Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Dalyja @ 2010 08 24, 22:50)

Priklauso ka nori su juom daryt? Kiekvienam vis kitaip aparatas limpa prie rankos ir kiekvienas savo firma girs  mirksiukas.gif ziurek pagal kisene ir pagal norus  4u.gif

QUOTE(Ievukis @ 2010 08 24, 23:50)
As daugiau i Olympusa is esmes nebenoriu ziuret.Man labai nepatiko kai turejau. schmoll.gif Jie labai prastai tvarkosi su triuksmais.

aciu labai, net nzn ka daryt,m man je siaip patinka, bet jau ne s vieno girdziu kad olympusai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 08 25, 08:16)
aciu labai, net nzn ka daryt,m man je siaip patinka, bet jau ne s vieno girdziu kad olympusai  schmoll.gif

o kuo patinka?smile.gif pagal ka jus renkates?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 25, 08:50)
o kuo patinka?smile.gif pagal ka jus renkates?

net pati nzn kuom, turiu ir dabar olympus tik ne veidrodini, tai kokybe man visai liuks ax.gif bet kadang mnusu randu daugiau negu pliusu, tai manau sita aparata atmesiu.
o ka jus patartumemete?
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 08 25, 09:01)
net pati nzn kuom, turiu ir dabar olympus tik ne veidrodini, tai kokybe man visai liuks ax.gif  bet kadang mnusu randu daugiau negu pliusu, tai manau sita aparata atmesiu.
o ka jus patartumemete?

is manes tai ne kokia zinove, bet siaip jei rinkciausi pigesni, tai imciau tubut pentax k-x.. man patikimiau atrodo smile.gif ir siaip girdejau, kaip ji gyre pardej, kur tevai dukrai rinko biggrin.gif visus atmete ir patre sita, nes jie norejo nebrangiai..
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 08 25, 00:17)
1)Ilgai buni vienoje vietoje, susilieji su fonu, tada nepastebimai fotografuoji.Jei ka-"As ne jus, o si medi/siena/dar kazka fotografavau.
2)Prieini, pakeli fotika ir fotografuoji.Ramiai.Su sypsena.Po to iskart nueini, greitai.Jei klaus-turi buti sugalvojus kazka pasakyt.

Kartais reik begti, (man dar nebuvo).Ziurejo kreivai biggrin.gif

Aš kaip iš "liaudies" galiu pasakyti, kad labai nemėgstu kai mano vaikus bele kas sugalvoja gatvėje fotkinti, galiu akis iškabinti biggrin.gif Čia gal kokie motiniški apsauginiai instinktai suveikia...
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2010 08 25, 08:34)
Aš kaip iš "liaudies" galiu pasakyti, kad labai nemėgstu kai mano vaikus bele kas sugalvoja gatvėje fotkinti, galiu akis iškabinti biggrin.gif Čia gal kokie motiniški apsauginiai instinktai suveikia...

Vaikus fotografuot reik tevu sutikimo smile.gif Butinai
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 25, 09:16)
is manes tai ne kokia zinove, bet siaip jei rinkciausi pigesni, tai imciau tubut pentax k-x.. man patikimiau atrodo smile.gif ir siaip girdejau, kaip ji gyre pardej, kur tevai dukrai rinko biggrin.gif visus atmete ir patre sita, nes jie norejo nebrangiai..

aciu dar karteli, vat jau ne is vieno girdzu kad pentax neblogas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2010 08 25, 08:34)

Aga, suveikia daug kam smile.gif Buvom prieš kelias sav. Burbuliatoriuje su šeimyna...fotografavau savo vaiką, bet pastebėjau jog mamos, kaikurios, greit patraukė iš kadro savo atžalas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jitute @ 2010 08 25, 08:45)
aciu dar karteli, vat jau ne is vieno girdzu kad pentax neblogas g.gif

Aš Pentax nesirinkčiau, nors pati tokį turiu smile.gif kx kiek dirdėjau tai normaliai, o va k200d tai žiauriai triukšmauja. Ten jau prie ISO 400 triukšmai lenda į akis.

Įlindau į senają fotografiją, nieko nesupratau...bet po truputį...turiu namie senuką Fed'ą...Noriu juostą pabandyti, J/B. Kokią rekomenduotumėt? blush2.gif
Atsakyti
laba diena,
esu visai zalia, pradejau skaityti jsu surinkta literatura ir diskusija, kaip ir esu issirinkusi fotoaparata Canon eos 550D, ka manot? taip pat noreciau paprasyti pagalbos, kad su jais moka elgtis, kad parodytu visas f-jas, nes randu kaip ir ka reikia daryt, kad butu grazu, bet kaip tas visas f-jas fotike susirast? g.gif gal galit parasyti man i az., gal pavyktu nusipirkus fotika susitikti su kazkuo kas moka kelioms pamokelems? skolinga nelikciau, aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jursim @ 2010 08 25, 10:51)
laba diena,
esu visai zalia, pradejau skaityti jsu surinkta literatura ir diskusija, kaip ir esu issirinkusi fotoaparata Canon eos 550D, ka manot? taip pat noreciau paprasyti pagalbos, kad su jais moka elgtis, kad parodytu visas f-jas, nes randu kaip ir ka reikia daryt, kad butu grazu, bet kaip tas visas f-jas fotike susirast?  g.gif  gal galit parasyti man i az., gal pavyktu nusipirkus fotika susitikti su kazkuo kas moka kelioms pamokelems? skolinga nelikciau, aciu  4u.gif  4u.gif

siaip tai pradziai pasiskaityk instrukcija fotiko. ir lygiagraciai siulau suzinoti kas yra diafragma, islaikymas, iso.. o siaip jei vilniuj, tai as galiu padet kazkiek, jei visai zalia smile.gif mano panasus man rodos, canon 50d, tai nesiskirs ten daug kas smile.gif
Atsakyti
merginos kas geriau ?
1. Nikon D70 ir Nikkor 18-135; 3.5-5,6
2. Nikon D50 + Nikkor 50mm 1.8
kaina abieju panasi, preidai irgi g.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 08 25, 12:00)
merginos kas geriau ?
1. Nikon D70 ir Nikkor 18-135; 3.5-5,6
2. Nikon D50 + Nikkor 50mm 1.8
kaina abieju panasi, preidai irgi g.gif

reiskia kad skirtingi fotikai ir skirtingi objektyvai. pirmo objektyvas zoominis, o antro fixas (negalesi zoomint). o paskutiniai skaiciukai rodo maziausia diafragma. taigi pirmas objektyvas bus gan tamsokas, o antras tikrai sviesus smile.gif
Atsakyti