QUOTE(paprasta @ 2010 08 02, 21:27)
Ir aš turėjau svečiuose mažylę
Na jau labai miela modeliuka turejai

Gal daugiau kadru prigaudei... Sita irgi smagi, tik man kiek per daug virsuje erdves...
QUOTE(dosa @ 2010 08 03, 21:26)
o tai sakai turetu balta balta zvakute? bet juk balto popieriaus lapas irgi nebuna vsisikai baltas prie dirbtino apsvietmo?

ar as cia jau nusisneku?
Dirbtiniame geltonuoja truputeli... O su costum WB tam ir mokomes fotografuoti, kad kuo labiau priartetume prie naturaliu spalvu nepriklausomai nuo apsvietimo... Nuo dirbtinio apsvietimo pagelsta spalvos nes sviesos temperatuta didesne, nebereikalo rimti fotografai naudoja exponometrus... Jei skaitai angliskai va
cia straipsniukas.
QUOTE(LijaAntLedo @ 2010 08 03, 23:04)
Sveikutės, įsigijau naują fotiką ir dar praktiškai nieko nesusigaudau su juo (Nikon D5000), tačiau kai tik padarysiu kokių įdomesnių kadrų, labai mielai prisijungsiu prie jūsų temos, nes matau, čia jau yra nemažai išmanančių

O gal kas turit tokį fotiką ir galėtumėt kokį patarimą duoti, kaip jį greičiau prisijaukint?
Patariu pradedi nuo fotiko instrukcijos., tai geriausiai tau pades susidraugauti su fotoaparatu...
QUOTE(airv @ 2010 08 04, 00:00)
Kritikai
Man trukdo įdegusios "šleikutės" ir pirmoje kampelis trikampukas
Pirmoje to nelygaus nudegimo beveik nesimato, gal dar truputi reikejo paklonuoti, o kitose jau labiau akis bado... Beto pirmoji man kazkuom ir istrigo...Galbut del apsvietimo susidaranti istrizaine patrauke

Saunuole... graziai dirbi...