Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

daug prisnekejot kol atostogavau smile.gif bet gal rasiu kuria diena pakomentuot smile.gif isimine grazi green_tea kelioniu foto. pati as keliavau, bet man taip nesigavo biggrin.gif

ziurekit, cia kazkuriai atsimenu buvo, kad isemus foto is korteles, kai kurios buvo su kitos foto krasteliai.. pas mane mistika pradejo darytis.. kai kuriu tik puse matosi, kai kuriu tik linija, o kai kurios neatsidaro.. gal zinot kas gali but? kortele tai nauja. o foto begalo gaila..
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 08 09, 17:59)
Peizažai man mistika tokia pat kaip ir vaikų fotografija - man viskas gražu jose smile.gif

Keliu dar savo kelias kritikai - tikiuosi neįkyrėsiu biggrin.gif

Bet uztai portretai gavosi superiniai mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 08 10, 17:00)
Bet uztai portretai gavosi superiniai  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Patiko portretai? smile.gif Mažai komentuojančių, tai nelabai žinau kaip vertinti smile.gif
Bet vasara daro savo, atostogauja dauguma, matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 08 10, 18:26)
Patiko portretai? smile.gif Mažai komentuojančių, tai nelabai žinau kaip vertinti smile.gif
Bet vasara daro savo, atostogauja dauguma, matyt smile.gif

Pirmasis patiko. Tinka merginai toks rakursas wink.gif Antroje bardakėlis - daug linijų, skirtingomis kryptimis, žvilgsnis blaškosi 4u.gif trečia ir ketvirta nekabina smile.gif

Mano savaitgalio papyškinimai smile.gif

Šioje patiko veido išraiška smile.gif
user posted image

Buitiakas, bet labai linksma situacija buvo, kai iš abiejų tėvų atėmė po bandelę ir valgė abi smile.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 08 08, 23:25)
Bandžiau fotografuoti peizažą. Reiktų patarimų dėl kadravimo, na ir kritikos, aišku  4u.gif

Man abu tavo peizaziukai labai faini.... thumbup.gif saunuole ir tikrai neatrodo, kad butum naujoke tame...

QUOTE(green_tea @ 2010 08 09, 15:40)
I konturinio apsvietimo tema:

Labai smagiai ziurisi... tik noretusi horizontalaus kadro, be puses apatines dalies.. nes man asmeniskai pats krantas trukdo... ir vandens apacioje perdaug, tiesiog apatine nuotraukos dalis neidomi... O va virsus tai tikrai super...

QUOTE(airv @ 2010 08 09, 17:59)
Peizažai man mistika tokia pat kaip ir vaikų fotografija - man viskas gražu jose smile.gif

Keliu dar savo kelias kritikai - tikiuosi neįkyrėsiu biggrin.gif

Pirmasis portretukas labai smagus... kitos dvi jau netaip... Gal dar paskutine spalvotas variantas bet ten lange melynas dangus spalviskai is konteksto iskrenta... Tikiuosi supratai ka norejau pasakyti doh.gif

QUOTE(rarity @ 2010 08 10, 20:24)
Mano savaitgalio papyškinimai smile.gif

Rarity, neuzpyk, bet cia man tik paskutinioji uzkabino... pirmos gal tau labiau idomios, kad tu dalyvavai tame, bet kadruote man nepatinka ir nesukuria jokiu emociju... Pirmoje emocija lyg ir idomi, bet is jos daug demesio atima tas daiktas rankoj...

Liudnoka paskutiniu metu temoje... unsure.gif Visi atostogauja... O taip reikia kritikos... Gero spyrio i uzpakali, kad pajudeti i prieki... smile.gif

Na kad neateiciau tusciomis metu is archyvu viena... Del paraso nepykit ir pasistenkit nekreipti demesio...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 08 11, 07:59)

Rarity, neuzpyk, bet cia man tik paskutinioji uzkabino... pirmos gal tau labiau idomios, kad tu dalyvavai tame, bet kadruote man nepatinka ir nesukuria jokiu emociju... Pirmoje emocija lyg ir idomi, bet is jos daug demesio atima tas daiktas rankoj...

Liudnoka paskutiniu metu temoje...  unsure.gif  Visi atostogauja... O taip reikia kritikos... Gero spyrio i uzpakali, kad pajudeti i prieki...  smile.gif

Na kad neateiciau tusciomis metu is archyvu viena... Del paraso nepykit ir pasistenkit nekreipti demesio...

Kodėl turėčiau pykti, viskas OK wink.gif Aga, kritikos reikia, labai net. Gaila, kad mūsų merginos čia nebeužsuka
Atsakyti
Neliudekit, tuoj baigsis vasara, geras oras, parleks visos biggrin.gif
Papildyta:
brumbrumai, gal kortele brokuota. Dar sako visad reik pries fotografavima foto iskelt ir format card padaryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 11 rugpjūčio 2010 - 10:10
QUOTE(<emigrante> @ 2010 08 11, 11:13)
Neliudekit, tuoj baigsis vasara, geras oras, parleks visos  biggrin.gif
Papildyta:
brumbrumai, gal kortele brokuota. Dar sako visad reik pries fotografavima foto iskelt ir format card padaryt.

tai kiek issigooglinau, tai supratau, kad kortele bloga. eina kaku, tiek fotkiu is keliones praradau. nesiu jiems ryt, kad pinigus atiduotu.. nes nenoriu tos pacios firmos jau. visad istikima buvau sandisk ir neturejau problemu. o cia ikiso Lexar...
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 11, 10:36)
tai kiek issigooglinau, tai supratau, kad kortele bloga. eina kaku, tiek fotkiu is keliones praradau. nesiu jiems ryt, kad pinigus atiduotu.. nes nenoriu tos pacios firmos jau. visad istikima buvau sandisk ir neturejau problemu. o cia ikiso Lexar...

Gal dar įmanoma atstatyti? Tikrai gaila sad.gif

Šiandien prasilėkiau per sodą prieš darbą smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
rarity, antra man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
rarity, man pirmos foto labai norėtųsi vertikalios.. ir ten dar kažkokia musytė (?) ant žiedo šiek tiek trukdo smile.gif O antroje foto nuostabiai pagauti atspindžiai thumbup.gif gal išduosi paslaptį, kaip tokius pavyko įamžint? ax.gif Naktį tai su ilgu išlaikymu man tokie gaunasi, o vat kaip dieną daryti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2010 08 11, 11:47)
rarity, antra man labai patiko  thumbup.gif

Ačiū smile.gif

QUOTE(*smile* @ 2010 08 11, 11:52)
rarity, man pirmos foto labai norėtųsi vertikalios.. ir ten dar kažkokia musytė (?) ant žiedo šiek tiek trukdo smile.gif  O antroje foto nuostabiai pagauti atspindžiai  thumbup.gif  gal išduosi paslaptį, kaip tokius pavyko įamžint?  ax.gif Naktį tai su ilgu išlaikymu man tokie gaunasi, o vat kaip dieną daryti...  g.gif

vertikalių yra, bet šita gražesnė smile.gif man patinka jos antras planas - bokeh.
Dėl spinduliukų - fotografuota beveik prieš saulę ir tie spinduliukai matėsi tiesiog žiūrint per akutę smile.gif Stipriai priverta diafragma f25 ir gan ilgas išlaikymas 1/5 s.
Atsakyti