOTE(airv @ 2010 08 25, 15:20)
* o koks čia action'as?
**Man senoviniai šiek tiek daugiau rudumo norėtūsi, ir grūdo šiek tiek, hmm...Sunku kažką patarti, nes spalvos skonio reikalas...
** Šiaip, šitai foto man norėtūsi plačiau atvertos diafragmos ir kompo kiek kito medžio šakos maišo.
**Man senoviniai šiek tiek daugiau rudumo norėtūsi, ir grūdo šiek tiek, hmm...Sunku kažką patarti, nes spalvos skonio reikalas...
** Šiaip, šitai foto man norėtūsi plačiau atvertos diafragmos ir kompo kiek kito medžio šakos maišo.
* Action'as jei neklystu tai "Coffeeshop simple vintage" (keletą panašių bandžiau, tai šitas man labiausiai patiko).
** Na, taip, spalvos skonio reikalas.. Man toks spalvų derinys patiko
*** Kitą kampą buvo gana sudėtinga atrasti. Daug žmonių buvo, tad bent šiek tiek kitaip pasisukus, matytųsi visi "šiuolaikiški" žmonės (visai nederantys prie šios foto) ir kiti medžiai..
QUOTE(Forgete @ 2010 08 25, 17:00)
* *smile* man patiko, tik uzkliuvo kreivas horizontas (pastato siena pakripus per kokius 2 laipsnius).
** Mestelk realia fotke pabandysiu su savo sendinimo actionu
** Mestelk realia fotke pabandysiu su savo sendinimo actionu
* Smagu, kad patiko Dėl horizonto tai tikrai, tik dbr ir atkreipiau dėmesį, kad šiek tiek pasviręs...
** o kur mestelt? o kokius tu action'us panašiems veiksmams naudoji? Kiek žiūrėjau, tai jų tikrai pilna yra. Belieka tik išsirinkti patinkančius ir aišku tinkamai pritaikyt Kolkas čia vienas pirmųjų mano bandymų...
QUOTE(inesaS @ 2010 08 25, 15:15)
Kaip gaila,kad manes jau nera sarasuose ,turbut reikes is naujo ND daryti,kad priimtumet.***** tik,kad laiko nelabai turiu,bet kaip nors,kad tik noro fotografuoti butu.
Pamenu.
QUOTE(airv @ 2010 08 25, 05:59)
1. Kažkaip bežiūrint į šitą foto atrodo neatskleista emocija...
Mintis - išnykti, pradingti, pasislėpti...
2. Spalvos, spalvos...kažkas su jomis ne taip...
Ir centravimas...kliūna? Man pačiai daugiau erdvės dešinėj norisi...
3. Kvadratas...nžn dėl formato tinka ar ne šitoj?
Mintis - išnykti, pradingti, pasislėpti...
2. Spalvos, spalvos...kažkas su jomis ne taip...
Ir centravimas...kliūna? Man pačiai daugiau erdvės dešinėj norisi...
3. Kvadratas...nžn dėl formato tinka ar ne šitoj?
airv, man pirmojoj visai ne ta emocija, kokią norėjai parodyti... Jei jau pradingti, pasislėpti, gal tuomet reikėjo bandyti rankomis kelius apglėbti ar veidą užsidengti, net nežinau... Nes dabar tiesiog tupinti mergina, tarsi kažką stebinti žolėje...
2. Pradžioje niekas neužkliuvo, spalvos gražios, kompozicija irgi pusė bėdos, nors gal ir norėtųsi kiek į kairę viską trūktelt, daugiau dešinės kad būtų...
Bet va kai antrą kartą žiūrėjau tą foto, tai pašalinių minčių atsirado Toks įspūdis, kad merginą gamtinius reikalus atliekančią kažkas tuoj užklups, o ji suklususi atsisuko, kas ten ateina...
3. ir kadravimas ir kontrastas man labai patinka šitoje
QUOTE(Alabama @ 2010 08 25, 10:48)
Alabama, senuko žvilgsniui vietos trūksta...
QUOTE(sushi @ 2010 08 25, 18:37)
Cia gatves fotografija, nerezisuota, gaudyta greitai.Portretas.
Aciu uz kritika
Pirmas blynas... Laukiu kritikos
Oi labai didele foto. Kaip ja sumazint kad nenukentetu kokybe?
Oi labai didele foto. Kaip ja sumazint kad nenukentetu kokybe?
Forgete, smagu girdėti
1. Taip tu teisi. Aš jei dabar fotografuočiau, tai galvą lenkčiau žemyn, kad nesimatytų ir plačiau atverčiau diafragmą...na gal dar kadruočiau šiek tiek kitaip Turiu peno apmastymams
2. Niekada nebūčiau pagalvojus Manau, yra gerai kai kažkokias, kad ir tokias, mintis kelia foto
Ačiū. Komentavimas irgi labai padeda mokytis, ant savęs išbandyta...tada imi analizuoti ir akis lavinasi. Po to savas nuotraukas lengviau vertinti.
Ten šaka...Plėmas akis bado, tikrai, bet su juo, man labiau patinka nuotrauka.
Gaila, kad Vilnietė esi, labai norėčiau tavo mažajį modeliuką pakankinti
Alabama, bandyk rėmelius siauriasnius dėti, nes tą portretuką labai apsunkina
QUOTE(sushi @ 2010 08 25, 18:37)
airv, man pirmojoj visai ne ta emocija, kokią norėjai parodyti... Jei jau pradingti, pasislėpti, gal tuomet reikėjo bandyti rankomis kelius apglėbti ar veidą užsidengti, net nežinau... Nes dabar tiesiog tupinti mergina, tarsi kažką stebinti žolėje...
2. Pradžioje niekas neužkliuvo, spalvos gražios, kompozicija irgi pusė bėdos, nors gal ir norėtųsi kiek į kairę viską trūktelt, daugiau dešinės kad būtų...
Bet va kai antrą kartą žiūrėjau tą foto, tai pašalinių minčių atsirado Toks įspūdis, kad merginą gamtinius reikalus atliekančią kažkas tuoj užklups, o ji suklususi atsisuko, kas ten ateina...
1. Taip tu teisi. Aš jei dabar fotografuočiau, tai galvą lenkčiau žemyn, kad nesimatytų ir plačiau atverčiau diafragmą...na gal dar kadruočiau šiek tiek kitaip Turiu peno apmastymams
2. Niekada nebūčiau pagalvojus Manau, yra gerai kai kažkokias, kad ir tokias, mintis kelia foto
QUOTE(Žydraakė @ 2010 08 25, 20:44)
airv, patiko antra ir trečia, bet mano komentaras gi ne profinis O kas trečioj foto dešiniam kampe apačioj? Man kažkaip krinta į akis tas rūkas-plėmas...
Ačiū. Komentavimas irgi labai padeda mokytis, ant savęs išbandyta...tada imi analizuoti ir akis lavinasi. Po to savas nuotraukas lengviau vertinti.
Ten šaka...Plėmas akis bado, tikrai, bet su juo, man labiau patinka nuotrauka.
Gaila, kad Vilnietė esi, labai norėčiau tavo mažajį modeliuką pakankinti
Alabama, bandyk rėmelius siauriasnius dėti, nes tą portretuką labai apsunkina
Jusu teismui pirmieji blynai.. labai nemuskit patys pirmieji bandymai.. Laukiu kritikos.