Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*smile* @ 2010 08 04, 15:54)
Savaitgalį pavyko gan įdomių kadrų prigauti smile.gif Varšuvoj kažkokį filmą filmavo senamiestyje, tai pasinaudojau proga "senovinius" vaizdus įamžinti.

man antra idomi tokia, aisku kitokiu rakursu truputeli reikejo paimt, bet , kaip sakai galimybiu nelabai buvo....
ir j.b graziai padarei 4u.gif

QUOTE(rarity @ 2010 08 04, 19:38)
Gal vakarienės?

spalvos grazios, bet kazkas man ne taip cia g.gif gal kad tolimesne lekstes puse pranyksta , tada gal ir priekines lekstes krasciukiu nereikejo, tik kad idubimas matytusi, arba tada jau visos lekstes krastai matomi butu.... net nezinau g.gif

nugi as kankinu wb prie dirbtino apsvietimo toliau doh.gif
auto-lempute-custom
user posted image
kaip dabar? geriau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 04 rugpjūčio 2010 - 22:19
QUOTE(*smile* @ 2010 08 04, 17:54)
Savaitgalį pavyko gan įdomių kadrų prigauti smile.gif Varšuvoj kažkokį filmą filmavo senamiestyje, tai pasinaudojau proga "senovinius" vaizdus įamžinti.

Tik gaila, kad labai dažnai dūmus paleisdavo, tai daugumoje foto nėra tokio ryškumo, kokio norėtųsi. Na, ir aišku kameros visur trukdė, bet kažkiek nuo jų išsisukti pavyko biggrin.gif

Man asmeniskai antra ir ketvirta lbiausiai... atntra tai tai isvis super, nei blaskanciu objektu, nei dar kazko ko nereikie nera... ketvirtoje ta arklio galva ilindus labai atima demesi po to uzkliuva kitas karininkas... net nuotaika super.... trecia nelabai jau... gana paprastas portretukas, o labiausiai vaizda gadina dar kito zmogaus ilindusi dalis... pirmoje boksto labai truksta....
Visumoje saunuole, kad taip susitvarkei thumbup.gif Isivaizduoju, kad nelengva buvo tokiam judesi gaudyti kadrus...

QUOTE(rarity @ 2010 08 04, 21:38)
Gal vakarienės?

Daugiau taip nedaryk ax.gif As paziurejau i sia nuotrauka vakar nakty ir taip valgyt uzsimaniau doh.gif reikia ryte arba per pietus tokius skanumynus deti smile.gif Man patinka, garazu svaru ir skanu viskas... tik va lekste nelygiai paemei... apatiniai kampai nevienodi... reikejo kazkaip paderinti ir pasisukti truputi, kad butu idealiai lygu viskas...

QUOTE(dosa @ 2010 08 04, 23:15)

Si karta man gerai...
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 08 04, 21:38)
Gal vakarienes?

mmm saniai atrodo thumbup.gif

Siandien paziurejau vienos vestuviu fotosesijos nuotraukas studijoj. Kosmaras kazkoks doh.gif Jauniki su puse galvos gal dar butu imanoma kaip nors pateisinti, nu bet kai matosi fono krastas tai jau baisu doh.gif
Gaila negaliu jums parodyt, kaip zmones fotografuoja uz pinigus.
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 08 04, 17:54)

ech pasiseke, fantastishki vaizdai wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kroshke: 05 rugpjūčio 2010 - 11:22
Kas cia virsininkas? mad.gif
user posted image

Radau cukru biggrin.gif (zinau, galva nukirpta ir ryskumo truksta, bet nuotaika biggrin.gif )
user posted image
Atsakyti
Voratinklis

user posted image
Atsakyti
Ateinu su WB .
Dirbtinis apsvietimas

rankinis
user posted image
auto
user posted image
incadescent
user posted image
daylight fluorescent
user posted image
cool-white - fluorescent
user posted image

Papildyta:
naturalus apsvietimas
rankinis
user posted image
auto
user posted image
incadescent
user posted image
daylight fluorescent[QUOTE]
user posted image

Papildyta:
cool-white - fluorescent
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 08 05, 10:45)
Kas cia virsininkas?

Radau cukru biggrin.gif (zinau, galva nukirpta ir ryskumo truksta, bet nuotaika biggrin.gif )

pirma man visai ne, bet va antroji bigsmile.gif visai negaila tos galvos, taip net geriau man ziurisi- ne centre bigsmile.gif nuotaika kitus minusiukus atperka thumbup.gif gal pasharpint, pakotrastint truputi gali g.gif ant sienos kabinciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2010 08 05, 13:32)
pirma man visai ne, bet va antroji  bigsmile.gif visai negaila tos galvos, taip net geriau man ziurisi- ne centre  bigsmile.gif nuotaika kitus minusiukus atperka  thumbup.gif gal pasharpint, pakotrastint truputi gali  g.gif  ant sienos kabinciau  thumbup.gif

Aciuuuu! biggrin.gif

Siandien as su vakariene
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 08 05, 13:45)
Kas cia virsininkas? mad.gif
user posted image

user posted image

Sveiki, pries 100 metu jau berasiau... uzbegau trumpam,gal kada reiks savo foto keleta imest kritikai,o jos tikrai reik.bet ne siandien, kita diena prisiruosiu ir mesiu keleta nuotrauku blush2.gif
Alabama, tikrai labai i akis krenta paskutinis manekenas, turi manekeno gyslele mirksiukas.gif thumbup.gif faina paskutine man.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 08 05, 12:45)
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pelytte @ 2010 08 05, 13:52)
Ateinu su WB .

Man kaip ir gerai smile.gif.. Bet as cia dar pati antros dalies niekaip neatlikus,
tai nezinau ar skaitosi mano zodis smile.gif..

---------------------------------------------------------
O cia mano desertas smile.gif..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo w.i.t.c.h: 05 rugpjūčio 2010 - 20:01
Laba diena 4u.gif
nerasiau kruva laiko, bet vis jus skaitau ax.gif padariau du ND, gavau kad uzskaityti ir pabegau, prisipazystu kalta biggrin.gif bet per ta laika spejau persikraustyti gyvent i kita valstybe, susirast nauja darba ir net nauja kalba vos vos pramokt, zodziu nesedejau dykai bigsmile.gif su fotkinimu liudniau, nu mano akimis neturiu as akies ir viskas.. nu bet mokausi toliau, noriu bent techniskai puikiai fotika valdyt biggrin.gif tai jeigu galima be eiles Nd priduot, noreciau 5 Nd antra dali priduot t.y. baltas nenaturaliame apsvietime smile.gif
per savaitgali tikiuosi ir likusius priduot smile.gif
Incandescent
user posted image
Custom
user posted image
Auto
user posted image
P.s. fokusas truputi nusokes, bet esme gi baltumas biggrin.gif
Atsakyti