Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristynka* @ 2010 08 18, 21:13)
merginos gal galit patarti.
reikia naujo fotoaparato seimyninems foto (senas brangiai pataisomas)
noretume "muilinukes" neperdaug brangaus...
patarkite ka ?

Prieš paimdama į rankas veidrodinį, visai buvau patenkinta savo Panasonic Lumix TZ3 smile.gif Dabar apie "muilines" sunku kažką ir pasakyt, nes turbūt niekada nebegrįšiu prie jų biggrin.gif

O čia mano bandymai W/B su lietaus lašiukais. P.S. gėlė centruota specialiai, prie to galit nesikabinėti biggrin.gif Norėjau būtent tokios foto.

user posted image
Atsakyti
Smile, šitoj foto man atrodo akcentas pati gėlė, lašiukai kažkaip paskęsta g.gif
Matosi jie, bet jei mintis lašai, tai kampo kito reiktų, mano akiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 08 18, 23:56)
Smile, šitoj foto man atrodo akcentas pati gėlė, lašiukai kažkaip paskęsta  g.gif
Matosi jie, bet jei mintis lašai, tai kampo kito reiktų, mano akiai  g.gif

Na, iš tiesų, norėjau įamžinti "gėlę su lašiukais", o ne "lašiukus ant gėlės" (aprašyme prie foto ne taip išsireiškiau) smile.gif Taigi gėlės akcentas čia ir buvo svarbiausias. Lašiukų imsimės kitą dieną smile.gif

Va, turiu vieną anksčiau darytą foto, kur tikslas buvo būtent lietaus lašiukas... Ar pavyko čia man jį išryškint? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 08 18, 20:40)
O čia mano bandymai W/B su lietaus lašiukais. P.S. gėlė centruota specialiai, prie to galit nesikabinėti biggrin.gif Norėjau būtent tokios foto.

Na, negražu tas centravimas wink.gif Gal tada reikėjo į kvadratą dėti. Ir jb per tamsus ir kampas nelabai 4u.gif

QUOTE(*smile* @ 2010 08 19, 08:56)
Na, iš tiesų, norėjau įamžinti "gėlę su lašiukais", o ne "lašiukus ant gėlės" (aprašyme prie foto ne taip išsireiškiau) smile.gif Taigi gėlės akcentas čia ir buvo svarbiausias. Lašiukų imsimės kitą dieną smile.gif

Va, turiu vieną anksčiau darytą foto, kur tikslas buvo būtent lietaus lašiukas... Ar pavyko čia man jį išryškint?  g.gif

Lašiukas gerai, bet antras planas schmoll.gif tas namas ir baltas dangaus plėmas...
Atsakyti
Sveikos mielos fotografes smile.gif) Nezinau i ka kreiptis, tai bandau klausti patarimo cia.
Gal kuri esate ar buvote susidurus su nesciuju fotografija, kaip graziau subtiliau pateikti moteri? Gal turite kokiu orginaliu minciu kaip galima fotografuoti, nes jau tas pilvas ir kudikio batukai ant jo, igrises vaizdas. O nieko daugiau kol kas nesugalvoju.
Savaitgali uzprase pafotografuoti ir nerimauju ar sugebesiu. Fotosesija vyks gamtoje.

Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2010 08 19, 11:29)
Sveikos mielos fotografes smile.gif) Nezinau i ka kreiptis, tai bandau klausti patarimo cia.
Gal kuri esate ar buvote susidurus su nesciuju fotografija, kaip graziau subtiliau pateikti moteri? Gal turite kokiu orginaliu minciu kaip galima fotografuoti, nes jau tas pilvas ir kudikio batukai ant jo, igrises vaizdas. O nieko daugiau kol kas nesugalvoju.
Savaitgali uzprase pafotografuoti ir nerimauju ar sugebesiu. Fotosesija vyks gamtoje.

kol kas as dar tik domiuosi,mokausi bet ideja galiu pasiulyti ax.gif aisku jai netiks tiesiok nesinaudokit 4u.gif

nestumas tai tikras grozis istiesu,tai ka moteris nesioja po sirdim yra taip tyra..motinos gamtos dovana gebeti isnesioti kudiki.fotosesija gamtoje mano akimis ziurint butu idealu,tiesa priklauso nuo nesciosios poziurio i visa tai ir kaip atsipalaiduos,leisis fotografo "patvarkoma"
apnuogintas pilvukas tarp saku,atsiremusi i medi ir prisidengusi koke paklode ar dar kuo,situo atveju butu grazu apnuogintos kojos,pilvelis..skaisti oda(galima siek tiek foto shopu). ibridusi i vandeni.pasiimkit laistytuva,vyras gales pilti vandeni,sudarysit lietaus efekta-krintanciu lasu..
istikruju vaizdu ir ideju simtai kyla pries akis bet vat moketi vaizdziai papasakoti jau sunkiau.tik pabresciau kad rinkciausi ypac nuosale vieta gamtoje.nes nuotraukos su dzinsais ir maike bus tikrai negrazios ir yprastos.noretusi nuotraukose parodyti koke trapi yra gyvybe ir koke moteris pazeidziama ta givybe nesiodama..
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 08 19, 10:01)
Lašiukas gerai, bet antras planas  schmoll.gif  tas namas ir baltas dangaus plėmas...

Pritariu rarity.
Atsakyti
merginos matau kad jus cia pagrazinate foto...
sakau gal kuri galetu mano leliuko keles patvarkyti foto ?
sakykit jiai kuri uzsiimtu cia foto temoj kelti ar y az atsiusti kuri pasisiulys.
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2010 08 19, 13:29)

Nu aš ne fotografė, bet jau dukart laukiausi, tai gal ir mano nuomonė kiek įdomi bus ax.gif
Visų pirma nebūčiau tokia skeptiška dėl apnuoginto pilvuko. Jūs tokių fotkių matėtė daug, gal jau ir fotografavot daug, bet besilaukiančiai moteriai tokia būsena laikina, kodėl gi neįamžinus to pilvuko bigsmile.gif Juk nebūtina visą apnuoginti, o subtiliai kažkiek. Man pvz. visad savitai gražiai atrodo jau iššokusi bamba, kaip koks leliuko namelio kaminėlis wub.gif
O gamtoj galima glaustyti prie medžių, suptis ant sūpynių, pritūpti prie vandens, pasitaškyti juo nuo kranto. Dar galvoju gražiai turėtų žiūrėtis gulėt ant pievos ir pūpso pilvukas bigsmile.gif O jeigu kokį saulėlydį užtaikyti ant pilvuko bigsmile.gif
Ir -hal- teisi, reiktų nuošalesnės vietos. Pvz man atsipalaiduoti nėr sunku, bet pašaliniai erzintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2010 08 19, 14:29)

Aš pabandyčiau ką nors su obuoliais, čia kaip ir Rojaus obuolio paragavimas būtų. Gerai dar kokį žaltį biggrin.gif rasti, tai tikras Adomo sugundymas. bet čia tik idėja turbūt sunkiai įgyvendinama.
Dabar raudonų šermukšnių jau yra, galima ką nors pakomponuoti. Apskritai nėščią moterį pavaizduoti kaip kokią žemės-derliaus deivę (su rugiais, obuoliais, šermukšniais). Tipo perkeltine mintis, kad moters vaisius - vaikiukas, žemės vaisiai - javai, uogos, obuoliai, gal kokios didelės saulėgrąžos.

Nežinau ar žodžiais apvyko išreikši kokie vaizdai dabar galvoje sukasi biggrin.gif
Atsakyti
ir dar paklauskit busimos mamytes smile.gif gal ji kazkokiu vaizdiniu turi smile.gif nu kai as fotkinau nestuke. tai ji visko visko buvo prigalvojus biggrin.gif ir tu paciu batuku ant pilvo. nu bet jei ji nori.. o ir man grazu, nors ir visi taip daro biggrin.gif ir siaip befotkinant atsiranda kokiu ideju, nors aisku,k visad geriau is anskto kazka apgalvot..

bet kokia cia is manes patareja, pati tik kelis zmones fotkinus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2010 08 19, 14:03)
kol kas as dar tik domiuosi,mokausi bet ideja galiu pasiulyti ax.gif  aisku jai netiks tiesiok nesinaudokit 4u.gif

fotosesija gamtoje mano akimis ziurint butu idealu,tiesa priklauso nuo nesciosios poziurio i visa tai ir kaip atsipalaiduos,leisis fotografo "patvarkoma"
apnuogintas pilvukas tarp saku,atsiremusi i medi ir prisidengusi koke paklode ar dar kuo,situo atveju butu grazu apnuogintos kojos,pilvelis..skaisti oda(galima siek tiek foto shopu). ibridusi i vandeni.pasiimkit laistytuva,vyras gales pilti vandeni,sudarysit lietaus efekta-krintanciu lasu..

Aciu uz idejas, moteris pageidauja fotografuotis viena ir be vyro. Tai automatiska atkrenta. Su vandeniu irgi nezinau ar pavyks, nes jau orai atveso ir pati nescioji nelabai myli vandeni . smile.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2010 08 19, 14:23)
Nu aš ne fotografė, bet jau dukart laukiausi, tai gal ir mano nuomonė kiek įdomi bus ax.gif
Visų pirma nebūčiau tokia skeptiška dėl apnuoginto pilvuko.
O gamtoj galima glaustyti prie medžių, suptis ant sūpynių, pritūpti prie vandens, pasitaškyti juo nuo kranto. Dar galvoju gražiai turėtų žiūrėtis gulėt ant pievos ir pūpso pilvukas bigsmile.gif O jeigu kokį saulėlydį užtaikyti ant pilvuko bigsmile.gif
Ir -hal- teisi, reiktų nuošalesnės vietos. Pvz man atsipalaiduoti nėr sunku, bet pašaliniai erzintų smile.gif

O kas sake, kad as skeptiska del apnuoginto pilvuko? Tik as bijau, kad tas nuogumas nebutu per daug buitiskas ir kad nepavyks graziai pateikti. .man patiko mintis gulint ant pievos su pusanciu pilvuku. smile.gif
kas del aplinkiniu ir man neramu, kad nesciajai nepavyks atsipalaiduoti, bet rodos issirinkom grazia vietele ( Botanikos sode) tik neaisku kaip seksis su tuo nuosalumu.
Gal zinot kokiu graziu nuosaliu vieteliu kaune daugiau?

QUOTE(Mililė @ 2010 08 19, 14:25)
Aš pabandyčiau ką nors su obuoliais, čia kaip ir Rojaus obuolio paragavimas būtų. Gerai dar kokį žaltį  biggrin.gif rasti, tai tikras Adomo sugundymas. bet čia tik idėja turbūt sunkiai įgyvendinama.
Dabar raudonų šermukšnių jau yra, galima ką nors pakomponuoti. Apskritai nėščią moterį pavaizduoti kaip kokią žemės-derliaus deivę (su rugiais, obuoliais, šermukšniais). Tipo perkeltine mintis, kad moters vaisius - vaikiukas, žemės vaisiai - javai, uogos, obuoliai, gal kokios didelės saulėgrąžos.

Nežinau ar žodžiais apvyko išreikši kokie vaizdai dabar galvoje sukasi biggrin.gif

dekui, labai turesiu omeny. Obuoliukai gal ir neblogai, tik kad mano nestuke.gif nelabai i ieva panasi, tai nezinau kaip gautusi su to Adomo sugundymu.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 19, 14:29)
ir dar paklauskit busimos mamytes smile.gif gal ji kazkokiu vaizdiniu turi smile.gif nu kai as fotkinau nestuke. tai ji visko visko buvo prigalvojus biggrin.gif ir tu paciu batuku ant pilvo. nu bet jei ji nori.. o ir man grazu, nors ir visi taip daro biggrin.gif ir siaip befotkinant atsiranda kokiu ideju, nors aisku,k visad geriau is anskto kazka apgalvot..

bet kokia cia is manes patareja, pati tik kelis zmones fotkinus wink.gif

Dekui, bandysiu nestukes pasiteirauti.
O Jus labai puiki patareja ir puiki fotografe tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 19 rugpjūčio 2010 - 19:57