Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Forgete @ 2010 08 12, 10:52)
na ir toki pavyko pagaut smile.gif

Gražu, bet kliūna ta priekyje sulieta šakelė... Tiesiog ji patraukia visą mano dėmesį ir tik paskui pamatau laumžirgį, o šioj foto jis turi būti karalius.
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2010 08 12, 00:09)
Neturi S.Kelby I dalies? Ten labai gražiai parašyta.
žmonių nuotraukoms: Amount 150, Radius 1, Threshold 10.
Nors aš veikimo stiprumą reguliuoju pagal save, dažniausiai 2-2,5 darau.

Ne, knygos neturiu. Dėkui, eisiu pamėginti.
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 08 12, 09:00)
O kodėl Jūs tik vien Unsharp mask naudojat? smile.gif Šiaip yra ir kitų būtų - tereikia išsibandyti ir savo susirast wink.gif.

o kokius tu naudoji? g.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 12 rugpjūčio 2010 - 13:56
Sveikutės, pasirodysiu su vienu kadru blush2.gif Prašom kritiką žerti be gailesčio blush2.gif Vis save stabdau, neskubėk spėsi pagaut kadrą blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Nila, kol suradau pagrindinį objektą... smile.gif man atrodo "bardakiukas", visko daug.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 08 12, 16:54)
Nila, kol suradau pagrindinį objektą... smile.gif man atrodo "bardakiukas", visko daug.

Per aukštai buvom, noėjau greitai nufotografuot, o gavos tai kas gavos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 08 12, 16:27)
Sveikutės, pasirodysiu su vienu kadru  blush2.gif Prašom kritiką žerti be gailesčio blush2.gif Vis save stabdau, neskubėk spėsi pagaut kadrą  blush2.gif

o man kaip tik idomi foto.. ne kasdien matoma smile.gif tik plaukianciuju noretusi ryskesniu smile.gif bet tikrai ziurisi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 12 rugpjūčio 2010 - 18:16
man ir visai įdomi nuotrauka- tik norisi ryškesnio pagrindinio objekto 4u.gif

Ačiū už pagyrimus 4u.gif

Forgete, keičiau per layer/new layer adjusment/channel mixer 4u.gif
Atsakyti
Gal taip geriau butu ax.gif

user posted image
Bet jauciu per tamsi
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 08 12, 10:06)
vyro nuotrauka jb super  thumbup.gif  thumbup.gif

ir aš- su vaikais tradiciškai  blush2.gif

Asmeniškai man, su akytėmis persistengta - per daug sharp. 4u.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 08 12, 10:52)

Fainas koležiukas, tik gal man serbentai ir mėlynės nelabai į temą. blush2.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 08 12, 14:54)

O jei pabandytum įtraukti daugiau buities, daugiau aplinkos į nuotrauką? Tarkim antroje - matosi, kad vaikai ką tais susidomėję stebi. smile.gif O ką? Akys nori nuklysti ten kur vaikai sutelkę dėmesį, bet deja negali.

QUOTE(nila_ks @ 2010 08 12, 16:27)

nila_ks, tikrai būtų nuostabus kadras, jei būtum fotografavusi ne smulkią detalę - plaukiančią baidarę, bet pačią gamtą(upės vingį besiraitantį per mišką... ar pan.). Upė pasakiška. 4u.gif Bet vis tiek šaunuolė.

Sharpinimui, galima naudoti ne vien Unsharp mask - kuris tik daugiau triukšmų nuotraukai suteikia. Bet tarkim ir Filter->Other->High Pass. čia
Aj bet ką aš čia... internetas visagalis, pilna gi tų būdų ir visokių dalykiukų reikia tik pasiieškot wink.gif ir išsibandyt.
Atsakyti
Aciu, Meadow, už mintį 4u.gif sumažinusi nuotrauką truputį per daug uždėjau 4u.gif Originalioje nuotraukoje ne taip režia akį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 08 12, 13:42)
Tas žalumas erzina ir šešėliai ant veido. Norėtųsi labiau "atskleistos" emocijos  g.gif

aha tie seseliai ir man kisa koja, na bet yra kaip yra, ateity stengsimes geriau smile.gif

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 08 12, 22:10)
tik gal man serbentai ir mėlynės nelabai į temą.  blush2.gif

ten silauoges, labai norejau avieciu - negavau, norejau kazkokiu kitokiu kontrastingos spalvos uogu - radau tik serbentus.

nila_ks man labai graziai ir idomiai ta upe ziurisi, tik noretusi gal baidares kokiam auksiniam taske.

Alabama pritariu _Meadow_ - truksta informacijos - ka ten tokio mato vaikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 12 rugpjūčio 2010 - 21:28