Įkraunama...
Įkraunama...

kaip paskelbti naują temą?

QUOTE(erikiuxxx @ 2009 08 11, 03:38)
O MAN NEISEINA verysad.gif

spaudi mygtuką Alt ir jį laikai, ir tuo pačiu metu surenki skaičiukus ♥
Atsakyti

13 ♪
15 ☼
18 ║
96 Ó
56 §
86 ¶
85 ↓
46 å
63 ŗ
79 █
78 &
12 ╝

na man labai sunkiai sekasi,kad parasyti viena simboli .turiu spaudyk apie 5-10 kart kad atsirastu ka nors doh.gif ,tai gal per 15min. isejo tik tiek prirasyti
buciau labai dekinga jej kas cia parasys daugiau simboliu,o as ar kita mama galetu is cia nukopinti, ACIUKAS
Atsakyti
a loptope gal kitus reik spausti? nes man ne vieno zenklo neiseina parasyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 08 11, 16:02)
buciau labai dekinga jei kas cia parasys daugiau simboliu

Spartieji klavišai, greitesnis darbas klaviatūra.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 08 12, 13:13)

ACIUKAS, uz nuoroda,bet kaip nekeista as ten neradau to apie ka pasidomejau cia verysad.gif
Atsakyti
vakar norejau "Dažniausiai užduodami klausimai", o kai neisejo ir "mamos kompiuteris" paskelbti tema, bet nepavyko. Paskaitinejus sia tema supratau kodel. Iki siol net nezinojau, kad panasus dalykai dedasi ir kai kuriuose kituose skyriuose, nors taisyklese, kurias radau, apie tai neinformuoja, tik:
"Supermama.lt forume netoleruojamas nelegalios programinės įrangos/licenzijų kodų platinimas.
Naudodami nelegalią programinę įrangą nusižengiate LR įstatymams.
Temos ir komentarai, kuriuose platinama nelegali programinė įranga, pažeidžiamos autorinės teisės, dalijamasi programų apsaugos kodų įlaužimo priemonėmis bus ištrinti, o dalyviams skiriamos nuobaudos."
gal info yra kur kitur ikelta apie tai ? g.gif

O kaip su temu idejimu, man reik laukti ir sekt ar kas pranes, kad jau idejo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 07 06, 13:11)
g.gif arba aš akla, arba ten nėra parašyta, kad tema turi būt patvirtinta smile.gif blush2.gif

QUOTE(fyfokaite @ 2008 09 12, 01:02)
tik kai busi parasiusi 100 komentaru tada galesi susikurti tema smile.gif

pasirodo tos problemos kyla daugeliui, tai ar ne protingiau jas iskelti i kazkokius apibendrinimus, taisykles. Kazkas pasiule ieskotis skyriu moderatoriu, o jus kas nors bandet siaip juos surast neparase zinutes ar uzklausimo, ar neperskaite puse forumo? Specialiai per paieska bandziau suzinot kur ju ieskot doh.gif biggrin.gif -teko issisaugoti favorituose ateiciai biggrin.gif
Kad ir sis teiginys: kai busi parasiusi 100 komentaru tada galesi susikurti tema- ne vienam iskele klausima: forume, skyriuje, temoje ar dar kur nors. Kazkas i si klausima atsake: parasiusi 100 komentaru tada galesi susikurti tema,- ar ne is tos frazes man ir kilo klausimu?
O, apskritai, kur pasitikrint kiek tu komentaru parasiau?
Atsakyti
kiek komentarų parašėte matyti po jūsų niku. apie premoderaciją subforumuose visada rašoma jų tasiyklėse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 08 14, 17:51)
kiek komentarų parašėte matyti po jūsų niku. apie premoderaciją subforumuose visada rašoma jų tasiyklėse mirksiukas.gif

kai ziuri, bet nemato ko klausia, o ir atsakyma pateikia bendro pobudzio, tai ir kartojasi per visa tema panasaus pobudzio klausimeliai smile.gif jei as norejau uzvest tema, o man pries nosi atsivercia:
TEMOS SKELBIMO TAISYKLĖS
® Prieš užvesdami naują temą, pasinaudokite Paieška, galbūt forume jau yra tokia tema.
® Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž).
® Nerašykite didžiosiomis raidėmis!
® Pasistenkite kuo konkrečiau įvardinti temos pavadinimą.
g.gif

sutinku, kad kazkur yra parasyta daugiau, bet as ju nerandu... sutinku ir, kad nezinojimas nuo atsakomybes neatleidzia lotuliukas.gif , bet, jei buciau gavus atsakyma is pirmo paklausimo, negaisciau laiko ir neerzinciau nieko savo klausimais ir atsakymais; anksciau irgi teko klaust neaiskiu dalyku, bet gaudavau konkretu aisku atsakyma, aciu, tuo ir baigdavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai atsiprasau uz klausyma, bet noriu pakeisti temos pavadinima. Kaip ta padaryti?
Atsakyti
rašyti moderatorei. subforumo arba bet kuriai prisijungusiai rolleyes.gif
Atsakyti
Na tai tadar lauksime is atostogu griztancios supermamos wub.gif
Atsakyti