Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 25, 12:13)
reiskia kad skirtingi fotikai ir skirtingi objektyvai. pirmo objektyvas zoominis, o antro fixas (negalesi zoomint). o paskutiniai skaiciukai rodo maziausia diafragma. taigi pirmas objektyvas bus gan tamsokas, o antras tikrai sviesus smile.gif

aciu doh.gif dabar dar sunkiau doh.gif speju kol issirinksiu fotika, noras praeis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 08 25, 13:10)
aciu doh.gif  dabar dar sunkiau doh.gif speju kol issirinksiu fotika, noras praeis doh.gif

eik tu, nepraeis smile.gif gi besidomint apie fotikus, ateina ir sioks toks supratimas kas yra diafragma ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 25, 13:27)
eik tu, nepraeis smile.gif gi besidomint apie fotikus, ateina ir sioks toks supratimas kas yra diafragma ir pan smile.gif

nu aisku kad nepraeis, bet jau galva sukasi kiek cia visko daug pasirodo doh.gif thumbup.gif
o kuri rinktumetes jus?
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 08 25, 13:55)
nu aisku kad nepraeis, bet jau galva sukasi kiek cia visko daug pasirodo doh.gif  thumbup.gif
o kuri rinktumetes jus?

as tai tai nezinau kiek jus patyrus.. as kai pirkau pirma fotika, tai emiau vos ne bile, koks man patiko pardej biggrin.gif o kai rinkausi veidrodini, jau turejau supratima.. todel pirkau body ir objektyva atskirai. kadangi norejau sviesaus objektyvo, tai emiau fixa. o zoominti ir kojomis gerai. bet siaip pagalvok, kam tau fotiko reik.. siaip jei nesimokinsi toliau, o nori tik vaikus keliones fotkint, tai gerai ir zoominis objektyvas, kuris buna kartu su fotiku. ai, zinok, labai sunku patart.. smile.gif
Atsakyti
Tylu, ramu temoj...Kritikai.

Kažkaip bežiūrint į šitą foto atrodo neatskleista emocija...
Mintis - išnykti, pradingti, pasislėpti... g.gif
user posted image

Spalvos, spalvos...kažkas su jomis ne taip...
Ir centravimas...kliūna? Man pačiai daugiau erdvės dešinėj norisi... g.gif
user posted image

Kvadratas...nžn dėl formato g.gif tinka ar ne šitoj? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 25 rugpjūčio 2010 - 13:17
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 25, 13:58)
as tai tai nezinau kiek jus patyrus.. as kai pirkau pirma fotika, tai emiau vos ne bile, koks man patiko pardej biggrin.gif o kai rinkausi veidrodini, jau turejau supratima.. todel pirkau body ir objektyva atskirai. kadangi norejau sviesaus objektyvo, tai emiau fixa. o zoominti ir kojomis gerai. bet siaip pagalvok, kam tau fotiko reik.. siaip jei nesimokinsi toliau, o nori tik vaikus keliones fotkint, tai gerai ir zoominis objektyvas, kuris buna kartu su fotiku. ai, zinok,  labai sunku patart.. smile.gif

aciu labai, jau mazdaug zinau ka griebsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 08 25, 14:02)
aciu labai, jau mazdaug zinau ka griebsiu lotuliukas.gif

nu ir koki?smile.gif
Atsakyti
Airv, man viduriniosios kaip tik labai patinka spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 08 25, 13:17)
Airv, man viduriniosios kaip tik labai patinka spalvos 4u.gif

Aiškiukas. O kaip dėl erdvės? g.gif
Ir gal gali pakomentuoti kitas? Labai reikia pastebėjimų, kas nepatinka, kas kliūna ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 25 rugpjūčio 2010 - 13:27
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 25, 14:16)
nu ir koki?smile.gif

niu tai galvoju kad pradziai uztek su paprastesniu objektyvu, man svarbiausiai kaip ir sakei vaikuciams fotkint blush2.gif gal ta pirmaji ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Ilgai nedrisau parsyt blush2.gif Skaiciau senasias temas (dar ne visas perskaiciau) Skaitau saziningai nuo pirmojo iki paskutinio puslapio. Pries kelias dienas vyras padovanojo issvajota veidroduka. Issirinkau pati. Taigi fotografuoju (-siu) su Nikon D5000 kol kas idemiai skaitau instrukcija, kadangi man moytis lengviau rasant tai netgi konspektuoju blush2.gif Taip pat ir straipsnius is efoto.lt ir is jusu temu. Turiu diiiideli nora mokytis... Ar priimsit i savo gretas? Prisipazinsiu kol kas esu labai zalia. Tamsiai, tamsiai zalia doh.gif
Atsakyti
Foto iš "praeities" biggrin.gif Fotografuota Rygos miesto šventės metu. Kaip toks action'as? Ar tinka šiai foto? Norėjosi tokią senovinę foto padaryt...

user posted image
Atsakyti