Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2010 08 23, 18:40)
Nelabai supratau ką reiškia "sutvarkytas" smile.gif
O kaip pirma? J/B ar spalvota geriau?

pazadu kad ismoksiu terminus naudojamus fotografijoi nes dabar labai sunku isakyti ka matau.

pats baseinelios ir gamta uz maziuko graziai pasiliejus-(pablurinta?nez
zinau ar teisingai vartoju)- o dabar paziurek i baseinelio virsutine baronke kairei pusei vaikiuko o tada desinei vaikiuko pusei.skirtumas pakankamai ryskus,desine puse kaip ir gamta pablurinta(?),o vat kairei,virsutinis ziedas liko ryskus,nors gamta ir kita baseino dalis pablurinta(?) irgi.
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2010 08 23, 20:14)
pazadu kad ismoksiu terminus naudojamus fotografijoi nes dabar labai sunku isakyti ka matau.

pats baseinelios ir gamta uz maziuko graziai pasiliejus-(pablurinta?nez
zinau ar teisingai vartoju)- o dabar paziurek i baseinelio virsutine baronke kairei pusei vaikiuko o  tada desinei vaikiuko pusei.skirtumas pakankamai ryskus,desine puse kaip ir gamta pablurinta(?),o vat kairei,virsutinis ziedas liko ryskus,nors gamta ir kita baseino dalis pablurinta(?) irgi.

nėra bluro čia visai, taip susiliejo natūraliai. na bet dabar jau aišku ką norėjai parašyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 08 23, 19:40)
Nelabai supratau ką reiškia "sutvarkytas" smile.gif
O kaip pirma? J/B ar spalvota geriau?

Man spalvota:)
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 08 23, 14:43)

vaikas ant kelio thumbup.gif labai labai spalvota grazesne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 23 rugpjūčio 2010 - 20:25
QUOTE(airv @ 2010 08 23, 20:07)
Na dar "užversiu" temą  blush2.gif Kritikai  4u.gif

LABAI grazu. Kaip kazkas pasake- jausmas tiesiog rekte rekia is nuotrauku. Nera plokscios foto, bet kalbancios, nu nuostabu smile.gif
Atsakyti
airv-tokios grazios foto bigsmile.gif tokios pilnos emociju!super..noreciau savo tokiu foto.
Atsakyti
airv, ten kur berniukas, tai aš už spalvotą 4u.gif Aplamai man spalvotos gražu, ypač kai ryškios, gražios spalvos, nėr nereikalingų detalių.
Ir turi daug modeliukų merginų mirksiukas.gif Ne visos foto patinka, bet man atrodo jau turi savo stilių 4u.gif
Atsakyti
svekutes perku pirma fotoaparata pradziai. sakykit kaip olympus e 420? ar patartumete kazka kita?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 08 23, 15:01)
Man antra kaip tik patinka, ir nekliuna niekas. smile.gif
Papildyta:
Hansa dienos 2010 Kaunas.

Relaksas biggrin.gif

Sound of music

Klausimelis iskilo, siaip jis daznai man pasistoja norint gatveje fotkint. Ar noriai fotkinasi liaudis? Ir siaip kazkaip nedrystu viesoj vietoj lyst su fotiku doh.gif ax.gif kaip savyje sita dalyka isnaikint,a? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(jitute @ 2010 08 24, 17:07)
svekutes perku pirma fotoaparata pradziai. sakykit kaip olympus e 420? ar patartumete kazka kita?

Priklauso ka nori su juom daryt? Kiekvienam vis kitaip aparatas limpa prie rankos ir kiekvienas savo firma girs mirksiukas.gif ziurek pagal kisene ir pagal norus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 08 24, 21:50)
Klausimelis iskilo, siaip jis daznai man pasistoja norint gatveje fotkint. Ar noriai fotkinasi liaudis? Ir siaip kazkaip nedrystu viesoj vietoj lyst su fotiku  doh.gif  ax.gif kaip savyje sita dalyka isnaikint,a?  unsure.gif

1)Ilgai buni vienoje vietoje, susilieji su fonu, tada nepastebimai fotografuoji.Jei ka-"As ne jus, o si medi/siena/dar kazka fotografavau.
2)Prieini, pakeli fotika ir fotografuoji.Ramiai.Su sypsena.Po to iskart nueini, greitai.Jei klaus-turi buti sugalvojus kazka pasakyt.

Kartais reik begti, (man dar nebuvo).Ziurejo kreivai biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus ir už pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 08 24, 17:07)

As daugiau i Olympusa is esmes nebenoriu ziuret.Man labai nepatiko kai turejau. schmoll.gif Jie labai prastai tvarkosi su triuksmais.
Atsakyti