Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kaip gaila,kad manes jau nera sarasuose verysad.gif ,turbut reikes is naujo ND daryti,kad priimtumet.***** tik,kad laiko nelabai turiu,bet kaip nors,kad tik noro fotografuoti butu.
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 08 25, 14:05)
Foto iš "praeities" biggrin.gif Fotografuota Rygos miesto šventės metu. Kaip toks action'as? Ar tinka šiai foto? Norėjosi tokią senovinę foto padaryt...

user posted image

o koks čia action'as? g.gif
Man senoviniai šiek tiek daugiau rudumo norėtūsi, ir grūdo šiek tiek, hmm...Sunku kažką patarti, nes spalvos skonio reikalas...
Šiaip, šitai foto man norėtūsi plačiau atvertos diafragmos ir kompo kiek kito g.gif medžio šakos maišo.

InesaS, ne sąrašiukyje esmė wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 25 rugpjūčio 2010 - 14:21
Tikiuosi airv nesupyks jei pasakysiu savo nuomeone apie jos foto
1-kazkaip nezinau,bent manes nekabina zinok
2-man patinka ir su erdve cia viskas normaliai mano akim ziurint.jei ziuretu i desne,tada jo reiketu truputi daugiau,bet dabar man viskas ciki.
3-Man WB nerealus zinok.Su kuo tu fotkini?Man nereali foto.Ir kavdratas tinka ir mergaite su emocija.man asmeniskai labai,labai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 25 rugpjūčio 2010 - 14:21
QUOTE(inesaS @ 2010 08 25, 14:20)
Tikiuosi airv nesupyks jei pasakysiu savo nuomeone apie jos foto
1-kazkaip nezinau,bent manes nekabina zinok
2-man patinka ir su erdve cia viskas normaliai mano akim ziurint.jei ziuretu i desne,tada jo reiketu truputi daugiau,bet dabar man viskas ciki.
3-Man WB nerealus zinok.Su kuo tu fotkini?Man nereali foto.Ir kavdratas tinka ir mergaite su emocija.man asmeniskai labai,labai...

dėl pirmos sutinku, neatidirbta ten su ja.
o kaip spalvos antroj?
ačiū 4u.gif Pas mane pentax'iukas k200d ir 30mm f1,4.
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2010 08 25, 15:15)
Kaip gaila,kad manes jau nera sarasuose verysad.gif ,turbut reikes is naujo ND daryti,kad priimtumet.***** tik,kad laiko nelabai turiu,bet kaip nors,kad tik noro fotografuoti butu.

nieks jau netvarko tu sarasu wink.gif

grizk, tave atsimenu smile.gif nereiks perdaryt ND biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 08 25, 14:23)
dėl pirmos sutinku, neatidirbta ten su ja.
o kaip spalvos antroj?
ačiū  4u.gif Pas mane pentax'iukas k200d ir 30mm f1,4.

Antroje man per zalia.Bet matai,mano Panasoniko White balansas pastoviai grybus pjaudavo ir mano nuotraukos su zaliu atspalviu gaudavosi,tai gal uztai man zalios per daug g.gif
Nu toks man vertimas i wb grazus,kad pagalvojau,kad gal su juosta fotkini bigsmile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 25, 14:25)
nieks jau netvarko tu sarasu wink.gif

grizk, tave atsimenu smile.gif nereiks perdaryt ND biggrin.gif

Ziuriu jusu foto ir galvoju,kad kaip gaila,kad man taip matyti nelemta doh.gif Reikia kazkaip per save perlipti ir nustoti gedintis rodyti savo nelabai vykusias foto. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2010 08 25, 15:37)
Ziuriu jusu foto ir galvoju,kad kaip gaila,kad man taip matyti nelemta doh.gif Reikia kazkaip per save perlipti ir nustoti gedintis rodyti savo nelabai vykusias foto. doh.gif

o tai kad mes cia susirinkom ismokt, o ne pasirodyt, kokie mes gabus wink.gif tai imk ir mesk savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 25, 14:57)
o tai kad mes cia susirinkom ismokt, o ne pasirodyt, kokie mes gabus wink.gif tai imk ir mesk savo smile.gif

drinks_cheers.gif tik gaila jog vasarą komentuojančių mažai smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

O kaip jums ši? Man pačiai sunku suprasti ar gera foto ar nieko, palieku jūsų teismui smile.gif

user posted image
Atsakyti
Nila, dėl vaikų foto tai nekompetetinga visai esu...man jos beveik visos gražios. Maži žmogučiai silpnybė... blush2.gif
Tik formatas keistas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 25 rugpjūčio 2010 - 15:37
QUOTE(airv @ 2010 08 25, 16:37)
Nila, dėl vaikų foto tai nekompetetinga visai esu...man jos beveik visos gražios. Maži žmogučiai silpnybė... blush2.gif
Tik formatas keistas g.gif

Čia truputį apačia nukirpta smile.gif
Atsakyti
Sveikos mielos fotografes mirksiukas.gif 4u.gif
skaitineju jus ir as senokai, retsykiais ir pakemontuoju ax.gif nedariau jokiu ND, nes neturejau normalaus fotiko.
Dabar jau isigijau Nikon D90 ir meginsiu gilintis tiek i jusu pasisakymis, tiek i fotiko instrukcija doh.gif
Na o dabar reik eit daryt namu darbu mirksiukas.gif
Atsakyti