Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos, merginos smile.gif
Jūsų teismui - portretukas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinga: 19 rugpjūčio 2010 - 20:26
QUOTE(pinga @ 2010 08 19, 21:10)
Sveikos, merginos  smile.gif
Jūsų teismui - portretukas

kas labiausiai kliuna, tai kad fotkinta is arti. veidas tada praranda proporcijas ir atrodo per didelis.. nu nes ziurint net norisi atsitraukt smile.gif ir veidui truksta ryskumo ir kokybes.. akys mergaites grazios, bet zvilgsnis per ikyrus.. nu as atitraukciau mergaite ir pasitengciau, kad ji atsipalaiduotu smile.gif
Atsakyti
kodel man smile foto nerodo? g.gif

pinga, isplaukes labai portretukas. fokuso nerasta. Gal bandyciau jb verst ir grudo det.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 19 rugpjūčio 2010 - 20:39
QUOTE(<emigrante> @ 2010 08 19, 20:37)
kodel man smile foto nerodo?  g.gif

pinga, isplaukes labai portretukas. fokuso nerasta. Gal bandyciau jb verst ir grudo det.

Aš čia bandžiau pabliūrint, kad akys išsiryškintų blush2.gif
Būčiau dėkinga, jei pažaistum ir įmestum savo variantą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 19, 20:17)
kas labiausiai kliuna, tai kad fotkinta is arti. veidas tada praranda proporcijas ir atrodo per didelis.. nu nes ziurint net norisi atsitraukt smile.gif ir veidui truksta ryskumo ir kokybes.. akys mergaites grazios, bet zvilgsnis per ikyrus.. nu as atitraukciau mergaite ir pasitengciau, kad ji atsipalaiduotu smile.gif

Ačiū labai už patarimus 4u.gif
gi mokausi, mokausi doh.gif
O kodėl tau atrodo žvilgsnis per įkyrus? Įsitempusi atrodo?
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2010 08 19, 21:45)

aga, man kazkaip isitempus atrodo.
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2010 08 19, 19:45)
Aš čia bandžiau pabliūrint, kad akys išsiryškintų blush2.gif
Būčiau dėkinga, jei pažaistum ir įmestum savo variantą  4u.gif
Papildyta:
Ačiū labai už patarimus 4u.gif
gi mokausi, mokausi  doh.gif

imesk man i emaila originalu dydi, nes cia man tik maza nusikopina. emi.grante@yahoo.com smile.gif
Papildyta:
o cia mano mazasis modeliukas. 3 sav mergyte, sauni pozuotoja kaip ir teveliai.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2010 08 19, 13:29)
Sveikos mielos fotografes smile.gif) Nezinau i ka kreiptis, tai bandau klausti patarimo cia.
Gal kuri esate ar buvote susidurus su nesciuju fotografija, kaip graziau subtiliau pateikti moteri? Gal turite kokiu orginaliu minciu kaip galima fotografuoti, nes jau tas pilvas ir kudikio batukai ant jo, igrises vaizdas. O nieko daugiau kol kas nesugalvoju.
Savaitgali uzprase pafotografuoti ir nerimauju ar sugebesiu. Fotosesija vyks gamtoje.

Štai dėl ko man pasirodė, kad skeptiškai rolleyes.gif

QUOTE(dangerele @ 2010 08 19, 20:55)
O kas sake, kad as skeptiska del apnuoginto pilvuko?

Papildyta:
QUOTE(<emigrante> @ 2010 08 19, 22:22)

user posted image

wub.gif
Kodėl mano vaikas nebuvo toks ramus mažiukė, o tik žliumbė verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 08 19, 22:22)

nerealiai... labai labai wub.gif
Atsakyti
Emigrante... labai patiko... va man vis mistika, kaip juos taip išrengia ir jie taip gražiai sau miega, kol vyksta fotosesija ax.gif
Atsakyti
Seku seku jūsų temą ir nebeišlaikiau - kokie fainuliukai leliukai ir jų fotkės wub.gif Mano pupsikas galėtų sugadint gyvenimą bet kuriai fotografei, nes nerealu, kad taip snaustų, o fotografė lakstytų aplink lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 08 19, 22:38)
Emigrante... labai patiko... va man vis mistika, kaip juos taip išrengia ir jie taip gražiai sau miega, kol vyksta fotosesija ax.gif

mes savo mazosios profesionalia fotosesija darem laaabai anksti... na tai pas mus mistikos nebuvo, migdem gal kelias valandas, parekem irgi netrumpai, kol galiausiai vaikas tiek nusikamavo ir uzmigo, kad galejai daryti ka tik nori... rezultatai fotosesijos nerealus, bet vaiko tai ziauriai gaila buvo ir tada jau sakiau, kad jau daugiau nenoriu.. svarbiausia turbut tokius fotkint visai mazuliukus... tada ir miega ilgiau ir taip, kad gali siek tiek palankstyts ir pasukinet. Beje, youtubej paieskojus yra net filmukai kaip juos ruosia fotosesijom ir visaip kaip lanksto smile.gif
Atsakyti
paprasta. Isduosiu ta mistine paslapti lotuliukas.gif Fotkinau visa diena. Stebejau kaip verke, valge, miegojo. Kantriai laukiau kol pavargs, o tada luzo mirtinai pusei valandos lotuliukas.gif Va per ta puse valandos varciau kaip norejau lotuliukas.gif tiksliau tevelis su mamyte varte, as tik pasakydavau kaip, nes as jau pamirsau kaip tokius maziukus paimt reik blush2.gif
Ir beje kambariukas turi but pasildytas, kad vaikuciui salta nebutu.
Atsakyti