Įkraunama...
Įkraunama...

kaip paskelbti naują temą?

QUOTE(rarika @ 2008 02 06, 20:50)
Laba smile.gif
Norejau paklausti per kiek laiko patvirtinama nauja tema kai sena jau uzdaryta?Aciu.

Per 1-3d, jei nori iškart, gali parašyt moderatoriui į až. Jei tuo metu bus on line, patvirtins. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 02 06, 22:19)
Per 1-3d, jei nori iškart, gali parašyt moderatoriui į až. Jei tuo metu bus on line, patvirtins. wink.gif

Na kas per nesąmonė. Man jau tikrai pikta darosi. laukiu jau nuo praeito pirmadienio naujos temos patvirtinimo, nes senąją jau baigiau. Na ir vis nesulaukiu. Bandžiau ne kartą siust SuperMamai až, bet ten visada pilna. Nesuprantu kame čia problemos??? Negi neįmanoma pagretinti šito proceso? ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kondraciukas: 12 vasario 2008 - 19:55
QUOTE(kondraciukas @ 2008 02 12, 20:54)
Na kas per nesąmonė. Man jau tikrai pikta darosi. laukiu jau nuo praeito pirmadienio naujos temos patvirtinimo, nes senąją jau baigiau. Na ir vis nesulaukiu. Bandžiau ne kartą siust SuperMamai až, bet ten visada pilna. Nesuprantu kame čia problemos??? Negi neįmanoma pagretinti šito proceso? ??

http://www.supermama...mp;CODE=leaders
Čia visi moderatoriai. Rašyk kuri tą forumą tvarko. Juk ne vina SuperMama yra 4u.gif
Atsakyti
tai kad kam beparašai, tai vis jokio konkretumo nesulauksi, vis:"perduosim....".
Atsakyti
Laba diena,
Rankdarbiu skyrelyje noriu paskelbti nauja tema, bet net ir perskaicius cia rasoma informacija,kodel to nepavyksta padaryti, man vie viena neleidzia paskelbti.Administratoriui nusiunciau laiska,bet atsakymo negavau.Gal galetumete man padeti?Aciu
Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2008 03 14, 14:02)
Laba diena,
Rankdarbiu skyrelyje noriu paskelbti nauja tema, bet net ir perskaicius cia rasoma informacija,kodel to nepavyksta padaryti, man vie viena neleidzia paskelbti.Administratoriui nusiunciau laiska,bet atsakymo negavau.Gal galetumete man padeti?Aciu

rašykit moderatorei. gausit atsakymą po mėnesio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 03 14, 14:04)
rašykit moderatorei. gausit atsakymą po mėnesio rolleyes.gif

čia tai teisingas atsakymas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2008 03 14, 14:02)
Laba diena,

O geriausia, jei paskaitytumėt Rankdarbių skyrelyje taisykles biggrin.gif
Atsakyti
noriu paklausti kai reikia kuriant temą perkelti senosios temos pirmąjį puslapį?
darau copy paste, bet išdarko visą tekstą - nebelieka spalvų, o mūsų plepaluose 120 mergaičių doh.gif

ar įmanoma kaip nors kuriant naują temą perkelti originalų vaizdą iš senosios temos pirmo puslapio? g.gif kaip reikia sucentruoti tekstą, kad jis būtų per vidurį o ne šone?
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2008 03 19, 16:51)
noriu paklausti kai reikia kuriant temą perkelti senosios temos pirmąjį puslapį?
darau copy paste, bet išdarko visą tekstą - nebelieka spalvų, o mūsų plepaluose 120 mergaičių  doh.gif

ar įmanoma kaip nors kuriant naują temą perkelti originalų vaizdą iš senosios temos pirmo puslapio?  g.gif  kaip reikia sucentruoti tekstą, kad jis būtų per vidurį o ne šone?

Jai dar nesibaigė tema, tiesiog spaudžiat atsakyti į pirmąją žinutę, nutrinat QUOTE kodus ir kopijuojat, o naujoje temoje tik Paste wink.gif

Kad rodytų centruotai, reik tekstą rašyt tarp šio kodo:

CODE
[center]tekstas[/center]
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 03 19, 17:56)
Jai dar nesibaigė tema, tiesiog spaudžiat atsakyti į pirmąją žinutę, nutrinat QUOTE kodus  ir kopijuojat, o naujoje temoje tik Paste wink.gif

Kad rodytų centruotai, reik tekstą rašyt tarp šio kodo:

CODE
[center]tekstas[/center]

oi labai ačiū 4u.gif pagaliau gavosi taip kaip reikia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo henika: 20 kovo 2008 - 09:27
Laba diena,
norėčiau paklausti, kaip redaguoti, naujai paskelbtos temos pirmąjį puslapį? Kalbu apie nėštukių pašnekesius... Tikiuosi tinkamu adresu kreipiuosi blush2.gif
Atsakyti