Įkraunama...
Įkraunama...

kaip paskelbti naują temą?

QUOTE(naura14 @ 2009 08 01, 10:06)
Kazkas keisis? Tai gal neapsimoka laukti?

nežinau kas keisis, tai spręs Supermama.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 08 01, 11:05)
nežinau kas keisis, tai spręs Supermama.

Aišku, žiūrėsim kas bus. Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Sveiki,

norejau paklausti kas buvo negerai skyrelyje Darbas skelbime siulant rasto analize ir gimimo datos analize?Niekaip negaliu suprasti, kodel skelbimas buvo istrintaS?istatymu tokia analize nepazeidzia Gal but tai traktuojama kaip komercine veikla?Buciau dekinga uz paaiskinima, nes tikrai nesuprantu ka negero padariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 08 01, 09:51)
taip.
rugsėjy bus parašyta informacija dėl Paslaugų skyrelio.

Su nekantrumu laukiu rugsėjo. Įdomu, kas keisis. Tikiuosi, bent iki rugsėjo sukurtas temas patvirtins blush2.gif
Atsakyti
Jau trečią kartą perkūriau temutę rangdarbiuose, ir vis dar nesulaukiu jos patvirtintos, ar ji dar laukia savo eilės, o gal jau nebėra jos?
Atsakyti
QUOTE(aisstte @ 2009 08 04, 20:15)
Jau trečią kartą perkūriau temutę rangdarbiuose, ir vis dar nesulaukiu jos patvirtintos, ar ji dar laukia savo eilės, o gal jau nebėra jos?

QUOTE(Achilles @ 2009 07 24, 20:03)
dėl temos rankdarbiuose reikia rašyti asmeninę žinutę Rustei, kad patvirtintų rolleyes.gif

Atsakyti
Paklausiu as tokio dalyko protingos liaudies biggrin.gif
Kuriant nauja tema,prie uzraso vis matau tai sirdeliu salia uzraso tai "kryngeliu" graziu visokiu,pasakykit jus man mielieji ka spaudziat kad tokias grozybes imetat???????? g.gif Ir as noreciau pagrazint labai kuriamos temos pavadinima.
ACIU visiems kas teiksis atsakyt y mano klausimeli.
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 08 09, 11:46)
Paklausiu as tokio dalyko protingos liaudies biggrin.gif
Kuriant nauja tema,prie uzraso vis matau tai sirdeliu salia uzraso tai "kryngeliu" graziu visokiu,pasakykit jus man mielieji ka spaudziat kad tokias grozybes imetat???????? g.gif Ir as noreciau pagrazint labai kuriamos temos pavadinima.
ACIU  visiems kas teiksis atsakyt y mano klausimeli.

Dar prie to pacio noreciau,kad kas nuosekliai paaiskintu kaip padaryt teksta per viduri,bandziau taip kaip cia radau aprasyta nesigauna ar as ka atbulai darau g.gif
ACIU 4u.gif
Atsakyti
centruoto teksto kodas"

CODE
[center]centruotas tekstas[/center]

gražus tekstas atrodo taip:

tekstas su gražiom raidėm

Kodas toks:

CODE
[FONT=monotype corsiva]tekstas su gražiom raidėm[/FONT]

forume veikia beveik visi word'e esantys šriftai, atsidarai "MS office Word" programą ir žiūri ten kas yra šriftuose, ir čia per kodą įrašai pavadinimą.

širdeles manau kopijuoja nuo kitų pavadinmų, bet šiaip mes visi jas turime klaviatūroje per kodus

spaudi mygtuką "alt" ir skaičių 3 ir gausis širdutė ♥

alt 4 ♦
alt 5 ♣
alt 6 ♠
alt 7 •
alt 8 ◘
alt 2 ☻
alt 1 ☺

ir t.t. išbandyk visus variantus skaičių iki 99 su mygtuku Alt ir pamatysi kokie kodai. kas patiks - užsirašai tongue.gif
Atsakyti
ACIU RUSTE kad nepatingejai atsakyt 4u.gif
Imsimes darbo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Geras ☺ Aciu, ir as nezinojau
Atsakyti
O MAN NEISEINA verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 11 rugpjūčio 2009 - 02:50