Akasha
Stulbinamas ryskumas! Neitiketina.. Koks fotikas? canon'as speju. As irgi taip noreciau...
Pasidarei studija namuose? Koks apsvietimas? Naturalus?
Man asmeniskai taip pat patiko pirmos dvi nuotraukos, o labiausiai tai antra. Negaliu paaiskint kodel.
QUOTE(Akasha @ 2010 08 13, 14:03)
Ne su trikoju vaika su trikoju butu gana sudetinga fotkinti, kai visur sukiojasi ropineja ir t.t.
Na buvau ne iki galo iskepta dizainere Profesijos kaip ir nekeiciu, nes niekada nedirbau to ka mokiausi... o Fotografe dirbti tikrai noreciau Tik nezinau ar pavyks viskas kaip planuoju...
Del kepures tikrai nepykstu neturiu ko... Cia is namie rastu siulu likuciu numezgiau... Leksiu siom dienom daugiau siulu pirkti ir laisvu laiku bandysiu daugiau ir graziau nunarplioti
Na buvau ne iki galo iskepta dizainere Profesijos kaip ir nekeiciu, nes niekada nedirbau to ka mokiausi... o Fotografe dirbti tikrai noreciau Tik nezinau ar pavyks viskas kaip planuoju...
Del kepures tikrai nepykstu neturiu ko... Cia is namie rastu siulu likuciu numezgiau... Leksiu siom dienom daugiau siulu pirkti ir laisvu laiku bandysiu daugiau ir graziau nunarplioti
pririsi vaika ir fotkini
aa, tai tu tokia prie meno ir manau, kad tau tikrai viskas pavyks. nes matau, kad pasieki viska, ko nori
QUOTE(dangerele @ 2010 08 13, 14:14)
Akasha
Stulbinamas ryskumas! Neitiketina.. Koks fotikas? As irgi taip noreciau...
Man asmeniskai taip pat patiko pirmos dvi nuotraukos, o labiausiai tai antra. Negaliu paaiskint kodel.
Stulbinamas ryskumas! Neitiketina.. Koks fotikas? As irgi taip noreciau...
Dekui Fotikas nikon d90 ir 50-tukas 1.8... Nieko stebuklingo is to fotiko... Studijos nepasidariau tiesiog fonui medziaga nusipirkau ir viskas... cia pas drauge namuose fotkinau... o sviesa tai naturali... nesinori vaikuciu su blykste kankinti...
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 13, 14:15)
pririsi vaika ir fotkini
aa, tai tu tokia prie meno ir manau, kad tau tikrai viskas pavyks. nes matau, kad pasieki viska, ko nori
Oi prajuokinai su tuo pririsimu
Na truputi gal ir prie meno Butu gerai, kad tavo zodziai issipildytu
Akasha, super Ryškumas tai net pavydu O man kepuriukas patinka Ir dėl fotografės darbo- manau, tau tikrai pavyks
QUOTE(Akasha @ 2010 08 13, 14:20)
Dekui Fotikas nikon d90 ir 50-tukas 1.8... Nieko stebuklingo is to fotiko... Studijos nepasidariau tiesiog fonui medziaga nusipirkau ir viskas... cia pas drauge namuose fotkinau... o sviesa tai naturali... nesinori vaikuciu su blykste kankinti...
cia kaip pica prisuka varztukais
o sviesa tai matyt buvo superine, nes jau taip graziai ir be seseliu vaikiukas atrodo
Akasha super, vis atsidarau ir paziuriu
turbut ta balta medziaga atspindi gerai sviesa ir susvelnina seselius.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 13, 14:32)
o sviesa tai matyt buvo superine, nes jau taip graziai ir be seseliu vaikiukas atrodo
QUOTE(Forgete @ 2010 08 13, 17:59)
Akasha super, vis atsidarau ir paziuriu
O kas čia per audinys
QUOTE(Žydraakė @ 2010 08 13, 18:29)
O kas čia per audinys
na visumoj balta spalva atspindi.
o koki audini akasha pirko ir man idomu
vakarines diskusijos
auto [mano nustatymai, mano retouch, bet paspaude draugas, tad tixliai net nezinau kieno skaitosi foto, bet man labai patinka, yra keli variantai dar spalvoti]
drauges
apie ezhera
apie ezhera.2
Papildyta:
o cia siaip, turejau 5min, drauges pafotkinau, kol dar nezyze ;]
pievoje
saulei leidziantis
portretas
portretas.2
kokete
auto [mano nustatymai, mano retouch, bet paspaude draugas, tad tixliai net nezinau kieno skaitosi foto, bet man labai patinka, yra keli variantai dar spalvoti]
drauges
apie ezhera
apie ezhera.2
Papildyta:
o cia siaip, turejau 5min, drauges pafotkinau, kol dar nezyze ;]
pievoje
saulei leidziantis
portretas
portretas.2
kokete
Labai grazio Maggie nuotraukos
Keliu ir kelias savo megytes foto is pasibuvimo prie vandens. Labai laukiu kritikos, nuomoniu ir patarimu.
Cia valgo ledus
Ar labai trukdo kreivas horizontas?
Keliu ir kelias savo megytes foto is pasibuvimo prie vandens. Labai laukiu kritikos, nuomoniu ir patarimu.
Cia valgo ledus
Ar labai trukdo kreivas horizontas?
QUOTE(Maggie @ 2010 08 13, 19:24)
nu saunuole pirma, antra tai man neidomios, o visos kitos tai super. ypac saulei leidziantis. mane tokios kabina ir ta paskutine.. niam niam tokia susitrikampiavus nu ir ryskumas visu pavydetinas..
Papildyta:
QUOTE(Egipta @ 2010 08 13, 20:23)
nzn nzn.. bet ryskumo tai man visose nerasta. ar cia photobuketas kaltas.. gal per kitur kelk? ir fokusas net nzn kur.. gal pabandyk su mazesniu f, kad labiau mergaite issiskirtu.. ir siaip idomiau pakadruok. nes dabar ir horizontas svyra, ir siaip nesuprasi kuria vieta ir koki veiksma norejai akcentuot. tik neuzpyk, bet as nematau cia visai jokio stengimosi kazka idomesnio isgaut..
QUOTE(Forgete @ 2010 08 13, 18:37)
Labai smagu, kad patiko... As pati dar nesu 100% patenkinta rezultatais... Bet tikiuosi, kad greitu laiku pasieksiu norimu rezultatu...
Balta spalva atspindi ir siek tiek mazina seselius, bet ir sviesa ten buvo gana svelni... Specialiai grudomes giliau i kambari, toliau nuo lango, kad nebutu jokiu tiesioginiu saules spinduliu...
Del audinio, tai jei teisingai pamenu sake, kad spandexas, bet ten kazkoks idomus labai, su pukeliu truputeli, todel jokio blizgesio nuo jo nera, kaip nuo kitos sintetikos...
Specialiai ieskojau kazko panasaus... reikes dar ir kitokiu spalvu nusipirkti, nes labai patiko, beveik neglamzus, todel puikiai tinka sulankstyti ir isimesti i krepsi einant fotografuoti...
QUOTE(Maggie @ 2010 08 13, 19:24)
apie ezhera.2
Na su ezeru antra labai patiko ir spalvos ir atspindziai .... Portretukai irgi labai liuksiski...