Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

high pass sharpening - galima rasti čia.

Pamačiau, kad prieš tai blogai įsidėjo nuoroda. Atsiprašau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 12 rugpjūčio 2010 - 21:33
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 08 12, 22:10)
nila_ks, tikrai būtų nuostabus kadras, jei būtum fotografavusi ne smulkią detalę - plaukiančią baidarę, bet pačią gamtą(upės vingį besiraitantį per mišką... ar pan.). Upė pasakiška.  4u.gif Bet vis tiek šaunuolė.

Man šie dar kadrai savotiškai mieli blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 08 12, 14:54)

o man faini.. smile.gif

nila ks vistik pirmoji ikelta man labiausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 08 12, 21:10)
O jei pabandytum įtraukti daugiau buities, daugiau aplinkos į nuotrauką? Tarkim antroje - matosi, kad vaikai ką tais susidomėję stebi. smile.gif O ką? Akys nori nuklysti ten kur vaikai sutelkę dėmesį, bet deja negali.

QUOTE(Forgete @ 2010 08 12, 21:27)

Alabama pritariu _Meadow_ - truksta informacijos - ka ten tokio mato vaikai.

Vaikai zaide balkone baseineli ir ten TOKS zaislu jovalas, kad ji fotografuot tesiog nera prasmes.Tai ir gavosi taip. ax.gif

QUOTE(Cheles @ 2010 08 12, 22:15)
o man faini.. smile.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 08 12, 23:15)
nila ks vistik pirmoji ikelta man labiausiai smile.gif

4u.gif , todėl ji ir pirma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 08 12, 23:23)
Vaikai zaide balkone baseineli ir ten TOKS zaislu jovalas, kad ji fotografuot tesiog nera prasmes.Tai ir gavosi taip. ax.gif
Aciu smile.gif

smile.gif Na galbūt tas jovalas mane priverstų į nuotrauką pažvelgti kitaip... Nes kol kas tai nieko gero, nors vaikučiai ir "faini".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 12 rugpjūčio 2010 - 22:34
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 08 12, 22:34)
nieko gero

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 08 11, 22:19)
Galima nuorodėlę į blogą?
Dėkui  4u.gif Ne, čia ne auto. Kirba mintis apie tai, bet dar vis brandinu idėjas smile.gif

nuorodele i bloga
Na per laika manau prisiruosi ir autoportretau.... visai smagu isbandyti wink.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 08 12, 10:06)
ir aš- su vaikais tradiciškai  blush2.gif

Labai smagi... Ir nuotaika ir jb vertimas gerai ziurisi...

QUOTE(Forgete @ 2010 08 12, 10:52)
Drauge labai norejo vaikui koliazo, tai va toks va gavosi:

Labai fainas koliaziukas... spalvos labai liuks...

QUOTE(nila_ks @ 2010 08 12, 19:35)
Gal taip geriau butu  ax.gif
Bet jauciu per tamsi

Vaduo truputeli per tamsus cia, bet valtis jau gerai atrodo... O pats kadras tai man labai patiko...

Na keliu ir as keleta... Laukiu kritikos...
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 08 13, 13:19)
Na keliu ir as keleta... Laukiu kritikos...

ogo, koks ryskumas smile.gif super, kaip cia tau taip gaunasi?smile.gif man pirmos dvi graziausios. nes tas raudonas daiktas siaip asmeniskai negrazus. nors kuo toliau ziuriu, tai ir tos foto grazios smile.gif siaip labai saunu man baltas fonas ir kad visko ne per daug smile.gif

gal jau savo profesija keiti?wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 13, 13:37)
ogo, koks ryskumas smile.gif super, kaip cia tau taip gaunasi?smile.gif man pirmos dvi graziausios. nes tas raudonas daiktas siaip asmeniskai negrazus. nors kuo toliau ziuriu, tai ir tos foto grazios smile.gif siaip labai saunu man baltas fonas ir kad visko ne per daug smile.gif

gal jau savo profesija keiti?wink.gif

Ai zinok nezinau as del to ryskumo... atrodo darau ir gaunasi smile.gif ir tai dar kartais nepatenkinta lieku... ax.gif
Del fono tai truputi nervino, kad kiekviena klostele ar raukslele matosi... reikes kazka mastyti, kaip ji normaliai pritvirtinti, kad kai vaikuti spasisuka nesilamdytu... O siaip ant balto fono man irgi labai labai patinka...

Ka turi omeni apie profesijos keitima? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 08 13, 13:45)
Ai zinok nezinau as del to ryskumo... atrodo darau ir gaunasi smile.gif ir tai dar kartais nepatenkinta lieku...  ax.gif
Del fono tai truputi nervino, kad kiekviena klostele ar raukslele matosi... reikes kazka mastyti, kaip ji normaliai pritvirtinti, kad kai vaikuti spasisuka nesilamdytu... O siaip ant balto fono man irgi labai labai patinka...

Ka turi omeni apie profesijos keitima? bigsmile.gif

na. del fono tai jo, kazkaip as pabandzius daygiau nenoriu, nes nu niekaip nesugebejau su ta medziaga susitvarkyt biggrin.gif maziems daiktams gal gerai tie plastiko gabalai, kurie uzsilenkia. kur Kelbio knygoj rase biggrin.gif vaika tai nzn kaip ten ant to plastiko uzsodinsi..

nu bet rimtai ryskiai pas tave smile.gif su trikoju gal fotkini? nes man su judanciais tai visai ne kas..

o apie profesija.. nzn kuo anksciau buvai, bet pagalvojau, kad gal jau to nebedirbsi ir busi fotografe..

oi, tik nepyk del kepures smile.gif bloge perskaiciau kad pati mezgei.. tai daba galvoju, gal uzpyksi smile.gif pati kepure tai grazi, tik as siulu tokiu nemegstu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 13 rugpjūčio 2010 - 12:53
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 13, 13:51)
na. del fono tai jo, kazkaip as pabandzius daygiau nenoriu, nes nu niekaip nesugebejau su ta medziaga susitvarkyt biggrin.gif maziems daiktams gal gerai tie plastiko gabalai, kurie uzsilenkia. kur Kelbio knygoj rase biggrin.gif vaika tai nzn kaip ten ant to plastiko uzsodinsi..

nu bet rimtai ryskiai pas tave smile.gif su trikoju gal fotkini? nes man su judanciais tai visai ne kas..

o apie profesija.. nzn kuo anksciau buvai, bet pagalvojau, kad gal jau to nebedirbsi ir busi fotografe..

oi, tik nepyk del kepures smile.gif bloge perskaiciau kad pati mezgei.. tai daba galvoju, gal uzpyksi smile.gif pati kepure tai grazi, tik as siulu tokiu nemegstu biggrin.gif

Ne su trikoju smile.gif vaika su trikoju butu gana sudetinga fotkinti, kai visur sukiojasi ropineja ir t.t.

Na buvau ne iki galo iskepta dizainere smile.gif Profesijos kaip ir nekeiciu, nes niekada nedirbau to ka mokiausi... o Fotografe dirbti tikrai noreciau smile.gif Tik nezinau ar pavyks viskas kaip planuoju...

Del kepures tikrai nepykstu lotuliukas.gif neturiu ko... Cia is namie rastu siulu likuciu numezgiau... Leksiu siom dienom daugiau siulu pirkti ir laisvu laiku bandysiu daugiau ir graziau nunarplioti smile.gif
Atsakyti