QUOTE(airv @ 2010 08 14, 16:40)
Keliu savo kelis eksperimentus. Įdomi nuomonė.
Pirmoji man labai
Sviesa kampas linijos....
Antra ne tokia idomi...
QUOTE(ohara @ 2010 08 14, 22:45)
Momentas labai liuks... ir karvelio mazumas puikiai pabreztas, nes delne jis.... Sviesa irgi liuks.. man truputeli triuksminga... bandyk per noise ninja perleist...
QUOTE(paprasta @ 2010 08 14, 23:28)
Rodau ir aš...
Prikėlė iš miegelio...
man asmeniskai noretusi horizontalaus kadro... dabar tas pledukas uzima gana daug vietos ir visiskai neidomus... Siaip grazus ryskus portretukas ir nuotaika perteikta...
QUOTE(Lutpede @ 2010 08 15, 10:46)
Gerai...
QUOTE(Lutpede @ 2010 08 15, 12:17)
Ačiū
ND Nr.3 Na čia tai jau nežinau ar išėjo
Ar pati matai kur skirtumas ir kur turi buti ir koks?
QUOTE(dangerele @ 2010 08 15, 13:05)
Akasha - o kokiu principu ta medziaga laikosi? Stovas koks turi buti spec? Kiek kainavo sitas grozis? Kur pirkai?
Gaila bet stovo jokio kolkas neturiu, taip visada bandau is esamos situacijos kazka ispausti... ten stovejo spinta, tai ant jos ir tvirtinau... Medziagos metras 1.5m plocio kainavo 10lt.. pirkau 2metrus, bet cia audiniu isparduotuvej...
QUOTE(airv @ 2010 08 15, 13:28)
Aga, man irgi įdomu. ir dar prie tos pačios klausimų krūvos - kokie išmatavimai?
Paprasta, aiškiukas
ismatavimai 2ant 1.5metro, bet mazokai jei nori normalia studija pasidaryti ir tilptu ne tik mazuciai vaikuciai... manau reiketu bent jau 2metru plocio o dar geriau 3 ir i ilgi kokius 4, na maziausiai 3su puse... zinoma ieskoti kazkokiu iseiciu ir su tiek galima... tarkim jei tik portretams tai kabini kurnors ant sienos ir jei tik iki puses zmogu fotografuoti, tai pilnai uzteks...