high pass sharpening - galima rasti čia.
Pamačiau, kad prieš tai blogai įsidėjo nuoroda. Atsiprašau
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 08 12, 22:10)
nila_ks, tikrai būtų nuostabus kadras, jei būtum fotografavusi ne smulkią detalę - plaukiančią baidarę, bet pačią gamtą(upės vingį besiraitantį per mišką... ar pan.). Upė pasakiška. Bet vis tiek šaunuolė.
Man šie dar kadrai savotiškai mieli
QUOTE(Alabama @ 2010 08 12, 14:54)
o man faini..
nila ks vistik pirmoji ikelta man labiausiai
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 08 12, 21:10)
O jei pabandytum įtraukti daugiau buities, daugiau aplinkos į nuotrauką? Tarkim antroje - matosi, kad vaikai ką tais susidomėję stebi. O ką? Akys nori nuklysti ten kur vaikai sutelkę dėmesį, bet deja negali.
QUOTE(Forgete @ 2010 08 12, 21:27)
Vaikai zaide balkone baseineli ir ten TOKS zaislu jovalas, kad ji fotografuot tesiog nera prasmes.Tai ir gavosi taip.
QUOTE(Cheles @ 2010 08 12, 22:15)
Aciu
QUOTE(Cheles @ 2010 08 12, 23:15)
nila ks vistik pirmoji ikelta man labiausiai
, todėl ji ir pirma
QUOTE(Alabama @ 2010 08 12, 23:23)
Vaikai zaide balkone baseineli ir ten TOKS zaislu jovalas, kad ji fotografuot tesiog nera prasmes.Tai ir gavosi taip.
Aciu
Aciu
Na galbūt tas jovalas mane priverstų į nuotrauką pažvelgti kitaip... Nes kol kas tai nieko gero, nors vaikučiai ir "faini".
QUOTE(airv @ 2010 08 11, 22:19)
Galima nuorodėlę į blogą?
Dėkui Ne, čia ne auto. Kirba mintis apie tai, bet dar vis brandinu idėjas
Dėkui Ne, čia ne auto. Kirba mintis apie tai, bet dar vis brandinu idėjas
nuorodele i bloga
Na per laika manau prisiruosi ir autoportretau.... visai smagu isbandyti
QUOTE(paprasta @ 2010 08 12, 10:06)
ir aš- su vaikais tradiciškai
Labai smagi... Ir nuotaika ir jb vertimas gerai ziurisi...
QUOTE(Forgete @ 2010 08 12, 10:52)
Drauge labai norejo vaikui koliazo, tai va toks va gavosi:
Labai fainas koliaziukas... spalvos labai liuks...
QUOTE(nila_ks @ 2010 08 12, 19:35)
Vaduo truputeli per tamsus cia, bet valtis jau gerai atrodo... O pats kadras tai man labai patiko...
Na keliu ir as keleta... Laukiu kritikos...
QUOTE(Akasha @ 2010 08 13, 13:19)
Na keliu ir as keleta... Laukiu kritikos...
ogo, koks ryskumas super, kaip cia tau taip gaunasi? man pirmos dvi graziausios. nes tas raudonas daiktas siaip asmeniskai negrazus. nors kuo toliau ziuriu, tai ir tos foto grazios siaip labai saunu man baltas fonas ir kad visko ne per daug
gal jau savo profesija keiti?
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 13, 13:37)
ogo, koks ryskumas super, kaip cia tau taip gaunasi? man pirmos dvi graziausios. nes tas raudonas daiktas siaip asmeniskai negrazus. nors kuo toliau ziuriu, tai ir tos foto grazios siaip labai saunu man baltas fonas ir kad visko ne per daug
Ai zinok nezinau as del to ryskumo... atrodo darau ir gaunasi ir tai dar kartais nepatenkinta lieku...
Del fono tai truputi nervino, kad kiekviena klostele ar raukslele matosi... reikes kazka mastyti, kaip ji normaliai pritvirtinti, kad kai vaikuti spasisuka nesilamdytu... O siaip ant balto fono man irgi labai labai patinka...
Ka turi omeni apie profesijos keitima?
QUOTE(Akasha @ 2010 08 13, 13:45)
Ai zinok nezinau as del to ryskumo... atrodo darau ir gaunasi ir tai dar kartais nepatenkinta lieku...
Del fono tai truputi nervino, kad kiekviena klostele ar raukslele matosi... reikes kazka mastyti, kaip ji normaliai pritvirtinti, kad kai vaikuti spasisuka nesilamdytu... O siaip ant balto fono man irgi labai labai patinka...
na. del fono tai jo, kazkaip as pabandzius daygiau nenoriu, nes nu niekaip nesugebejau su ta medziaga susitvarkyt maziems daiktams gal gerai tie plastiko gabalai, kurie uzsilenkia. kur Kelbio knygoj rase vaika tai nzn kaip ten ant to plastiko uzsodinsi..
nu bet rimtai ryskiai pas tave su trikoju gal fotkini? nes man su judanciais tai visai ne kas..
o apie profesija.. nzn kuo anksciau buvai, bet pagalvojau, kad gal jau to nebedirbsi ir busi fotografe..
oi, tik nepyk del kepures bloge perskaiciau kad pati mezgei.. tai daba galvoju, gal uzpyksi pati kepure tai grazi, tik as siulu tokiu nemegstu
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 13, 13:51)
na. del fono tai jo, kazkaip as pabandzius daygiau nenoriu, nes nu niekaip nesugebejau su ta medziaga susitvarkyt maziems daiktams gal gerai tie plastiko gabalai, kurie uzsilenkia. kur Kelbio knygoj rase vaika tai nzn kaip ten ant to plastiko uzsodinsi..
nu bet rimtai ryskiai pas tave su trikoju gal fotkini? nes man su judanciais tai visai ne kas..
o apie profesija.. nzn kuo anksciau buvai, bet pagalvojau, kad gal jau to nebedirbsi ir busi fotografe..
oi, tik nepyk del kepures bloge perskaiciau kad pati mezgei.. tai daba galvoju, gal uzpyksi pati kepure tai grazi, tik as siulu tokiu nemegstu
Ne su trikoju vaika su trikoju butu gana sudetinga fotkinti, kai visur sukiojasi ropineja ir t.t.
Na buvau ne iki galo iskepta dizainere Profesijos kaip ir nekeiciu, nes niekada nedirbau to ka mokiausi... o Fotografe dirbti tikrai noreciau Tik nezinau ar pavyks viskas kaip planuoju...
Del kepures tikrai nepykstu neturiu ko... Cia is namie rastu siulu likuciu numezgiau... Leksiu siom dienom daugiau siulu pirkti ir laisvu laiku bandysiu daugiau ir graziau nunarplioti