QUOTE(- hal - @ 2010 08 19, 14:03)
kol kas as dar tik domiuosi,mokausi bet ideja galiu pasiulyti
aisku jai netiks tiesiok nesinaudokit
fotosesija gamtoje mano akimis ziurint butu idealu,tiesa priklauso nuo nesciosios poziurio i visa tai ir kaip atsipalaiduos,leisis fotografo "patvarkoma"
apnuogintas pilvukas tarp saku,atsiremusi i medi ir prisidengusi koke paklode ar dar kuo,situo atveju butu grazu apnuogintos kojos,pilvelis..skaisti oda(galima siek tiek foto shopu). ibridusi i vandeni.pasiimkit laistytuva,vyras gales pilti vandeni,sudarysit lietaus efekta-krintanciu lasu..
Aciu uz idejas, moteris pageidauja fotografuotis viena ir be vyro. Tai automatiska atkrenta. Su vandeniu irgi nezinau ar pavyks, nes jau orai atveso ir pati nescioji nelabai myli vandeni .
QUOTE(Žydraakė @ 2010 08 19, 14:23)
Nu aš ne fotografė, bet jau dukart laukiausi, tai gal ir mano nuomonė kiek įdomi bus
Visų pirma nebūčiau tokia skeptiška dėl apnuoginto pilvuko.
O gamtoj galima glaustyti prie medžių, suptis ant sūpynių, pritūpti prie vandens, pasitaškyti juo nuo kranto. Dar galvoju gražiai turėtų žiūrėtis gulėt ant pievos ir pūpso pilvukas
O jeigu kokį saulėlydį užtaikyti ant pilvuko
Ir -hal- teisi, reiktų nuošalesnės vietos. Pvz man atsipalaiduoti nėr sunku, bet pašaliniai erzintų
O kas sake, kad as skeptiska del apnuoginto pilvuko? Tik as bijau, kad tas nuogumas nebutu per daug buitiskas ir kad nepavyks graziai pateikti. .man patiko mintis gulint ant pievos su pusanciu pilvuku.
kas del aplinkiniu ir man neramu, kad nesciajai nepavyks atsipalaiduoti, bet rodos issirinkom grazia vietele ( Botanikos sode) tik neaisku kaip seksis su tuo nuosalumu.
Gal zinot kokiu graziu nuosaliu vieteliu kaune daugiau?
QUOTE(Mililė @ 2010 08 19, 14:25)
Aš pabandyčiau ką nors su obuoliais, čia kaip ir Rojaus obuolio paragavimas būtų. Gerai dar kokį žaltį
rasti, tai tikras Adomo sugundymas. bet čia tik idėja turbūt sunkiai įgyvendinama.
Dabar raudonų šermukšnių jau yra, galima ką nors pakomponuoti. Apskritai nėščią moterį pavaizduoti kaip kokią žemės-derliaus deivę (su rugiais, obuoliais, šermukšniais). Tipo perkeltine mintis, kad moters vaisius - vaikiukas, žemės vaisiai - javai, uogos, obuoliai, gal kokios didelės saulėgrąžos.
Nežinau ar žodžiais apvyko išreikši kokie vaizdai dabar galvoje sukasi
dekui, labai turesiu omeny. Obuoliukai gal ir neblogai, tik kad mano
nelabai i ieva panasi, tai nezinau kaip gautusi su to Adomo sugundymu.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 19, 14:29)
ir dar paklauskit busimos mamytes
gal ji kazkokiu vaizdiniu turi
nu kai as fotkinau nestuke. tai ji visko visko buvo prigalvojus
ir tu paciu batuku ant pilvo. nu bet jei ji nori.. o ir man grazu, nors ir visi taip daro
ir siaip befotkinant atsiranda kokiu ideju, nors aisku,k visad geriau is anskto kazka apgalvot..
bet kokia cia is manes patareja, pati tik kelis zmones fotkinus
Dekui, bandysiu nestukes pasiteirauti.
O Jus labai puiki patareja ir puiki fotografe