Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(antajo @ 2010 08 11, 22:09)
sviesa ir modelis labai geri, bet nelabai isnautota..  smile.gif
pirmiausia tai labai supozuota.. veidos toks ramus atrodo..lyg noreta parodyt svajingumas, atsipalaidavimas ar kazkas panasaus o kunas isitempes, iskarto krinta viskas ka veide isskaiciau.. gal labiau paremt reikejo, labiau atpalaiduot kuna.." sumest
'..
jb grazus, bet del grudo nelabai esu tikra.. lyg ir sunkokas jis tokia foto smile.gif

va isikisau  biggrin.gif  smagiai darbuojates matau, saunuoles!  4u.gif

Dėkui, labai gera kritika. Tikrai kūnas įsitempęs.
Dar mokytis ir mokytis...sunkiai kolkas šviesą valdau.
Dažniau įsikišk, labai reikia blush2.gif

Dar iš tos pačios serijos yra toks kadras. Atrodo labiau atsipalaidavusi, tik man čia fokusas nelabai patinka. Gal geresnė šito kūno kalba?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 11 rugpjūčio 2010 - 22:52
Kažkas rašėt, kokius parametrus uždedat PS naudodami Unsharp mask funkciją, bet neatrandu tos žinutės doh.gif ax.gif
Atsakyti
rarity rytine saulute pasakiska wub.gif ir portretas kvadrate labai liuks ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 11, 11:36)
tai kiek issigooglinau, tai supratau, kad kortele bloga. eina kaku, tiek fotkiu is keliones praradau. nesiu jiems ryt, kad pinigus atiduotu.. nes nenoriu tos pacios firmos jau. visad istikima buvau sandisk ir neturejau problemu. o cia ikiso Lexar...

O formatavai prieš pradėdama naudoti?
Mano nauja kortelės irgi ožiavosi doh.gif lyg fotkina, paskui pastringa po kelių kadrų ir rodo, kad nieko kortelėje nėra, tik ERR ir viskas gun_bandana.gif Kai užstrigo fotosesijos metu, labai nuliūdau verysad.gif Jau buvau spėjusi kelis kartus ir suformatuoti, bet nepadėjo. Tas nuotraukas tikėjausi kaip nors atgauti ir pasisekė smile.gif Nusipirkau kortelių skaitytuvą ir fotkes atsirado, vyras pasidomėjo ir sužinojo, kad prieš naudojant kortelę reikia suformatuoti kompe... Dabar lyg ir viskas ok, nors jau buvau spėjusi ir pardavėjui pranešti, kad norėsiu grąžinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 08 11, 22:28)
Kažkas rašėt, kokius parametrus uždedat PS naudodami Unsharp mask funkciją, bet neatrandu tos žinutės doh.gif  ax.gif

Neturi S.Kelby I dalies? Ten labai gražiai parašyta.
žmonių nuotraukoms: Amount 150, Radius 1, Threshold 10.
Nors aš veikimo stiprumą reguliuoju pagal save, dažniausiai 2-2,5 darau.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 08 11, 19:39)
Ačiū
Dėkui, bandau wink.gif
manau, kad puikiai  thumbup.gif  Ačiū alexxandra  4u.gif

Įtaigiai labai. Tiesiog tikrai labai superinis kadras. Ir ryškus.
Šaunuolė.
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 08 11, 23:54)
O formatavai prieš pradėdama naudoti?
Mano nauja kortelės irgi ožiavosi  doh.gif  lyg fotkina, paskui pastringa po kelių kadrų ir rodo, kad nieko kortelėje nėra, tik ERR ir viskas gun_bandana.gif Kai užstrigo fotosesijos metu, labai nuliūdau  verysad.gif  Jau buvau spėjusi kelis kartus ir suformatuoti, bet nepadėjo. Tas nuotraukas tikėjausi kaip nors atgauti ir pasisekė  smile.gif  Nusipirkau kortelių skaitytuvą ir fotkes atsirado, vyras pasidomėjo ir sužinojo, kad prieš naudojant kortelę reikia suformatuoti kompe... Dabar lyg ir viskas ok, nors jau buvau spėjusi ir pardavėjui pranešti, kad norėsiu grąžinti  lotuliukas.gif

neformatavau. as jau tu korteleliu turejus ne viena, ir visos be formatavimo apseidavo smile.gif o sita pacioj pradzioj nuluzo.. nu eisiu siandien i vilbra, ka sakys.. siaip labai noriu atgaut foto, bet kazi ar kas gausis.. bandziau vakar visokias image recovery, bet nepadejo. siaip prisiskaiciau, kad jei kortele bloga (su tokiu uzrasu kaip man ismeta), tai jau formatavimas nepades.. o jau kazkaip ir nesinori jos dar karta man bandyt ir nervintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 08 12, 00:09)
Neturi S.Kelby I dalies? Ten labai gražiai parašyta.
žmonių nuotraukoms: Amount 150, Radius 1, Threshold 10.
Nors aš veikimo stiprumą reguliuoju pagal save, dažniausiai 2-2,5 darau.

Sveikos 4u.gif

O kodėl Jūs tik vien Unsharp mask naudojat? smile.gif Šiaip yra ir kitų būtų - tereikia išsibandyti ir savo susirast wink.gif.

airv - Šauniai tobulėji, taip ir toliau wink.gif.

Merginos, gal reikia sugrąžinti mėnesinius konkursus pas mus? smile.gif A? Gal smagiau būtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 12 rugpjūčio 2010 - 09:01
vyro nuotrauka jb super thumbup.gif thumbup.gif

ir aš- su vaikais tradiciškai blush2.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos 4u.gif

atostogaujam, tai ir nuo jūsų atitrūkau, bet tobulėjat kaip, šaunuolės bigsmile.gif thumbup.gif foto nekomentuosiu, iš paskutinų vyro jb labai patiko, Paprasta, mergytės foto man labai wub.gif Airv, šaunuolė kaip tobulėji bigsmile.gif aplamai, po atostogų apsilankius šitoj temoj akys tokios buvo bigsmile.gif

o man tai liūdnuma, nes kompas sugedęs, negaliu foto susikelt, o jų tiek daug yra, tik aišku nežinia ar kas gero pavyko g.gif tai nieko ir parodyti negaliu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

paskaitineju paziurineju.

paprasta man labai patiko wub.gif ar vis dar su tuo paciu actionu jb darai? man taip graziai nepavyksta smile.gif

Drauge labai norejo vaikui koliazo, tai va toks va gavosi:
user posted image

na ir toki pavyko pagaut smile.gif
user posted image
Atsakyti
Forgete, koliažas gražus, detalės mano akiai gerai parinktos, tik pirma-pagrindinė nuotrauka man nelabai. Tas žalumas erzina ir šešėliai ant veido. Norėtųsi labiau "atskleistos" emocijos g.gif

Antoji patinka, spalvos gražios.

Ačiū už kritiką, merginos 4u.gif Labai norėčiau kritikos tokios jau Uch. Vis bandau emociją atskleisti, perteikti nuotaiką, bet kažkaip nesigauna...tai kažkur bėda, kažkas neatidirbta...todėl jei bent menkiausias dalykas kliūna - rašykite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 12 rugpjūčio 2010 - 12:49