Įkraunama...
Įkraunama...

kaip paskelbti naują temą?

QUOTE(agnek @ 2008 06 04, 15:45)
randu panašaus stiliaus skelbimus net du kitų asmenų skyrelyje :paslaugos, nesuprantu, kaip vieniems leidžiama, kitiems ne  unsure.gif

Administracija nesėdi kiaurą parą, kad tik tvirtintų naujas temas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 06 04, 15:47)
Administracija nesėdi kiaurą parą, kad tik tvirtintų naujas temas rolleyes.gif

ne aš taip ir nesakau, man tik keista, kodėl nepatvirtina ax.gif , nes mano tema turi būti paslauga, o ne prie darbo skelbimų ax.gif
Atsakyti
Tik sukūrei temą prieš kelias min ir jau nori patvirtinimo? smile.gif Nu gi susipažink su taisyklėmis:

Šiame skyrelyje veikia temų premoderavimas: kiekvieną naują paskelbtą temą pirmiausiai peržiūrės ir patvirtins/nepatvirtins moderatoriai per savaitę.
Atsakyti
prieš tai mano temos nepatvirtino,ją buvau sukūrus prieš 3-4 dienas, pagalvojau, gal kažkas negerai, todėl šiandien sukūriau naują. pažiūrėsiu kiek man laukti tada reikės. Be to taisykles žinau puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, jau trečią kartą bandau paskelbti temą paslaugų skyrelyje, bet vis nepatvirtina. Nesuprantu kodėl verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 06 10, 10:58)
Laba diena, jau trečią kartą bandau paskelbti temą paslaugų skyrelyje, bet vis nepatvirtina. Nesuprantu kodėl  verysad.gif

Šiame skyrelyje veikia temų premoderavimas: kiekvieną naują paskelbtą temą pirmiausiai peržiūrės ir patvirtins/nepatvirtins moderatoriai per savaitę.

Forumo administracija turi teisę neleisti publikuoti tam tikrų skelbimų (statybų, meistrų, vertimo paslaugų skelbimus rašykite Darbo skelbimų skyrelyje). Atsisakymo priežasčių administracija komentuoti neprivalo.
Atsakyti
Aš vis kas savaitę bandžiau skelbti 4u.gif Kaip supratau mano temos buvo tiesiog ištrintos, norėčiau sužinoti priežastis.
Atsakyti
LABA DIENA smile.gif
forumo temoje Kita" norejau atidaryt tema smile.gif , bet niekaip nesuprantu kaip nuotrauka ikelt blush2.gif gal galetumete paaiskint. aciu ax.gif
Atsakyti
Mano skelbimas yra apie fotografavimo paslaugas, čia mano internetinis puslapis http://evafoto.projektas.lt. Paslaugų skyrelyje tokių skelbimų ne vienas. Todėl nesuprantu ką ne taip rašau.
Aš suprantu kad administracija neprivalo komentuoti atsisakymo priežasčių. Todėl ne reikalauju - tiesiog prašau kad pasakytumėte, kas su mano skelbimu negerai. Juk abi pusės esam suinteresuotos sklandžia forumo veikla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 06 10, 10:58)
Laba diena, jau trečią kartą bandau paskelbti temą paslaugų skyrelyje, bet vis nepatvirtina. Nesuprantu kodėl  verysad.gif

žinok mano taip pat temos nėra, nesuprantu kodėl ir būtent paslaugose susidūriau su tokia problema g.gif vienų patvirtina, kitų ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnek @ 2008 06 11, 23:35)
žinok mano taip pat temos nėra, nesuprantu kodėl ir būtent paslaugose susidūriau su tokia problema g.gif  vienų patvirtina, kitų ne  g.gif

Perskaityk Ambrozijos atsakymą porą postų aukščiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 06 12, 07:48)
Perskaityk Ambrozijos atsakymą porą postų aukščiau mirksiukas.gif

juk skaičiau mirksiukas.gif
Atsakyti