as norejau susikurti rankdarbiu skyrelyje (skelbimu) temele. As ja susikuriau ir rodo man uzrasa tema patikrins mopderatosius ir t.t bet kai as noriu ja rasti tai man rodo kad tokios tmos nera bandziau jau 3 kartus ar tos temos atsiras ar nea gal galite parasyti i az nes temos neseku
QUOTE(insi @ 2008 03 20, 19:00)
kol moderatorius temos nepatvirtins, tol jos ir nerasit. apsišarvuokit kantrybe
insi aciux
QUOTE(heryte @ 2008 03 20, 13:47)
Laba diena,
norėčiau paklausti, kaip redaguoti, naujai paskelbtos temos pirmąjį puslapį? Kalbu apie nėštukių pašnekesius... Tikiuosi tinkamu adresu kreipiuosi
norėčiau paklausti, kaip redaguoti, naujai paskelbtos temos pirmąjį puslapį? Kalbu apie nėštukių pašnekesius... Tikiuosi tinkamu adresu kreipiuosi
Žinutes galima redaguoti:
Naujokams ir nariams (tie kurie turi iki 100 žinučių) - 10 min. nuo paskelbimo.
Dalyviams - 30 min. nuo paskelbimo
Senbuviams - 40 min. nuo paskelbimo.
O pirmąją žinutę gali redaguot s-dalyviai, moderatoriai, adminai.
Gerb, Ambrozija, bandau Jums keleta kartu siusti laishka, nepavyksta, tai nezinau kur kitur rasyt, parasysiu cia
1. Kaip man pamazinti foto savo temoje, jei tema vis dar nepaskelbta? Kazhkaip man neuztenka techniniu ziniu sitai padaryti?
2. Juolab tos foto, tai tik "linkai", jei pamazinsiu tas foto savo internetinio puslapio serveryje, sugrius 2 mano www (nuotraukos naudojamos pagrinde jiems, tik uzlinkintos i SMa, naudojamos butent tokiame formate)
3. Gi didesniu foto linkai SMui daugiau nesveria, o vartotoju su 800*600 ekrano reza laikai senai baigesi.
4. Jei nepaisant visko, neskelbsit temos su didesnemis foto, tai trinkit visas foto ir skelbkite be ju, norejau grazios ir aishkios temos, ale uzteks BET KOKIOS, o ateityje pasimazinsiu foto, sudubliuosiu savo serveryje ir i SMa desiu tik spec. jums sumazintu foto linkus.
aciu
1. Kaip man pamazinti foto savo temoje, jei tema vis dar nepaskelbta? Kazhkaip man neuztenka techniniu ziniu sitai padaryti?
2. Juolab tos foto, tai tik "linkai", jei pamazinsiu tas foto savo internetinio puslapio serveryje, sugrius 2 mano www (nuotraukos naudojamos pagrinde jiems, tik uzlinkintos i SMa, naudojamos butent tokiame formate)
3. Gi didesniu foto linkai SMui daugiau nesveria, o vartotoju su 800*600 ekrano reza laikai senai baigesi.
4. Jei nepaisant visko, neskelbsit temos su didesnemis foto, tai trinkit visas foto ir skelbkite be ju, norejau grazios ir aishkios temos, ale uzteks BET KOKIOS, o ateityje pasimazinsiu foto, sudubliuosiu savo serveryje ir i SMa desiu tik spec. jums sumazintu foto linkus.
aciu
QUOTE(Gotterdammerung @ 2008 05 12, 12:07)
paskelbiau tema su apklausa supermamu valstybeje, bet kai paspaudziau paskelbti, ji dingo. nei pasiskelbe, nei jokio uzraso apie premoderacija nemaciau. kaip cia taip?
Patvirtinau.
laba diena,
noriu paklausti, kodėl sukūriau temą skyrelyje: paslaugos, o man jos nerodo, o jei įvedu paiešką, skelbia, kad tokios temos nėra. jau laukiu geras 3dienas. ?
noriu paklausti, kodėl sukūriau temą skyrelyje: paslaugos, o man jos nerodo, o jei įvedu paiešką, skelbia, kad tokios temos nėra. jau laukiu geras 3dienas. ?
QUOTE(agnek @ 2008 06 04, 15:14)
laba diena,
3. Šiame skyrelyje veikia temų premoderavimas: kiekvieną naują paskelbtą temą pirmiausiai peržiūrės ir patvirtins/nepatvirtins moderatoriai per savaitę.
Forumo administracija turi teisę neleisti publikuoti tam tikrų skelbimų (statybų, meistrų, vertimo paslaugų skelbimus rašykite Darbo skelbimų skyrelyje). Atsisakymo priežasčių administracija komentuoti neprivalo.
Forumo administracija turi teisę neleisti publikuoti tam tikrų skelbimų (statybų, meistrų, vertimo paslaugų skelbimus rašykite Darbo skelbimų skyrelyje). Atsisakymo priežasčių administracija komentuoti neprivalo.
randu panašaus stiliaus skelbimus net du kitų asmenų, skyrelyje :paslaugos, nesuprantu, kaip vieniems leidžiama, kitiems ne