QUOTE(*smile* @ 2010 08 25, 14:05)
Foto iš "praeities" Fotografuota Rygos miesto šventės metu. Kaip toks action'as? Ar tinka šiai foto? Norėjosi tokią senovinę foto padaryt...
o koks čia action'as?
Man senoviniai šiek tiek daugiau rudumo norėtūsi, ir grūdo šiek tiek, hmm...Sunku kažką patarti, nes spalvos skonio reikalas...
Šiaip, šitai foto man norėtūsi plačiau atvertos diafragmos ir kompo kiek kito medžio šakos maišo.
InesaS, ne sąrašiukyje esmė
Tikiuosi airv nesupyks jei pasakysiu savo nuomeone apie jos foto
1-kazkaip nezinau,bent manes nekabina zinok
2-man patinka ir su erdve cia viskas normaliai mano akim ziurint.jei ziuretu i desne,tada jo reiketu truputi daugiau,bet dabar man viskas ciki.
3-Man WB nerealus zinok.Su kuo tu fotkini?Man nereali foto.Ir kavdratas tinka ir mergaite su emocija.man asmeniskai labai,labai...
2-man patinka ir su erdve cia viskas normaliai mano akim ziurint.jei ziuretu i desne,tada jo reiketu truputi daugiau,bet dabar man viskas ciki.
3-Man WB nerealus zinok.Su kuo tu fotkini?Man nereali foto.Ir kavdratas tinka ir mergaite su emocija.man asmeniskai labai,labai...
QUOTE(inesaS @ 2010 08 25, 14:20)
Tikiuosi airv nesupyks jei pasakysiu savo nuomeone apie jos foto
dėl pirmos sutinku, neatidirbta ten su ja.
o kaip spalvos antroj?
ačiū Pas mane pentax'iukas k200d ir 30mm f1,4.
QUOTE(inesaS @ 2010 08 25, 15:15)
Kaip gaila,kad manes jau nera sarasuose ,turbut reikes is naujo ND daryti,kad priimtumet.***** tik,kad laiko nelabai turiu,bet kaip nors,kad tik noro fotografuoti butu.
nieks jau netvarko tu sarasu
grizk, tave atsimenu nereiks perdaryt ND
QUOTE(airv @ 2010 08 25, 14:23)
dėl pirmos sutinku, neatidirbta ten su ja.
o kaip spalvos antroj?
o kaip spalvos antroj?
Antroje man per zalia.Bet matai,mano Panasoniko White balansas pastoviai grybus pjaudavo ir mano nuotraukos su zaliu atspalviu gaudavosi,tai gal uztai man zalios per daug
Nu toks man vertimas i wb grazus,kad pagalvojau,kad gal su juosta fotkini
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 25, 14:25)
Ziuriu jusu foto ir galvoju,kad kaip gaila,kad man taip matyti nelemta Reikia kazkaip per save perlipti ir nustoti gedintis rodyti savo nelabai vykusias foto.
QUOTE(inesaS @ 2010 08 25, 15:37)
Ziuriu jusu foto ir galvoju,kad kaip gaila,kad man taip matyti nelemta Reikia kazkaip per save perlipti ir nustoti gedintis rodyti savo nelabai vykusias foto.
o tai kad mes cia susirinkom ismokt, o ne pasirodyt, kokie mes gabus tai imk ir mesk savo
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 25, 14:57)
o tai kad mes cia susirinkom ismokt, o ne pasirodyt, kokie mes gabus tai imk ir mesk savo
tik gaila jog vasarą komentuojančių mažai
Sveikutės
O kaip jums ši? Man pačiai sunku suprasti ar gera foto ar nieko, palieku jūsų teismui
O kaip jums ši? Man pačiai sunku suprasti ar gera foto ar nieko, palieku jūsų teismui
Nila, dėl vaikų foto tai nekompetetinga visai esu...man jos beveik visos gražios. Maži žmogučiai silpnybė...
Tik formatas keistas
Tik formatas keistas
QUOTE(airv @ 2010 08 25, 16:37)
Nila, dėl vaikų foto tai nekompetetinga visai esu...man jos beveik visos gražios. Maži žmogučiai silpnybė...
Tik formatas keistas
Tik formatas keistas
Čia truputį apačia nukirpta
Sveikos mielos fotografes
skaitineju jus ir as senokai, retsykiais ir pakemontuoju nedariau jokiu ND, nes neturejau normalaus fotiko.
Dabar jau isigijau Nikon D90 ir meginsiu gilintis tiek i jusu pasisakymis, tiek i fotiko instrukcija
Na o dabar reik eit daryt namu darbu
skaitineju jus ir as senokai, retsykiais ir pakemontuoju nedariau jokiu ND, nes neturejau normalaus fotiko.
Dabar jau isigijau Nikon D90 ir meginsiu gilintis tiek i jusu pasisakymis, tiek i fotiko instrukcija
Na o dabar reik eit daryt namu darbu