Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 08 02, 16:50)
Taip apsvietimas sioje nuotraukoje is priekio...
Pirmas pavizdys nera labai tikes, nes ten tikrai nepilka, yra ir labai sviesiu ir labai tamsiu vietu... Antroji, ganetinai pilka, bet ji dar pilka ir nuo triuksmu...
Beje del pilku nuotrauku as taip pat sakiau, kad "Na bent jau man jos tokios graziausios..."

Beje to paties autoriaus, kitas darbas cia, kuris kaip tu sakai isdeges....

Aga, isdeges:)
As daznai skaitydama matau ta "Isdeginimu"kritika, todel ir paklausiau.Turbut cia labai individualiai-kas kam patinka-vienam pilkesnes, kitam su didesniu kontrastu:)
Atsakyti
Akasha -mielos seimynines nuotraukytes 4u.gif

Apie pilkumus snekant, as irgi turbut esu pilkumo megeja nuotraukose, bet negaliu sakyti konkreciai, yra nuostabiu -kontrastingu j/b nuotrauku. Taip jau yra, kiekvienas turi savita skoni....

man reiktu prisesti prie tolimesniu ND, bet tas custom WB man kazkoks atrodo neizengiamas miskas, net nezinau kodel ax.gif
Beje klausiau merginos seniau, jau ir pasikartosiu - ar jus kaskart ka ir kur befotografuotumet ir nusistatinejate WB? Ar kompe tvarkot po to?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 08 02, 17:59)
Aga, isdeges:)
As daznai skaitydama matau ta "Isdeginimu"kritika, todel ir paklausiau.Turbut cia labai individualiai-kas kam patinka-vienam pilkesnes, kitam su didesniu kontrastu:)

Na jei cia tau irgi isdege, tai turiu tik viena patarima, pabandyti susikalibruoti monitoriu... Nes kas yra isdegimas as jau pasakiau smile.gif
Atsakyti
Akacha, mano zvilgsnis sustojo ties jb nuotrauka thumbup.gif

Ir aš turėjau svečiuose mažylę ax.gif

user posted image
Atsakyti
Nu kas cia dabar, ko tylit visos????
bijot paslapciu apie WB dalintis user posted image

As pasigirsiu.... uzsisakiau 50-uka, eisiu ketvirtadieni pasiitm, jau laukiu kaip mazas vaikas bigsmile.gif

Beje, man vakar akys nusvito, supratau kaip reikia manual fokusuoti, vis nedasusdavo koki zieda sukinet reikia laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 03 rugpjūčio 2010 - 17:44
Idesiu ND pagaliau ax.gif
auto-saulute-custom
user posted image
tinka?
Atsakyti
dosa, man lyg ir gerai smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 03 rugpjūčio 2010 - 18:58
Ir dar prie dirbtinio apsvietimo WB
auto-lempute-custom
user posted image
gerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 03 rugpjūčio 2010 - 19:54
prie dirbtinio custom man geltonuoja biski.
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 08 03, 19:20)
prie dirbtinio custom man geltonuoja biski.

o tai sakai turetu balta balta zvakute? bet juk balto popieriaus lapas irgi nebuna vsisikai baltas prie dirbtino apsvietmo? g.gif ar as cia jau nusisneku? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 03 rugpjūčio 2010 - 20:26
Sveikutės, įsigijau naują fotiką ir dar praktiškai nieko nesusigaudau su juo (Nikon D5000), tačiau kai tik padarysiu kokių įdomesnių kadrų, labai mielai prisijungsiu prie jūsų temos, nes matau, čia jau yra nemažai išmanančių 4u.gif O gal kas turit tokį fotiką ir galėtumėt kokį patarimą duoti, kaip jį greičiau prisijaukint? biggrin.gif
Atsakyti
Ir as noreciau prisijungti prie jusu. Greitu metu pazadu pristatyti savo ND ax.gif
Atsakyti