Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

airv-tiesioga pasakysiu kas man kliuna uz akiu kaip zmogui kuris grozisi tavo foto..
ir vienoi ir kitoi foto nukirsti plaukai.
pirmoi foto pakankamai aiskei matosi irchytes vazonas ir durys.. jai situos dalykus patvarkytum butu mano akimis ziurint labai grazu smile.gif
bet kaip mineujau cia tik tai kas man kliuna uz akiu 4u.gif tikiuosi neizeisiu ir nesupykdisiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2010 08 20, 15:08)
airv-tiesioga pasakysiu kas man kliuna uz akiu kaip zmogui kuris grozisi tavo foto..
ir vienoi ir kitoi foto nukirsti plaukai.
pirmoi foto pakankamai aiskei matosi irchytes vazonas  ir durys.. jai situos dalykus patvarkytum butu mano akimis ziurint labai grazu smile.gif
bet kaip mineujau cia tik tai kas man kliuna uz akiu 4u.gif  tikiuosi neizeisiu ir nesupykdisiu. 4u.gif

Aišku neįsižeisiu, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 08 20, 14:12)
As irgi saviskes tokiu foto neturiu  blush2.gif  Kazkaip nebuvo upo man. Dziaugiaus kad miega, o as galiu ramiai pasnaust irgi  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Cheles @ 2010 08 20, 14:40)
streso daugiau turbut daugiau teveliams, nei paciam vaikui...  smile.gif

pritariu 4u.gif 4u.gif

Airv, man pirmoji patinka, kad ir suspausta.. ir nuotaika tada man tokia suspausta- vienu, žodžiu, sustojo akis ties šia foto 4u.gif 4u.gif

aš su vaikais ax.gif tradicinis toks portretukas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 20 rugpjūčio 2010 - 15:22
<emigrante> tavo mazylis man labai patiko, noreciau pati tokia nuotrauka turet wub.gif

sushi labai grazios spalvos, pirma foto nuostabi tik nepatinka ikista i ranka gele, o kitose ta saku kruva, nesuvokiu ar ten tipo lizdas, ar lauzas ir kairiam kampe ten kazkoks sviesus neaiskus daiktas.

airv man pirmoji nieko, tik gal triuksmo ant veido per daug g.gif O antroj mergina lyg miega, lyg atsipalaidavus, bet tos rankos taip tvirtai laiko krutis smile.gif

Lutpede namu darba bandyk i flickr kelk ir is ten nuorodas, nes dabar kiekviena didintis ir aiskintis kokiu rezimu fotkinta unsure.gif

veliau ikelsiu pora savo kadru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 20 rugpjūčio 2010 - 15:23
QUOTE(Forgete @ 2010 08 20, 17:21)
Lutpede namu darba bandyk i flickr kelk ir is ten nuorodas, nes dabar kiekviena didintis ir aiskintis kokiu rezimu fotkinta  unsure.gif

Pakartoju
ND5
Dirbtinėje šviesoje
user posted image
user posted image
user posted image

Natūralioje šviesoje:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
dirbtinej sviesoj negerai, o naturalioj viskas ok
Atsakyti
user posted image

Noreciau kritikos siai nuotraukai. Zinau , kad medeli reiketu stumti siek tiek i desine...nes centruotai nesiziuri. Kas dar? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 08 20, 17:36)
dirbtinej sviesoj negerai, o naturalioj viskas ok

Ok perdarysiu, tik kodėl negerai? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2010 08 20, 17:11)
Noreciau kritikos siai nuotraukai. Zinau , kad medeli reiketu stumti siek tiek i desine...nes centruotai nesiziuri. Kas dar?  smile.gif

man apacios per daug, akcentas kaip ir dangus turetu buti. ar kokia tu minti turejai?

QUOTE(Lutpede @ 2010 08 20, 17:11)
Ok perdarysiu, tik kodėl negerai?  blush2.gif

as nesuprantu kuri vieta pas tave turi buti balta, nes pagrindas melynuoja, o dangtelio virsus (as manau kad cia cukrines dangtelis) geltonuoja.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 08 20, 17:14)
man apacios per daug, akcentas kaip ir dangus turetu buti. ar kokia tu minti turejai?

Taip tu teisi, akcentas danguj, bet nezinau kaip kitaip reikejo akcentuoti, jei nesuskirscius visko graziai i trecdalius..
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2010 08 20, 18:16)
Taip tu teisi, akcentas danguj, bet nezinau kaip kitaip reikejo akcentuoti, jei nesuskirscius visko  graziai i trecdalius..

mano manymu pakirpt apacios ir kaires tiek kad medis gautusi ant trecdalio linijos.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 08 20, 18:14)
as nesuprantu kuri vieta pas tave turi buti balta, nes pagrindas melynuoja, o dangtelio virsus (as manau kad cia cukrines dangtelis) geltonuoja.

Perdaryta ND5 dirbtinėje šviesoje

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti