airv-tiesioga pasakysiu kas man kliuna uz akiu kaip zmogui kuris grozisi tavo foto..
ir vienoi ir kitoi foto nukirsti plaukai.
pirmoi foto pakankamai aiskei matosi irchytes vazonas ir durys.. jai situos dalykus patvarkytum butu mano akimis ziurint labai grazu
bet kaip mineujau cia tik tai kas man kliuna uz akiu tikiuosi neizeisiu ir nesupykdisiu.
QUOTE(- hal - @ 2010 08 20, 15:08)
airv-tiesioga pasakysiu kas man kliuna uz akiu kaip zmogui kuris grozisi tavo foto..
pirmoi foto pakankamai aiskei matosi irchytes vazonas ir durys.. jai situos dalykus patvarkytum butu mano akimis ziurint labai grazu
bet kaip mineujau cia tik tai kas man kliuna uz akiu tikiuosi neizeisiu ir nesupykdisiu.
Aišku neįsižeisiu, ačiū
QUOTE(<emigrante> @ 2010 08 20, 14:12)
As irgi saviskes tokiu foto neturiu Kazkaip nebuvo upo man. Dziaugiaus kad miega, o as galiu ramiai pasnaust irgi
QUOTE(Cheles @ 2010 08 20, 14:40)
streso daugiau turbut daugiau teveliams, nei paciam vaikui...
pritariu
Airv, man pirmoji patinka, kad ir suspausta.. ir nuotaika tada man tokia suspausta- vienu, žodžiu, sustojo akis ties šia foto
aš su vaikais tradicinis toks portretukas
<emigrante> tavo mazylis man labai patiko, noreciau pati tokia nuotrauka turet
sushi labai grazios spalvos, pirma foto nuostabi tik nepatinka ikista i ranka gele, o kitose ta saku kruva, nesuvokiu ar ten tipo lizdas, ar lauzas ir kairiam kampe ten kazkoks sviesus neaiskus daiktas.
airv man pirmoji nieko, tik gal triuksmo ant veido per daug O antroj mergina lyg miega, lyg atsipalaidavus, bet tos rankos taip tvirtai laiko krutis
Lutpede namu darba bandyk i flickr kelk ir is ten nuorodas, nes dabar kiekviena didintis ir aiskintis kokiu rezimu fotkinta
veliau ikelsiu pora savo kadru.
sushi labai grazios spalvos, pirma foto nuostabi tik nepatinka ikista i ranka gele, o kitose ta saku kruva, nesuvokiu ar ten tipo lizdas, ar lauzas ir kairiam kampe ten kazkoks sviesus neaiskus daiktas.
airv man pirmoji nieko, tik gal triuksmo ant veido per daug O antroj mergina lyg miega, lyg atsipalaidavus, bet tos rankos taip tvirtai laiko krutis
Lutpede namu darba bandyk i flickr kelk ir is ten nuorodas, nes dabar kiekviena didintis ir aiskintis kokiu rezimu fotkinta
veliau ikelsiu pora savo kadru.
dirbtinej sviesoj negerai, o naturalioj viskas ok
QUOTE(Forgete @ 2010 08 20, 17:36)
dirbtinej sviesoj negerai, o naturalioj viskas ok
Ok perdarysiu, tik kodėl negerai?
QUOTE(dangerele @ 2010 08 20, 17:11)
Noreciau kritikos siai nuotraukai. Zinau , kad medeli reiketu stumti siek tiek i desine...nes centruotai nesiziuri. Kas dar?
man apacios per daug, akcentas kaip ir dangus turetu buti. ar kokia tu minti turejai?
QUOTE(Lutpede @ 2010 08 20, 17:11)
Ok perdarysiu, tik kodėl negerai?
as nesuprantu kuri vieta pas tave turi buti balta, nes pagrindas melynuoja, o dangtelio virsus (as manau kad cia cukrines dangtelis) geltonuoja.
QUOTE(Forgete @ 2010 08 20, 17:14)
man apacios per daug, akcentas kaip ir dangus turetu buti. ar kokia tu minti turejai?
Taip tu teisi, akcentas danguj, bet nezinau kaip kitaip reikejo akcentuoti, jei nesuskirscius visko graziai i trecdalius..
QUOTE(dangerele @ 2010 08 20, 18:16)
Taip tu teisi, akcentas danguj, bet nezinau kaip kitaip reikejo akcentuoti, jei nesuskirscius visko graziai i trecdalius..
mano manymu pakirpt apacios ir kaires tiek kad medis gautusi ant trecdalio linijos.