Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žydraakė @ 2010 08 16, 16:32)
Šitą pamačiau jau po kurio laiko, mėginau tiesinti foto, bet tada nusikirptų kojytės, tai palikau minimaliai patiesinusi. Kai fotkinau, visai nepagalvojau, kad taip žiūrėsis tarsi žemyn galva.

Apversk foto 90 laipsnių kampų, nukirp kojytes, nebijok. smile.gif
Prieš keletą postų rašiau apie High pass sharpening - pamėgink paskaityti. Jei nesupranti anglų - http://translate.google.com/#, pasinaudok. smile.gif

Šiai nuotraukai panaudok dar Curves, pašviesink tiek, kad nesimatytų paklodės raštų, bet ir veidukas kartu neprarastu spalvos. smile.gif Kitą kartą naudok šiek tiek mažesnį F apie 2-3, ir fotografuojamą objektą patrauk toliau nuo fono. Vėlgi priklauso nuo atstumo, iš kurio fotografuoji. smile.gif Fotografuok ir bandyk, nenuleisk rankų. smile.gif

O tavąją nuotraukytę greitai pakoreguočiau taip (gal nesupyksi, na dar reikėtų su fonu padirbėti... ):
user posted image

Na gražu modeliuką po ranka turi, fotografuok ir mokykis tik wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 16 rugpjūčio 2010 - 16:19
QUOTE(Akasha @ 2010 08 16, 16:01)
kiek kliuva perdaug intensyvi akiu spalvyte...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dėkui už visų kritiką ir patarimus 4u.gif
_Meadow_, kaip tik skaitau tavo nuoroda apie sharpinimą. O tas urves, tai čia Photoshope? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 08 16, 17:28)
Dėkui už visų kritiką ir patarimus 4u.gif
_Meadow_, kaip tik skaitau tavo nuoroda apie sharpinimą. O tas urves, tai čia Photoshope? ax.gif

Aga 4u.gif Image->Adjustment -> Curves, na bet dar geriau naudoti Curves kaip Adjustment Layer... Tada galima ir norimą intensyvumą pasirinkti. wink.gif

O čia dar artėjančiam rudeniui Spalvos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 16 rugpjūčio 2010 - 16:39
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 08 16, 17:17)
Kitą kartą naudok šiek tiek mažesnį F apie 2-3, ir fotografuojamą objektą patrauk toliau nuo fono. Vėlgi priklauso nuo atstumo, iš kurio fotografuoji. smile.gif Fotografuok ir bandyk, nenuleisk rankų. smile.gif

Dėl f, fiksas f/1,8, o kitinis f/3,2-5,6. Kažkaip fotkinant leliuko mažai to laiko, trumpos gi jų būdravimo pertraukėlės, kai nezyzia, tai va nespėjau pakeisti objektyvų, o su fiksu reikia tolėliau paeiti nuo mažosios, o ji čia ant lovos paguldyta buvo, bijojau, ne sjau vartosi blink.gif
Vienu žodžiu, 100 ir 1 priežastis toliau mokintis fotkint ir neieškot priekabių prie kitų dalykų biggrin.gif
Atsakyti
Akasha, tikrai truputuką plastmasinė mergaitė smile.gif

_Meadow_ , favo fotkėje mergaitė slysta žemyn. Matosi, kad ji guli smile.gif

Žydraake, gražuolę dukrytę turi wub.gif Tikiuosi nesupyksi - tavo gražuolės mano variantas blush2.gif

user posted image

Mano savaitgalio bandymai

user posted image
Atsakyti
Tai stai kaip tas nuostabus ryskumas nuotraukose atsiranda, PS visagalis!!! Net nenaturaliai zydras akis padaryt galima. Man labai patiko pavyzdys su zydraakes dukrytes nuotrauka, kiekviena redagavot skirtingai ir atrodo, kad visai kita nuotrauka! Reiks ir man ta PS kaip nors isiinslaliuot thumbup.gif

Keliu viena is kaimo gyvenimo, laiksiu nuomoniu

user posted image

Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 08 16, 18:29)
_Meadow_ , favo fotkėje mergaitė slysta žemyn. Matosi, kad ji guli smile.gif
Žydraake, gražuolę dukrytę turi  wub.gif  Tikiuosi nesupyksi - tavo gražuolės mano variantas  blush2.gif

user posted image

shakes, ant kiek pasikeicia nuotrauka po PS. Gaila tik kad ne visi moka su PS dirbti.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 08 16, 18:29)

Tikiuosi nesupyksi - tavo gražuolės mano variantas  blush2.gif

user posted image

Va jei dar papunkciui parasytumet ka daret su foto, butu is vis thumbup.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 08 16, 19:48)
Va jei dar papunkciui parasytumet ka daret su foto, butu is vis  thumbup.gif  notworthy.gif

Hmmm... ką dariau... geras klausimas biggrin.gif
vargu ar pakartočiau. O rimčiau, tai pasidariau curves sluoksnį - gerokai nušviesinau, leliukę palikau vos tamsesnę, paryškinau su High pass, paverčiau jb per Gradient map, pastumdžiau levelius ir viskas smile.gif

Nuostabus berniukas fantastiškomis akimis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2010 08 16, 20:15)

Keliu viena is kaimo gyvenimo, laiksiu nuomoniu

user posted image

Gražūs siluetai. Apsiribočiau su mažiau dangaus, tada koncentruosis dėmesys ten kur reikia - į siluetus rolleyes.gif
Papildyta:
Mano vienas pirmųjų portretų nauju fotoaparatu.

user posted image
Atsakyti
sveikos,kol kas apie fotografijos mena tik mokausi,skaitau skaitau ir dar karta skaitau..o tam kad praktikuotis reikia fotoaparato.kreipiuosi i jus prasydama patarimo,turiu galimybe isirinkti fotoaparata iki 500 svaru,cia pats vadinamas bodis.noreciau nikono.gal galetumet ka patarti..?
ar bent jau nukreipti kur ieskoti patarimo.buciau jums begalo dekinga 4u.gif
Atsakyti