Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 08 05, 06:40)
Si karta man gerai...

ooo, tai tikrai gerai smile.gif
QUOTE(Alabama @ 2010 08 05, 10:45)
Kas cia virsininkas? mad.gif
Radau cukru biggrin.gif (zinau, galva nukirpta ir ryskumo truksta, bet nuotaika biggrin.gif )

Nekabina manes pirma nuotrauka kazkodel, 4u.gif
Antra visai smagi, pasikartosiu-modeliuka turi labai vykusi wub.gif Tik sharpo cia uzdejai per daug, ar ko, nesuprantu, kad ant skruostu plaukeliai net matyt g.gif

QUOTE(Egipta @ 2010 08 05, 11:28)
Voratinklis

neblogai, gal truputuka kiprciau desines mirksiukas.gif

QUOTE(pelytte @ 2010 08 05, 11:52)
Ateinu su WB .

Aisku as dar tik pati mokaus ta WB, bet mano akims WB rankinis prie naturalaus prasciau atrodo uz auto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 06 rugpjūčio 2010 - 11:05
QUOTE(Rico @ 2010 08 05, 13:32)
gal pasharpint, pakotrastint truputi gali

QUOTE(dosa @ 2010 08 06, 11:03)

Tik sharpo cia uzdejai per daug

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 08 06, 10:12)

nu tikrai lotuliukas.gif
Tai dar karta irodo, kad turi daryt, kaip tau paciai graziausia, nes va matai kaip gaunas, vienai taip graziau, kitai kitaip laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 06 rugpjūčio 2010 - 11:28
Na va, mano vienas pirmųjų gražesnių kadrų su naujuoju fotoaparatu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 08 05, 12:45)
user posted image

Nereali nuotrauka!! thumbup.gif

O pas mane į svečius vieną dieną visai netikėtai užklydo toks svečias... Tad išėjo tokia mini fotosesija biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Beje, įdomumo dėlei turiu prisipažinti, kad tiesiog paniškai bijau vorų biggrin.gif tai patikėkit koks man pačiai buvo išbandymas būti TAIP ARTI šito padaro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 08 06, 14:44)
O pas mane į svečius vieną dieną visai netikėtai užklydo toks svečias... Tad išėjo tokia mini fotosesija  biggrin.gif

Beje, įdomumo dėlei turiu prisipažinti, kad tiesiog paniškai bijau vorų  biggrin.gif  tai patikėkit koks man pačiai buvo išbandymas būti TAIP ARTI šito padaro  lotuliukas.gif

Man gražiausia trečioji foto, nu kažkaip prilipo ji 4u.gif

Arba zoom'as labai geras pas tamstą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 08 06, 12:44)
O pas mane į svečius vieną dieną visai netikėtai užklydo toks svečias... Tad išėjo tokia mini fotosesija  biggrin.gif

Trecia nuotrauka superine wub.gif
Papildyta:
QUOTE(LijaAntLedo @ 2010 08 06, 12:07)
Na va, mano vienas pirmųjų gražesnių kadrų su naujuoju fotoaparatu smile.gif

O koks tas naujaisi fotoaparatas, ir kokiu anksciau fotografavai? ax.gif
Ideja gera - sudziuvus gele, tarp zydinciu, bet tokia man spalviskai dziugi akiai, gal j/b geriau ziuretusi?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 08 05, 12:45)
Kas cia virsininkas? mad.gif

Antra emociskai labai liuks... Va dar jei ir ryskumas butu, tai butu isvis super...

QUOTE(w.i.t.c.h @ 2010 08 05, 20:56)
---------------------------------------------------------
O cia mano desertas smile.gif..

WB nugrybaves labai... Ir tas gelsvumas nepriduoda nieko gero... Siaip ziuretusi visai viliojanciai... Man asmeniskai remas maiso... per sunkus...

QUOTE(*smile* @ 2010 08 06, 14:44)
Nereali nuotrauka!!  thumbup.gif

Nu fainuolis koksai... bigsmile.gif As irgi bijau voru, o nuo tokio tai isvis visi plauka pasistotu, net fotkes tai liuks...

Na keliu ir as savaitgalio sesiu supynes....
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 08 07, 14:27)
Antra emociskai labai liuks... Va dar jei ir ryskumas butu, tai butu isvis super...

user posted image

Aciu!O galetum kriauses pakomentuot? ax.gif

Man si trecia labai-tokia nesuvaidinta, didele sese rupinasi mazaja
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 08 07, 15:31)
Aciu!O galetum kriauses pakomentuot? ax.gif

Soriukas, bet nieko gero negaliu pasalyti... Nu neuzkabino... kriauses ir tiek... Nezinau ar cia kriauses tokios geltonos ar wb truputi nuvaziaves?
Va jau visai kas kita su pomidori ir cesnaku... atrodo graziai... tik sviesa sklindanti is priekio irgi labai suplokstina vaizda.... na ir gal dar vieno neperpjauto pomidoro reiketu, kad labiau matyti formas seselius ir pustonius...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 08 07, 17:55)
Soriukas, bet nieko gero negaliu pasalyti... Nu neuzkabino... kriauses ir tiek... Nezinau ar cia kriauses tokios geltonos ar wb truputi nuvaziaves?
Va jau visai kas kita su pomidori ir cesnaku... atrodo graziai... tik sviesa sklindanti is priekio irgi labai suplokstina vaizda.... na ir gal dar vieno neperpjauto pomidoro reiketu, kad labiau matyti  formas seselius ir pustonius...

Ten kontrasta dejau.
Reiketu sviesos dar is sono?
Atsakyti