Maggie, labai patiko Draugės ir saulei leidžiantis
QUOTE(nila_ks @ 2010 08 12, 19:35)
O man cia labai panasu i nutapyta paveiksla
keliones is kelioniu. kazkaip nemoku ziuret i kelioniu foto, kad suprasciau, ar jos idomios
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 13, 23:15)
keliones is kelioniu. kazkaip nemoku ziuret i kelioniu foto, kad suprasciau, ar jos idomios
Akashos, ši kūdikio serija labai faina. Kepšė pagyvina vaizdą, man labai fainas tas burbulas, modeliuot visaip bus galima, liuks.
Maggie, "saulei leidžiantis" patiko, spalvos gražios, pati nuotrauka lengva tokia.
Maggie, "saulei leidžiantis" patiko, spalvos gražios, pati nuotrauka lengva tokia.
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 08 12, 14:29)
O, geras, koks fainas filtriukas Ačiū labai, kad užrodei, aš pastoviai kankindavausi su unsharp'u ir keikdavau triukšmus...
nila_ks, man kontrastingesnė baidarininkų nuotrauka labai patiko
Dalyja, sushi - ačiū labai, smagu, kad patiko
QUOTE(rarity @ 2010 08 11, 18:37)
stoji ant foto, spaudi dešinį, atsiranda lentelė pasirinkti dydį - aš renkuosi 640. tada vėl dešinį - Properties ir nukopijuoju URL adresą. Čia dedu į IMG. Kvailas toks kelias, bet sėkmingas
aciu.
idomi foto, man patiko emocija. senelis?
QUOTE(antajo @ 2010 08 11, 23:09)
pirmiausia tai labai supozuota.. veidos toks ramus atrodo..lyg noreta parodyt svajingumas, atsipalaidavimas ar kazkas panasaus o kunas isitempes, iskarto krinta viskas ka veide isskaiciau.. gal labiau paremt reikejo, labiau atpalaiduot kuna.." sumest
'..
'..
labai taikliai. tik man grudas cia tiko.
QUOTE(Forgete @ 2010 08 12, 10:52)
Drauge labai norejo vaikui koliazo, tai va toks va gavosi:
labai skanus koliazhas, toks vasarishkas ir spalvotas. man patiko.
QUOTE(airv @ 2010 08 12, 13:42)
Forgete, koliažas gražus, detalės mano akiai gerai parinktos, tik pirma-pagrindinė nuotrauka man nelabai. Tas žalumas erzina ir šešėliai ant veido.
Ačiū už kritiką, merginos Labai norėčiau kritikos tokios jau Uch. Vis bandau emociją atskleisti, perteikti nuotaiką, bet kažkaip nesigauna...tai kažkur bėda, kažkas neatidirbta...todėl jei bent menkiausias dalykas kliūna - rašykite.
Ačiū už kritiką, merginos Labai norėčiau kritikos tokios jau Uch. Vis bandau emociją atskleisti, perteikti nuotaiką, bet kažkaip nesigauna...tai kažkur bėda, kažkas neatidirbta...todėl jei bent menkiausias dalykas kliūna - rašykite.
jio, seseliai ant veiduko is tiesu trukdo, ir man uzkliuvo. bet zole tai kaip tik mano akiai tinka.
o tu per daug is saves nereikalauk, nes paziurejus foto darytas priesh kelis men ir dabar, skirtumas akivaizdus
as tai "nustojau" mokytis, laiko apskritai nebera. tai tik fotkinu savo malonumui, bet jokiu knygu nebeskaitau, forumuose nebesilankau.. negerai, bet mane parina tai, kad galimybes ribotos, nes labai reiktu naujos technikos, o pinigeliu tam skirti ilgai negalesiu, tai ir liudziu. galvoju, gal ishsimoektinai, bet nera pirmo butinybes tai ir dvejoju.. zodziu jau ayejo toks momentas, kai esama technika labai riboja, noriu daugiau..
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 13, 23:15)
man paskutine labai patiko. svajinga, ryshki, vasarishka.
Brumbrumai, is kur cia?
Maggie, juoda zebro juosta tiesiog...
Keliu savo kelis eksperimentus. Įdomi nuomonė.
1. Abėjoju dėl fotografavimo kampo šitai merginai, bet man žavu, skirtingos kiekvieno žmogaus linijos, savotiškai.
2. Na, fokusas nušoko, bet man patinka rezultatas. Kaip kažkuri rašė, kartais būna patinka ir viskas, dėl ko neaišku
1. Abėjoju dėl fotografavimo kampo šitai merginai, bet man žavu, skirtingos kiekvieno žmogaus linijos, savotiškai.
2. Na, fokusas nušoko, bet man patinka rezultatas. Kaip kažkuri rašė, kartais būna patinka ir viskas, dėl ko neaišku
aciu visoms, nors patarimu nelabai gavau
cia Skotija.
Papildyta:
sitos man nelabai.. kazkaip per daug ta nosis isryskeja. pirmoj gal daugiau noretusi kuno, o dabar labai suspausta. o antra man visgi ne..
pries tai idetu foto nekomentavau, bet tikrai daug patiko esi labai labai saunuole
QUOTE(<emigrante> @ 2010 08 14, 13:02)
Brumbrumai, is kur cia?
cia Skotija.
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2010 08 14, 16:40)
sitos man nelabai.. kazkaip per daug ta nosis isryskeja. pirmoj gal daugiau noretusi kuno, o dabar labai suspausta. o antra man visgi ne..
pries tai idetu foto nekomentavau, bet tikrai daug patiko esi labai labai saunuole
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 14, 17:44)
Pas mus tie patys vaizdai, tai pamaniau, kad Airijoj buvai ir manes neaplankei