Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(green_tea @ 2010 08 09, 15:40)
Na, tokiu fokusavau galva, nes siuo kampu sparnai pilnai ryskus nesigautu, butu neryski galva, ryski dalis sparnu, neryski likusi sparnu dalis. Toks variantas man pasirode pusiau lupta, pusiau skusta...  blush2.gif

Turiu nuotrauka ir kitu kadru, kur drugelis sonu. Cia jau ir galva, ir sparnai vienodai ryskus:

Man pirma gražesnė pagal kompoziciją, bet labai gaila tų neryškių sparnų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 11 rugpjūčio 2010 - 14:30
QUOTE(Akasha @ 2010 08 02, 19:11)
Na jei cia tau irgi isdege, tai turiu tik viena patarima, pabandyti susikalibruoti monitoriu... Nes kas yra isdegimas as jau pasakiau smile.gif

nu zhinai Akasha biggrin.gif nebutinai reikia styyyypriai ant 0 ishdegint, kad "uzhskaityt" ishdegima lotuliukas.gif lotuliukas.gif

manau sioje vietoje tu neteisi.
QUOTE(airv @ 2010 08 04, 00:00)
Kritikai
Man trukdo įdegusios "šleikutės" ir pirmoje kampelis trikampukas  g.gif

man 3 geriausia is visu, kur dejai cia su sita panele. netrukdo shleikutes. patinka poza. bet pats moedelis man nelabai, nors 3 foto is tikruju viskas ok. saunuole, tobuleji, grazhu ziuret.
QUOTE(*smile* @ 2010 08 04, 17:54)
Savaitgalį pavyko gan įdomių kadrų prigauti smile.gif

kaip atvirukai. faina. as tik contrast didinciau, nes pilkokas jb. bet gal del pilkumo man ir patinka, nes paslaptinga ir tikrai "senovishkai" atrodo. man patinka daugmazh visos.
QUOTE(rarity @ 2010 08 04, 21:38)
Gal vakarienės?

foto i stockus, bet fri nelabai skanios atrodo tongue.gif
QUOTE(Rico @ 2010 08 05, 14:32)
pirma man visai ne, bet va antroji  bigsmile.gif visai negaila tos galvos, taip net geriau man ziurisi- ne centre  bigsmile.gif nuotaika kitus minusiukus atperka  thumbup.gif gal pasharpint, pakotrastint truputi gali  g.gif  ant sienos kabinciau  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(airv @ 2010 08 08, 23:25)
Bandžiau fotografuoti peizažą. Reiktų patarimų dėl kadravimo, na ir kritikos, aišku  4u.gif

good!

pirmoji idomi, man patinka, antroje noretusi is kaires siek tiek erdves, bet vistiek mano manymu gerai ziurisi.

dar patiko "saulei nusileidus". grazhios spalvos, minkshtas kadras, ramus vanduo. ir as stabtelejau prie sito kadro.
Papildyta:
nesuprantu kaip ideti foto dabar is flickr, skaiciau FAQ, bet neiseina, nesuprantu as to html, kazhkox per ilgas. kaip ikelt??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 11 rugpjūčio 2010 - 17:15
QUOTE(Maggie @ 2010 08 11, 17:16)

nesuprantu kaip ideti foto dabar is flickr, skaiciau FAQ, bet neiseina, nesuprantu as to html, kazhkox per ilgas. kaip ikelt??

stoji ant foto, spaudi dešinį, atsiranda lentelė pasirinkti dydį - aš renkuosi 640. tada vėl dešinį - Properties ir nukopijuoju URL adresą. Čia dedu į IMG. Kvailas toks kelias, bet sėkmingas biggrin.gif

user posted image

user posted image

Žiauriai trūksta apačios, bet su 100 mm iš arti kitaip nesigavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 08 11, 10:37)
Žiauriai trūksta apačios, bet su 100 mm iš arti kitaip nesigavo smile.gif
rarity, man j/b superinė. Ir net nekliudo tas apačios nebuvimas, nes viskas susikoncentruoja ties žvilgsniu...
Atsakyti
Rarity, jb - superinė thumbup.gif
Daryčiau kvadratą nurėždama dešinę pusę wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 08 11, 18:09)
rarity, man j/b superinė. Ir net nekliudo tas apačios nebuvimas, nes viskas susikoncentruoja ties žvilgsniu...

Ačiū

QUOTE(alexxandra @ 2010 08 11, 19:15)
Rarity, jb - superinė  thumbup.gif
Daryčiau kvadratą nurėždama dešinę pusę wink.gif

Dėkui, bandau wink.gif

user posted image

manau, kad puikiai thumbup.gif Ačiū alexxandra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 11 rugpjūčio 2010 - 19:57
QUOTE(rarity @ 2010 08 11, 17:37)

Juodai balta labai superine!
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 08 11, 07:59)
Man abu tavo peizaziukai labai faini....  thumbup.gif  saunuole ir tikrai neatrodo, kad butum naujoke tame..
---
Pirmasis portretukas labai smagus... kitos dvi jau netaip... Gal dar paskutine spalvotas variantas bet ten lange melynas dangus spalviskai is konteksto iskrenta... Tikiuosi supratai ka norejau pasakyti  doh.gif

Dėkui 4u.gif
---
Aiškiukas. supratau dėl paskutinės wink.gif bardakiukas ten tikrai, akcento nėra.

Gražus, kokybiškas kadras. O koks ten logo? Neįžiūriu suraitymų tų raidžių... blush2.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 08 11, 17:16)
man 3 geriausia is visu, kur dejai cia su sita panele. netrukdo shleikutes. patinka poza. bet pats moedelis man nelabai, nors 3 foto is tikruju viskas ok. saunuole, tobuleji, grazhu ziuret.

Rariry, man spalvota labiau, žvilgsnis tada skvarbesnis atrodo.

Mano dar viena blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 11 rugpjūčio 2010 - 20:19
QUOTE(Maggie @ 2010 08 11, 18:16)
nu zhinai Akasha biggrin.gif nebutinai reikia styyyypriai ant 0 ishdegint, kad "uzhskaityt" ishdegima lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

manau sioje vietoje tu neteisi.

Na bet gi negalima sakyti, kad ten kur sviesiai pilka yra balta? smile.gif O isdegimas yra isdegimas... t.y. ten kur visiskai balta ir dingsta fakturos... Na bet tiek to... kiekvienas supranta savaip...

QUOTE(airv @ 2010 08 11, 21:18)
Gražus, kokybiškas kadras. O koks ten logo? Neįžiūriu suraitymų tų raidžių... blush2.gif

Mano dar viena  blush2.gif

Dekui... smile.gif
Ai logo tai ten mano inicialai sbm.... susikuriau bloga ir siaip norisi siek tiek nuotraukas apsaugoti...

O tavo fotkes labai idomi nuotaika... Tokia labai jau rami vilioke mergina atrodo... Cia gal tavo auto? Beje patinka man sviesa nuo lango... Grazu...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 08 11, 20:41)
Na bet gi negalima sakyti, kad ten kur sviesiai pilka yra balta? smile.gif O isdegimas yra isdegimas... t.y. ten kur visiskai balta ir dingsta fakturos... Na bet tiek to... kiekvienas supranta savaip...
Dekui... smile.gif
Ai logo tai ten mano inicialai sbm.... susikuriau bloga ir siaip norisi siek tiek nuotraukas apsaugoti...

O tavo fotkes labai idomi nuotaika... Tokia labai jau rami vilioke mergina atrodo... Cia gal tavo auto? Beje patinka man sviesa nuo lango... Grazu...

Galima nuorodėlę į blogą?
Dėkui 4u.gif Ne, čia ne auto. Kirba mintis apie tai, bet dar vis brandinu idėjas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 08 11, 20:18)

Mano dar viena  blush2.gif
user posted image

sviesa ir modelis labai geri, bet nelabai isnautota.. smile.gif
pirmiausia tai labai supozuota.. veidos toks ramus atrodo..lyg noreta parodyt svajingumas, atsipalaidavimas ar kazkas panasaus o kunas isitempes, iskarto krinta viskas ka veide isskaiciau.. gal labiau paremt reikejo, labiau atpalaiduot kuna.." sumest
'..
jb grazus, bet del grudo nelabai esu tikra.. lyg ir sunkokas jis tokia foto smile.gif

va isikisau biggrin.gif smagiai darbuojates matau, saunuoles! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 08 11, 12:39)
Ačiū
Dėkui, bandau wink.gif
Superinis kadras. Faktas 4u.gif
Atsakyti