Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(<emigrante> @ 2010 08 14, 20:05)
Pas mus tie patys vaizdai, tai pamaniau, kad Airijoj buvai  biggrin.gif  ir manes neaplankei  rolleyes.gif

ai, daug kas sako, kad kaip airijoj biggrin.gif teks ir ten kada atvaziuot smile.gif
Atsakyti
Aga, brumbrumai, nosis tikrai ryškiai čia...smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 14 rugpjūčio 2010 - 20:20
QUOTE(airv @ 2010 08 14, 21:04)
Aga, brumbrumai, nosis tikrai ryškiai čia...smile.gif
o šitoj irgi kliūna?  g.gif

nu suprantu, kad zmogus koks yra toks. bet kai foto, tai kartais isryskeja tai, kas neturetu ir pradeda kliuti smile.gif

sitoj nosis man nekliuna smile.gif bet kliuna rankos, nes jos tokios kaip be pirstu smile.gif ir alkune nukirsta man cia neee..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 14, 20:17)
nu suprantu, kad zmogus koks yra toks. bet kai foto, tai kartais isryskeja tai, kas neturetu ir pradeda kliuti smile.gif

sitoj nosis man nekliuna smile.gif bet kliuna rankos, nes jos tokios kaip be pirstu smile.gif ir alkune nukirsta man cia neee..

tai taip, visada galima "užslėpti" tuos nekaip atrodančius bruožus, bet nevisada išeina dar smile.gif mokausi smile.gif
Tik va, pastėbėjau, kad traukia mane tie visi negražūs kampai kažkaip...man tada įdomiau atrodo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 14 rugpjūčio 2010 - 20:28
O man kaip tik idomiai ziuret i ta nosi. Iskart apmastau kas galejo but jos proteviai rolleyes.gif Va butu paprastas nucackintas veidelis - tai net nesustociau prie tokios foto.
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 08 14, 20:45)
O man kaip tik idomiai ziuret i ta nosi. Iskart apmastau kas galejo but jos proteviai  rolleyes.gif  Va butu paprastas nucackintas veidelis - tai net nesustociau prie tokios foto.

man irgi įdomu, bet daugumai nepatinka...beto ir patiems fotografuojamiesiems nelabai, kai pabrėžiami jiems nepatinkantys bruožai biggrin.gif

Turiu daug ką parodyti, bet bijau "užgrūsti" temą blush2.gif
Atsakyti
Oj kiek grožio, Akashos meną išgyriau tai jau liežuvis ištino... lotuliukas.gif blush2.gif

keliu kolkas aš savo vieną, pripažystu ir pati ir galit komentuot į valias, bet man ji įpatinga tuo,kad pati stebėjau kaip jis prie mano akių išsirito... karvelis čia... pasakiškas grožis tik gailiuosi kad buvusio namuko(lūkštelio nenufotografavau cry.gif)

First day of my life wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 14 rugpjūčio 2010 - 21:49
Ohara, koks mažutis, eina sau - gražuoliukas. Nesu mačiusi tokio trapumo realiai. Įsivaizduoju, kad vaizdas superinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 14 rugpjūčio 2010 - 22:27
Brumbrumai, man paskutinioji- švelni tokia 4u.gif Panoramų nemoku fotografuoti, tad sunku ką ir pakomentuoti ax.gif

Airv, man šios ir nelabai... ax.gif
Ohara, man trūksta ryškumo tam padarėliui ax.gif

Rodau ir aš...
Prikėlė iš miegelio...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 14 rugpjūčio 2010 - 22:28
Paprasta, kokį actioną naudoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 15 rugpjūčio 2010 - 00:08
Airv, lyg šį kartą selective color 4u.gif pati bandžiau keisti į jb , bet vis man pilkoka gaudavosi g.gif
Atsakyti
Perdarytas ND Nr.2
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti