Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Akasha
Stulbinamas ryskumas! smile.gif Neitiketina.. Koks fotikas? smile.gif canon'as speju. As irgi taip noreciau...
Pasidarei studija namuose? smile.gif Koks apsvietimas? Naturalus? smile.gif
Man asmeniskai taip pat patiko pirmos dvi nuotraukos, o labiausiai tai antra. smile.gif Negaliu paaiskint kodel.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 13 rugpjūčio 2010 - 13:20
QUOTE(Akasha @ 2010 08 13, 14:03)
Ne su trikoju smile.gif vaika su trikoju butu gana sudetinga fotkinti, kai visur sukiojasi ropineja ir t.t.

Na buvau ne iki galo iskepta dizainere smile.gif Profesijos kaip ir nekeiciu, nes niekada nedirbau to ka mokiausi... o Fotografe dirbti tikrai noreciau smile.gif Tik nezinau ar pavyks viskas kaip planuoju...

Del kepures tikrai nepykstu  lotuliukas.gif  neturiu ko... Cia is namie rastu siulu likuciu numezgiau... Leksiu siom dienom daugiau siulu pirkti ir laisvu laiku bandysiu daugiau ir graziau nunarplioti smile.gif

pririsi vaika ir fotkini biggrin.gif

aa, tai tu tokia prie meno wink.gif ir manau, kad tau tikrai viskas pavyks. nes matau, kad pasieki viska, ko nori wink.gif

Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2010 08 13, 14:14)
Akasha
Stulbinamas ryskumas! smile.gif Neitiketina.. Koks fotikas? smile.gif As irgi taip noreciau...
Pasidarei studija namuose? smile.gif Koks apsvietimas? Naturalus? smile.gif
Man asmeniskai taip pat patiko pirmos dvi nuotraukos, o labiausiai tai antra. smile.gif Negaliu paaiskint kodel.

Dekui smile.gif Fotikas nikon d90 ir 50-tukas 1.8... Nieko stebuklingo is to fotiko... Studijos nepasidariau smile.gif tiesiog fonui medziaga nusipirkau ir viskas... cia pas drauge namuose fotkinau... o sviesa tai naturali... nesinori vaikuciu su blykste kankinti...

QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 13, 14:15)
pririsi vaika ir fotkini biggrin.gif

aa, tai tu tokia prie meno wink.gif ir manau, kad tau tikrai viskas pavyks. nes matau, kad pasieki viska, ko nori wink.gif

Oi lotuliukas.gif prajuokinai su tuo pririsimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na truputi gal ir prie meno lotuliukas.gif Butu gerai, kad tavo zodziai issipildytu wink.gif
Atsakyti
Akasha, super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ryškumas tai net pavydu ax.gif O man kepuriukas patinka 4u.gif Ir dėl fotografės darbo- manau, tau tikrai pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 08 13, 14:20)
Dekui smile.gif Fotikas nikon d90 ir 50-tukas 1.8... Nieko stebuklingo is to fotiko... Studijos nepasidariau smile.gif tiesiog fonui medziaga nusipirkau ir viskas... cia pas drauge namuose fotkinau... o sviesa tai naturali... nesinori vaikuciu su blykste kankinti...
Oi  lotuliukas.gif prajuokinai su tuo pririsimu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na truputi gal ir prie meno  lotuliukas.gif Butu gerai, kad tavo zodziai issipildytu wink.gif

cia kaip pica prisuka varztukais biggrin.gif

o sviesa tai matyt buvo superine, nes jau taip graziai ir be seseliu vaikiukas atrodo smile.gif
Atsakyti
Akasha super, vis atsidarau ir paziuriu wub.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 13, 14:32)
o sviesa tai matyt buvo superine, nes jau taip graziai ir be seseliu vaikiukas atrodo smile.gif

turbut ta balta medziaga atspindi gerai sviesa ir susvelnina seselius.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 08 13, 17:59)
Akasha super, vis atsidarau ir paziuriu  wub.gif
turbut ta balta medziaga atspindi gerai sviesa ir susvelnina seselius.

O kas čia per audinys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 08 13, 18:29)
O kas čia per audinys g.gif

na visumoj balta spalva atspindi.

o koki audini akasha pirko ir man idomu smile.gif
Atsakyti
vakarines diskusijos
user posted image

auto [mano nustatymai, mano retouch, bet paspaude draugas, tad tixliai net nezinau kieno skaitosi foto, bet man labai patinka, yra keli variantai dar spalvoti]
user posted image

drauges
user posted image

apie ezhera
user posted image

apie ezhera.2
user posted image
Papildyta:
o cia siaip, turejau 5min, drauges pafotkinau, kol dar nezyze ;]

pievoje
user posted image

saulei leidziantis
user posted image

portretas
user posted image

portretas.2
user posted image

kokete
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 13 rugpjūčio 2010 - 18:14
Labai grazio Maggie nuotraukos thumbup.gif

Keliu ir kelias savo megytes foto is pasibuvimo prie vandens. Labai laukiu kritikos, nuomoniu ir patarimu. 4u.gif

Cia valgo ledus

user posted image

user posted image

Ar labai trukdo kreivas horizontas?
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egipta: 13 rugpjūčio 2010 - 19:37
QUOTE(Maggie @ 2010 08 13, 19:24)

nu saunuole smile.gif pirma, antra tai man neidomios, o visos kitos tai super. ypac saulei leidziantis. mane tokios kabina smile.gif ir ta paskutine.. niam niam smile.gif tokia susitrikampiavus smile.gif nu ir ryskumas visu pavydetinas..
Papildyta:
QUOTE(Egipta @ 2010 08 13, 20:23)
Keliu ir kelias savo megytes foto is pasibuvimo prie vandens. Labai laukiu kritikos, nuomoniu ir patarimu.  4u.gif

nzn nzn.. bet ryskumo tai man visose nerasta. ar cia photobuketas kaltas.. gal per kitur kelk? ir fokusas net nzn kur.. gal pabandyk su mazesniu f, kad labiau mergaite issiskirtu.. ir siaip idomiau pakadruok. nes dabar ir horizontas svyra, ir siaip nesuprasi kuria vieta ir koki veiksma norejai akcentuot. tik neuzpyk, bet as nematau cia visai jokio stengimosi kazka idomesnio isgaut..
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 08 13, 18:37)
na visumoj balta spalva atspindi.

o koki audini akasha pirko ir man idomu smile.gif

Labai smagu, kad patiko... As pati dar nesu 100% patenkinta rezultatais... Bet tikiuosi, kad greitu laiku pasieksiu norimu rezultatu... ax.gif
Balta spalva atspindi ir siek tiek mazina seselius, bet ir sviesa ten buvo gana svelni... Specialiai grudomes giliau i kambari, toliau nuo lango, kad nebutu jokiu tiesioginiu saules spinduliu...
Del audinio, tai jei teisingai pamenu sake, kad spandexas, bet ten kazkoks idomus labai, su pukeliu truputeli, todel jokio blizgesio nuo jo nera, kaip nuo kitos sintetikos... thumbup.gif
Specialiai ieskojau kazko panasaus... reikes dar ir kitokiu spalvu nusipirkti, nes labai patiko, beveik neglamzus, todel puikiai tinka sulankstyti ir isimesti i krepsi einant fotografuoti...

QUOTE(Maggie @ 2010 08 13, 19:24)
apie ezhera.2

Na su ezeru antra labai patiko ir spalvos ir atspindziai .... thumbup.gif Portretukai irgi labai liuksiski...
Atsakyti