Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Forgete @ 2010 08 15, 20:35)
Na svarbiausia kad pati Lutpede nelabai supranta sio ND esmes.

Supratau šio ND esmę, tik nesupratau kodėl nesigavo. Ačiū brumbrumai. Ji iš karto pasakė dėl ko.
Atsakyti
Miestą užvaldė paukščiai...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *smile*: 16 rugpjūčio 2010 - 12:38

Sveikos merginos, reiketu palaikymo... ax.gif blush2.gif
biuro grazuole 2010
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 08 16, 13:37)

man grazu smile.gif nors jb gal nelabai, noreciau as siuo atveju daugiau balto dangaus smile.gif o bokstas nesvyra? ar cia taip optiskai atrodo, kad griuna..
Atsakyti
*smile* labai grazus kadras, tik bokstas i desine svyra. O toks jb man asmeniskai cia kaip tik smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 16 rugpjūčio 2010 - 13:37
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 16, 14:24)
man grazu smile.gif nors jb gal nelabai, noreciau as siuo atveju daugiau balto dangaus smile.gif o bokstas nesvyra? ar cia taip optiskai atrodo, kad griuna..

Pasvirimas tai tiesiog optinė apgaulė biggrin.gif net pati buvau pasiėmus liniuotę pažiūrėt, ar status kampas gaunasi biggrin.gif Gal čia nuo paukščių skrydžio krypties taip atrodo... g.gif
Atsakyti
perdarytas ND3
user posted image
user posted image
user posted image

ND4
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Turiu problemėlę, namuose gana tamsoki kambariai verysad.gif o mažylę norisi pafotografuoti, bet šnipštas gaunasi. Negi išsigelbėjimas tik išorinė blykstė net ir dieną g.gif
O gal kas norėtų mažos mergytės modeliuko blush2.gif bigsmile.gif Trys mėnesiukai. Sunkiai vienu metu suvaldau ją ir fotoaparatą + nelabai dar fotkinti gerai moku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 08 16, 14:24)
Turiu problemėlę, namuose gana tamsoki kambariai verysad.gif o mažylę norisi pafotografuoti, bet šnipštas gaunasi. Negi išsigelbėjimas tik išorinė blykstė net ir dieną g.gif
O gal kas norėtų mažos mergytės modeliuko blush2.gif  bigsmile.gif Trys mėnesiukai. Sunkiai vienu metu suvaldau ją ir fotoaparatą + nelabai dar fotkinti gerai moku unsure.gif

O didinti ISO?
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 08 16, 13:37)

Labai liuks kadras.... Man irgi inoretusi kontrastingesnio jb, bet cia jau tikriausiai skonio reikalas... smile.gif

QUOTE(Lutpede @ 2010 08 16, 14:43)

Derai nd... Tik nesuprantu, ka su 3nd antra fotke darei, kad ji skiriasi nuo kitu?

QUOTE(Žydraakė @ 2010 08 16, 15:24)
O gal kas norėtų mažos mergytės modeliuko blush2.gif  bigsmile.gif Trys mėnesiukai. Sunkiai vienu metu suvaldau ją ir fotoaparatą + nelabai dar fotkinti gerai moku unsure.gif

Noriu noriu mazo modeliuko smile.gif blush2.gif Man vis negana... Ar tikrai kambariai labai tamsus, ar tiesiog netinkama vieta pasirenki? smile.gif manau visada yra iseitis...

Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2010 08 16, 15:32)
O didinti ISO?

Na bet iso didinant triuksmai lenda lauk.. zinoma kartais geriau su triuksmai foto, nei jokios..

kad netusciom, tai metu savo svajokle... Ar jums tas pasvirimas nekliuna? Man paciai jis patinka, kazkaip zaismingiau ziurisi, bet noretusi ir kitu nuomone isgirsti...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 08 16, 14:40)

Na bet iso didinant triuksmai lenda lauk.. zinoma kartais geriau su triuksmai foto, nei jokios..

kad netusciom, tai metu savo svajokle... Ar jums tas pasvirimas nekliuna? Man paciai jis patinka, kazkaip zaismingiau ziurisi, bet noretusi ir kitu nuomone isgirsti...

Jo, mano muilinei triuksmai isvis kosmariski.ISO didziausias 400, ir i nuotrauka ziuret nebeimanoma doh.gif

Man toks pasvirimas labai patinka.Idomiau kazkaip:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 16 rugpjūčio 2010 - 14:45
QUOTE(Akasha @ 2010 08 16, 16:40)

Derai nd... Tik nesuprantu, ka su 3nd antra fotke darei, kad ji skiriasi nuo kitu?

Nuotrauka gavosi su labai tamsiais šešėliais, tai šiek tiek pašviesinau.
Atsakyti