QUOTE(airv @ 2010 08 08, 23:25)
Bandžiau fotografuoti peizažą. Reiktų patarimų dėl kadravimo, na ir kritikos, aišku
Man abu tavo peizaziukai labai faini....

saunuole ir tikrai neatrodo, kad butum naujoke tame...
QUOTE(green_tea @ 2010 08 09, 15:40)
I konturinio apsvietimo tema:
Labai smagiai ziurisi... tik noretusi horizontalaus kadro, be puses apatines dalies.. nes man asmeniskai pats krantas trukdo... ir vandens apacioje perdaug, tiesiog apatine nuotraukos dalis neidomi... O va virsus tai tikrai super...
QUOTE(airv @ 2010 08 09, 17:59)
Peizažai man mistika tokia pat kaip ir vaikų fotografija - man viskas gražu jose
Keliu dar savo kelias kritikai - tikiuosi neįkyrėsiu
Pirmasis portretukas labai smagus... kitos dvi jau netaip... Gal dar paskutine spalvotas variantas bet ten lange melynas dangus spalviskai is konteksto iskrenta... Tikiuosi supratai ka norejau pasakyti
QUOTE(rarity @ 2010 08 10, 20:24)
Mano savaitgalio papyškinimai
Rarity, neuzpyk, bet cia man tik paskutinioji uzkabino... pirmos gal tau labiau idomios, kad tu dalyvavai tame, bet kadruote man nepatinka ir nesukuria jokiu emociju... Pirmoje emocija lyg ir idomi, bet is jos daug demesio atima tas daiktas rankoj...
Liudnoka paskutiniu metu temoje...

Visi atostogauja... O taip reikia kritikos... Gero spyrio i uzpakali, kad pajudeti i prieki...
Na kad neateiciau tusciomis metu is archyvu viena... Del paraso nepykit ir pasistenkit nekreipti demesio...