Akasha, man šita labai graži, niekas nekliūna, super
Dekui mergaites... nuraminot...
QUOTE(Lutpede @ 2010 08 16, 15:54)
Nuotrauka gavosi su labai tamsiais šešėliais, tai šiek tiek pašviesinau.
kazkaip neteisingai sviesini, nes foto gaunasi tarsi per ruka
QUOTE(Alabama @ 2010 08 16, 15:32)
O didinti ISO?
Ne, nes nepatinka triukšmai. Nors kai parašei, eisiu pamėginti, juk nieko neprarasiu.
QUOTE(Akasha @ 2010 08 16, 15:40)
Noriu noriu mazo modeliuko Man vis negana... Ar tikrai kambariai labai tamsus, ar tiesiog netinkama vieta pasirenki? manau visada yra iseitis...
Kambariai nėra baisiai tamsūs, bet vyras nesileidžia į diskusijas, kaip ir kambariuose padaryti gražias foto Manau, kad neturiu patirties, kaip išnaudoti krentančią pro langus šviesą
O modeliukas toks būtų
Audinio nematykit, susilamdęs, kitokio neturėjau, ai, jaučiu viską čia galima kritikuot, tik mažulės nekritikuokit, ji mano, o fotkintis mokinuosi
Aplamai, Akasha, man tavo fotkių ryškumas kažkas tokio...nepasiekiamo ir labai gražaus, na kaip sakau, prilipo tavo fotkių stilius
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 16, 17:08)
kazkaip neteisingai sviesini, nes foto gaunasi tarsi per ruka
Na taip. Sutinku. Mano programėlė labai primytivi.
Įprastai fotkinu su 200 ISO. Mažylės nuotrauka daryta kambaryje, iki pietų ten saulė šviečia. Bet žinot, gi vaikai fainiausi tokie mažučiai savo pasiekimais, mimikom, o negaliu gi jos tyst į tą vieną normalią vietą ir fotkint... Vienu žodžiu susinervavus aš šiandien ryt mažylei trys mėnesiai, o aš ją vėl guldysiu ant tos pačios lovos, nes kitur nesigauna man gerai.
QUOTE(Žydraakė @ 2010 08 16, 16:18)
Ne, nes nepatinka triukšmai. Nors kai parašei, eisiu pamėginti, juk nieko neprarasiu.
Kambariai nėra baisiai tamsūs, bet vyras nesileidžia į diskusijas, kaip ir kambariuose padaryti gražias foto Manau, kad neturiu patirties, kaip išnaudoti krentančią pro langus šviesą
O modeliukas toks būtų
Audinio nematykit, susilamdęs, kitokio neturėjau, ai, jaučiu viską čia galima kritikuot, tik mažulės nekritikuokit, ji mano, o fotkintis mokinuosi
Aplamai, Akasha, man tavo fotkių ryškumas kažkas tokio...nepasiekiamo ir labai gražaus, na kaip sakau, prilipo tavo fotkių stilius
O modeliukas toks būtų
Dekui As irgi ne per diena pasiekiau tokiu rezultatu.... viskas su laiku ateina ir tu ismoksi...
Bent jau kiek as matau, tai tikrai nera taip tamsu pas tave... Ir nera ka cia daug kritikuoti... Mazoji tai isvis pasakiskas modeliukas... (jauciu as prisiziurejusi leliuku, pati tuoj dar kokiu triju uzsinoresiu) Na pats nuotraukos pasvirimas man nepatinka, nes atrodo, kad vaikutis zemyn galva...
QUOTE(Akasha @ 2010 08 16, 16:30)
Dekui As irgi ne per diena pasiekiau tokiu rezultatu.... viskas su laiku ateina ir tu ismoksi...
Bent jau kiek as matau, tai tikrai nera taip tamsu pas tave... Ir nera ka cia daug kritikuoti... Mazoji tai isvis pasakiskas modeliukas... (jauciu as prisiziurejusi leliuku, pati tuoj dar kokiu triju uzsinoresiu) Na pats nuotraukos pasvirimas man nepatinka, nes atrodo, kad vaikutis zemyn galva...
Šitą pamačiau jau po kurio laiko, mėginau tiesinti foto, bet tada nusikirptų kojytės, tai palikau minimaliai patiesinusi. Kai fotkinau, visai nepagalvojau, kad taip žiūrėsis tarsi žemyn galva.
QUOTE(Akasha @ 2010 08 16, 14:40)
Tarsiu ir as zodeli, nors pries Tavo foto lenkiu galva ir tureciau sedimaja uzraukus sedet, bet- ar tau paciai neatrodo sitoj foto dukryte plastmasine? Man ji cia tiek nudirbta atrodo, kad jokio naturalumo nebelike... Perziurejau bloga, kitos foto- nuostabios. O vyresnele kokia grazia turi
QUOTE(Laukine25 @ 2010 08 16, 16:39)
Tarsiu ir as zodeli, nors pries Tavo foto lenkiu galva ir tureciau sedimaja uzraukus sedet, bet- ar tau paciai neatrodo sitoj foto dukryte plastmasine? Man ji cia tiek nudirbta atrodo, kad jokio naturalumo nebelike... Perziurejau bloga, kitos foto- nuostabios. O vyresnele kokia grazia turi
Akasha, pritariu Laukine25 Per daug PS, todėl pati ir stengiuosi ko mažiau jo naudoti, kad po to neįprasčiau visko dailinti... Su akytėmis bei oda persistengta, na bet gal čia man atrodo tik taip. Man patinka natūralesnės foto.
QUOTE(Laukine25 @ 2010 08 16, 16:39)
Nieko neiko... tokie pastebejimai yra labai gerai... Privercia kitu kampu paziureti i tapati darba... Siai foto tikrai nieko daug nedaryta.. paciai dabar gavus pastaba kiek kliuva perdaug intensyvi akiu spalvyte... gal kiek saturation reikes pamazinti... O siaip manau ir tokiu isciustytu fotkiu kartais reikia
Akasha, šį kartelį ir man akytės per daug netikros
Patiko paukščiai
Žudraakės modeliukas nuostabus
Patiko paukščiai
Žudraakės modeliukas nuostabus