Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 28, 23:28)
o bandytum savo kist, jei turetum? biggrin.gif

o prie ko cia? g.gif

daugeliui tai privalumas, ypac daug keliaujantiem. tau nepatiktu? saugiau fotkint pliazhe pvz? ypac kas neplanuoja prasidet su full frame'u - puikus pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 07 29, 01:00)
o prie ko cia? g.gif

daugeliui tai privalumas, ypac daug keliaujantiem. tau nepatiktu? saugiau fotkint pliazhe pvz? ypac kas neplanuoja prasidet su full frame'u - puikus pasirinkimas.

na, norejau pasakyt, kad jei tureciau fotika, kuris atsparus vandeniui, as vis tiek bijociau ji kist po vandeniu smile.gif ne duok dieve, koks tarpelis visgi yra biggrin.gif
Atsakyti
Kadras iš vakarykštės fotosesijos 4u.gif

user posted image

Dosa, gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 07 27, 23:58)
Kai kurioms nuotraukoms noretusi rimtesniu komentaru, bet kadangi ju nemazai per menesi susikaupe, o man nesinori ju visu kalnais cia suversti, todel pradesiu pamazu nuo pradziu 4u.gif

Vos atvyke i pirmaji musu lankytina miesta, patekome i indenu bei meksikieciu parada....

visu pirma man labai patinka tavo nuotrauka- spalvos, ryskumas, tik as kazkaip nelabai suvokiu gal, ka noreta pasakyti sitoj nuotraukoj... g.gif Jei tikslas buvo mergyte nufotografuoti su tautiniu kostiumu (tikriausiai) tai man labai maiso smezuojantys dzinsai, ir kaip pati sakei balta rankove vaizda gadina. Jei nebutu tos motersikes su balta rankove ir dzinsais bei kairej pusej zalios personos, butu idealus kadras... Bet gali ir nekreipti i mano tokias pastabas, nes pati tik pradinuku pradinuke mirksiukas.gif
QUOTE(rarity @ 2010 07 29, 08:06)
Kadras iš vakarykštės fotosesijos  4u.gif

grazuuuu smile.gif mergaites plaukai kaip tas rugiu laukas, dangus fantastiskas, nu bet man kliuna merginos juodos petneseles is po baltos sukneles.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 29 liepos 2010 - 10:23
laba dienele,

pagaliau ir as grizau is atostogu, dazniau prisijungsiu prie Jusu thumbup.gif
graziai cia darbuojates ir nauju pradedanciuju vis atsiranda. bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2010 07 29, 10:06)
Kadras iš vakarykštės fotosesijos  4u.gif

labai grazi nuotrauka, tik man kazkodel noretusi, kad daugiau butu dangaus, rugiu maziau.
O tos petneseles net nepastebejau kol neperskaiciau komentaro(ja galima graziai nuklonuoti) blush2.gif

keliu ir as savo kelias foto is vasaros linksmybiu tongue.gif
moteris su skrybele smile.gif
user posted image
drugelis
user posted image
Atsakyti
Laba diena, gal galėtumėte patarti. Dukra daug fotografuoja su senu canonuku. Gimtadienio proga prašo kažko rimtesnio. Nežinau kaip ilgai truks tas pomėgis.Tai ir suku galvą kurį pirkt Fujifilm FinePix HS10 ar Panasonic Lumix DMC-FZ38.
Atsakyti
QUOTE(Dute @ 2010 07 29, 14:33)
Laba diena, gal galėtumėte patarti. Dukra daug fotografuoja su senu canonuku. Gimtadienio proga prašo kažko rimtesnio. Nežinau kaip ilgai truks tas pomėgis.Tai ir suku galvą kurį pirkt Fujifilm FinePix HS10  ar Panasonic Lumix DMC-FZ38.

galit pabandyt nete paieskoti, ar tam paciam efoto.lt paskaityt.

http://www.efoto.lt/...s/fujifilm_hs10

http://www.efoto.lt/.../panasonic_fz38

kiek supratau greit permetus, tai Fujifilm turintys skundziasi kokybe.
siaip yra tema dar apie fotiku pirkima. nes pas mus cia tokiais nefotkina, tai kazi ar ka patars smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 29, 14:53)

kiek supratau greit permetus, tai Fujifilm turintys skundziasi kokybe.

Ačiū už greitą atsakymą. Domėjausi, bet kuo giliau į mišką , tuo daugiau medžių doh.gif . Manau šis sakinys padės apsispręsti thumbup.gif
Atsakyti
rarity - man patinka, labai fainas kontrastas, kad geltona ir tamsus dangus, bet ir man noretusi daugiau dangaus gal. gal yra dar kokie kadrai is sios fotosesijo? mano svajone kazhka pafotkint laukuose biggrin.gif arba kad mane pafotkintu. nes tokios svajingos ir romantishkos foto.

mergele - skarele atrodo kaip purvina, man noretusi shviesiau. ir kadravimas nelabai. drugelis - ryshkumas nice. spalvos.

Atsakyti
QUOTE(Dute @ 2010 07 29, 14:20)
Ačiū už greitą atsakymą. Domėjausi, bet kuo giliau į mišką , tuo daugiau medžių doh.gif . Manau šis sakinys padės apsispręsti  thumbup.gif

As tai sakyciau, kad jei jau Canonu fotografuoja tai geriau Canon EOS 1000D, kainu skirtumas mazas,
mano viena pazistama Panasonic Lumix turi, tai skundesi (nezinau, gal ir ziniu per mazai)
jei paskui sugalvos, kad daugiau nori, tai ir objektyvu lengviau rasti ir pan ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2010 07 29, 18:02)
As tai sakyciau, kad jei jau Canonu fotografuoja tai geriau Canon EOS 1000D,  kainu skirtumas mazas,
mano viena pazistama Panasonic Lumix turi, tai skundesi (nezinau, gal ir ziniu per mazai)
jei paskui sugalvos, kad daugiau nori, tai ir objektyvu lengviau rasti ir pan  ax.gif

Nu joooo blink.gif , jau galva plyšta. Ačiū už patarimą. Jaučiu, kad nepavyks padaryti siurprizo, turbūt teks su dukra derinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dute @ 2010 07 29, 19:55)
Nu joooo blink.gif , jau galva plyšta. Ačiū už patarimą. Jaučiu, kad nepavyks padaryti siurprizo,  turbūt teks su dukra derinti ax.gif

manau, jei ji domisi ir gaudosi, tai geriau su ja pasitart smile.gif nes bent jau as nenoreciau, kad man kas fotika padovanotu su manim nepasitare biggrin.gif na, nebent ceki apsipirkt kokioj Vilbroj.. niam niam butu wub.gif
Atsakyti