Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2010 08 19, 14:38)
Emigrante... labai patiko... va man vis mistika, kaip juos taip išrengia ir jie taip gražiai sau miega, kol vyksta fotosesija ax.gif
Emigrante, gėris tokie mažučiukai smile.gif Aš irgi prieš keletą dienų fotkinau, tik dar mažesnį, vos savaitėlės amžiaus, tai ten dar geriua - kaip paguldysi miegantį, taip ir gulės...
Beje, dėl šilumos nebuvo problemų, net ir lauke labai ramiai išrengtas miegojo, kol fotografavom, nebuvo šalta... ax.gif

Pas juostininkus jau rodžiausi, bet ir čia pasirodysiu, kad jau taip smile.gif
Dėl kadravimo labai nemuškit, jau kaip yra, taip... ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 19 rugpjūčio 2010 - 22:31
QUOTE(<emigrante> @ 2010 08 19, 22:22)
o cia mano mazasis modeliukas. 3 sav mergyte, sauni pozuotoja kaip ir teveliai.

Labai labai liuks wub.gif

Jei kabinetis, tai krepsys svira kairen.. Kadangi tai ale studijine foto, tai noretusi tokio islaizymo, kad viskas butu simetriska... gal dar ir kiek daugiau erdves, kad matytusi jog krepsys padetas, o ne ore kabo(ta prasme truputeli juodo fono po krepsiu...

O siaip kadangi labai patiko kadras, tai gal isduosi kokie nustatymai ir koks apsvietimas smile.gif?
Papildyta:
QUOTE(sushi @ 2010 08 19, 23:30)
Pas juostininkus jau rodžiausi, bet ir čia pasirodysiu, kad jau taip smile.gif
Dėl kadravimo labai nemuškit, jau kaip yra, taip...  ax.gif

Irgi labai smagus kadrai smile.gif
Kadravimas, tai pirmoje man patinka... antroje labiausiai kliuva... virsuje erdves daugiau noretusi...

O siaip isduokit dar paslapti, kaip del vaiko odeles susitvarket, kad atrodo lygi ir viskas ten gerai... nes as pries kelias dienas muzuciuka fotkinau, tai odeles nelygumai ir tas rausvumas dar labai matesi.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 08 19, 15:36)
Irgi labai smagus kadrai smile.gif
Kadravimas, tai pirmoje man patinka... antroje labiausiai kliuva... virsuje erdves daugiau noretusi...

O siaip isduokit dar paslapti, kaip del vaiko odeles susitvarket, kad atrodo lygi ir viskas ten gerai... nes as pries kelias dienas muzuciuka fotkinau, tai odeles nelygumai ir tas rausvumas dar labai matesi....  g.gif
Jo jo, man antroj irgi virš galvų norisi daugiau erdvės, turiu panašių kadrų skaitmenoj, tai iš tų bus, tik dar netvarkiau, laiko neturėjau, tai nesirodau smile.gif paradoksalu, bet su juosta greičiau susisukau, nes labai norėjau pasižiūrėti, kas gavosi.

Dėl odelės tai kaip pirmoj foto matai, pas mane tas vaikutis ir yra toks porausvis, o skaitmenoj dar labiau tas matysis... Manau, kad nuotruakos temperatūros pakeitimas kiek pataisys situaciją... g.gif Gal...
Atsakyti
Suhi, man pirmoji patinka 4u.gif

Va saviškės aš nedrįsau taip pakankinti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Cheles @ 2010 08 19, 22:51)
vaikas tiek nusikamavo ir uzmigo, kad galejai daryti ka tik nori... r

va dėl to man ir gaila būtų kaip mamai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 08 20, 00:48)
Va saviškės aš nedrįsau taip pakankinti ax.gif
Todėl ir reikia „kankinti“ pačią pirmą savaitę, ne vėliau, kai vaikutis viskam pasiduoda, ir jokio ten kankinimo tada nesigauna... Vos įminga, imi ir lipdai kaip molį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 08 20, 09:04)
Todėl ir reikia „kankinti“ pačią pirmą savaitę, ne vėliau, kai vaikutis viskam pasiduoda, ir jokio ten kankinimo tada nesigauna... Vos įminga, imi ir lipdai kaip molį  ax.gif

Čia, tikriausiai, dar labai nuo vaikų pačių priklauso. Mano abu pirmus tris mėn. laaabai mažai miegodavo smile.gif

Fainos nuotraukytės su leliukais 4u.gif
Atsakyti
Akasha - apsvietimas nuo lango ir blykste i lubas. iso 100, f 2.8, exp 125. viskas.
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 08 20, 10:04)
Todėl ir reikia „kankinti“ pačią pirmą savaitę, ne vėliau, kai vaikutis viskam pasiduoda, ir jokio ten kankinimo tada nesigauna... Vos įminga, imi ir lipdai kaip molį  ax.gif

tai va gi kad pirmą savaitę praleidom ligoninėje...kitas tris bandėm atsigauti... gal kai turėsiu trečią- tada thumbup.gif
Atsakyti
As irgi saviskes tokiu foto neturiu blush2.gif Kazkaip nebuvo upo man. Dziaugiaus kad miega, o as galiu ramiai pasnaust irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 08 20, 08:48)

va dėl to man ir gaila būtų kaip mamai... ax.gif

streso daugiau turbut daugiau teveliams, nei paciam vaikui... smile.gif
Atsakyti
turiu ir aš kelias kritikai smile.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
Pirma, gal per daug suspausta? g.gif
O antra, ar įdomi? g.gif
Atsakyti