Įkraunama...
Įkraunama...

kaip paskelbti naują temą?

Man jau truputi pikta darosi unsure.gif Turejau savo tema Rankdarbiu skelbimu skiltyje, išvažiavau atostogauti dvi savaites, grįžtu - temos nebera, nes per klaidą ištrynė pasirodo. Nu ok, kad tema iš naujo užvesti reikia surinkti 100 žinučių, nu ok, rašinėjau, bet ne spaminau o dalinausi patirtimi ir t.t. tol kol surinkau ta reikiamą skaičių. Taigi, vėl bandau paskelbti savo tema, pagal taisykles:

"2. Šiame skyrelyje veikia temų premoderavimas: kiekvieną naują paskelbtą temą pirmiausiai peržiūrės ir patvirtins/nepatvirtins moderatoriai per dieną.
Forumo administracija turi teisę neleisti publikuoti tam tikrų skelbimų. Atsisakymo priežasčių administracija komentuoti neprivalo."

Jau praejo trys dienos, as temos neturiu verysad.gif
Atsakyti
verysad.gif o as jau daugiau nei savaite laukiu kol tema patvirtins verysad.gif visgi idomu butu suzinoti kodel? gal kas netiko, gal reikia is naujo perrasyti?
Atsakyti
QUOTE(rudenine @ 2007 07 21, 13:03)
Sveiki, atidariau nauja tema, bet gavosi taip, kad du kartus ikele ta pacia (nauja) tema  verysad.gif  Kaip butu galima viena istrinti?  g.gif

Vieną jau ištryniau wink.gif

QUOTE(kvanksht @ 2007 07 23, 16:05)
Man jau truputi pikta darosi unsure.gif  Turejau savo tema Rankdarbiu skelbimu skiltyje, išvažiavau atostogauti dvi savaites, grįžtu - temos nebera, nes per klaidą ištrynė pasirodo. Nu ok, kad tema iš naujo užvesti reikia surinkti 100 žinučių, nu ok, rašinėjau, bet ne spaminau o dalinausi patirtimi ir t.t. tol kol surinkau ta reikiamą skaičių. Taigi, vėl bandau paskelbti savo tema, pagal taisykles:

Jau praejo trys dienos, as temos neturiu verysad.gif

Tikra komercija unsure.gif Prašom susimokėt, tada ir bus patvirtinta tema wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 07 24, 17:41)
Vieną jau ištryniau wink.gif
Tikra komercija unsure.gif Prašom susimokėt, tada ir bus patvirtinta tema wink.gif

aciu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, atidariau naują temelę, bet noriu senosios temos nuorodą padaryti, kad būtų kaip žodis pvz SENA TEMA ar ČIA . O pas mane įsikelią tik tos senosios temos nuoroda, kaip pakeisti ją į kokį žodį g.gif ir kad jį paspaudus atsidarytu, ta senoji tema blush2.gif Nežinau ar ką nors supratot ką aš čia privėliau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 30 spalio 2007 - 13:40
QUOTE(wikonda @ 2007 10 30, 13:39)
Sveiki, atidariau naują temelę, bet noriu senosios temos nuorodą padaryti, kad būtų kaip žodis pvz SENA TEMA ar ČIA . O pas mane įsikelią tik tos senosios temos nuoroda, kaip pakeisti ją į kokį žodį g.gif ir kad jį paspaudus atsidarytu, ta senoji tema  blush2.gif Nežinau ar ką nors supratot ką aš čia privėliau  blush-anim-cl.gif

Jei nori,įkelt nuorodą su pavadinimu,tai reik spaust žinutės langelyje http,tada nupastint to puslapio adresą,spaust ok,ir parašyt pavadinimą ir vėl ok.
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 30, 15:44)
Jei nori,įkelt nuorodą su pavadinimu,tai reik spaust žinutės langelyje http,tada nupastint to puslapio adresą,spaust ok,ir parašyt pavadinimą ir vėl ok.

ką reiškia nuoroda su pavadinimu g.gif blush2.gif tiesiog as noriu, kad vietoj mano nuorodos pvz. http//:www.supermama.lt ir taip toliau.... : ax.gif būtų žodelis SENA TEMA ir paspaudus šitus žodžius atsirastų senoji tema bigsmile.gif Žinau, kad taip įmanoma, bet nemoku unsure.gif
aciuks.gif IŠMOKAU yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 30 spalio 2007 - 15:07
QUOTE(wikonda @ 2007 10 30, 15:02)
ką reiškia nuoroda su pavadinimu  g.gif  blush2.gif tiesiog as noriu, kad vietoj mano nuorodos pvz. http//:www.supermama.lt ir taip toliau.... : ax.gif būtų žodelis SENA TEMA ir paspaudus šitus žodžius atsirastų senoji tema  bigsmile.gif Žinau, kad taip įmanoma, bet nemoku  unsure.gif
aciuks.gif  IŠMOKAU  yahoo.gif

Tai ta SENA TEMA ir yra pavadinimas lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 30, 18:12)
Tai ta SENA TEMA ir yra pavadinimas lotuliukas.gif  biggrin.gif

blush2.gif dabar jau žinau lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
toks klausimelis.... as turejau temele rankdarbiuose, paprasiau ja istrinti - istryne, aciu. o dabar negaliu ikelti naujos temos - kodel? aciu.
Atsakyti
QUOTE(Raimonda20 @ 2008 01 16, 06:49)
toks klausimelis.... as turejau temele rankdarbiuose, paprasiau ja istrinti - istryne, aciu. o dabar negaliu ikelti naujos temos - kodel? aciu.

Paskaityk taisykles rolleyes.gif reikalinga būt surinkus 100+ žinučių smile.gif Plius, sukūrus temą iškart jos nematysi. Reikės laukt, kol moderatorius ją patvirtins.
Atsakyti
Laba smile.gif
Norejau paklausti per kiek laiko patvirtinama nauja tema kai sena jau uzdaryta?Aciu.
Atsakyti