Įkraunama...
Įkraunama...

kaip paskelbti naują temą?

QUOTE(Achilles @ 2009 07 29, 13:12)
gali pati ištrinti skelbimą, jeigu jis skiltyje "kita"
puslapio apačioje kairėje pusėje mygtukas. paieškok  smile.gif

Taip ir padariau, aciu..
Atsakyti
as irgi laukiu savo temos paslaugu skyrelyje nuo geguzes pabaigos biggrin.gif jau du menesiai ir kaip nier, taip nier biggrin.gif jau ir pamirsau kad sukuriau... doh.gif o paslauga mano tokia daugiau "sezonine", tai matyt bus veiksminga sekanciam sezonui lotuliukas.gif

suprantu moderatores ir nepykstu.... tik gal tikrai, reiktu biski daugiau laisves suteikt ir kitoms moderatorems, kam toks didelis apkrovimas vien supermamai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 30 liepos 2009 - 01:17
o gal gali kas paaiškinti, kodėl išvis neleidžia naujos temos sukurt PASLAUGOSE g.gif ?
Atsakyti
Kitoje temoje buvo parasyta, kad Paslaugu skyrelyje nebus tvirtinami maziausiai iki rugsejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2009 07 30, 09:38)
Kitoje temoje buvo parasyta, kad Paslaugu skyrelyje nebus tvirtinami maziausiai iki rugsejo g.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2009 07 30, 09:38)

Aš irgi tą žinutę mačiau, o čia dėl to, kad SuperMama atstogauja ar dėl kitų priežaščių?
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 30, 11:22)
Aš irgi tą žinutę mačiau, o čia dėl to, kad SuperMama atstogauja ar dėl kitų priežaščių?

tiksliai ir nezinau, paklausiau, bet atsakymo taip ir negavau g.gif
Atsakyti
ryte sukuriau tema" darbas" skiltelyje ko norejau ta radau o dabr noreciau tema istrint bet man nelaidzia net zinutes jeme rasyt stai ka raso

Jūs neturite teisių skelbti atsakymus šioje temoje
gal kas suprata ka tai reike tema tikrai ne komecine ,rodos niekuo nenusizengiau isskyrus tuo kad klaida padriau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lingė: 31 liepos 2009 - 15:37
QUOTE(lingė @ 2009 07 31, 16:24)
ryte sukuriau tema" darbas" skiltelyje ko norejau ta radau o dabr  noreciau tema istrint bet man nelaidzia net zinutes jeme rasyt stai ka raso

Jūs neturite teisių skelbti atsakymus šioje temoje
gal kas suprata ka tai reike tema tikrai ne komecine ,rodos niekuo nenusizengiau isskyrus tuo kad klaida padriau blush2.gif

taisyklėse parašyta, kad darbo skiltyje komentarų funkcija išjungta.

dėl temos ištrynimo reikia prašysi bet kurios s-moderatorės.
Atsakyti
Ar tiesa, kad iki rugsejo mėnesio skyrelyje "Paslaugos" temos nebus tvitinamos?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 08 01, 09:43)
Ar tiesa, kad iki rugsejo mėnesio skyrelyje "Paslaugos" temos nebus tvitinamos?

taip.
rugsėjy bus parašyta informacija dėl Paslaugų skyrelio.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 08 01, 09:51)
taip.
rugsėjy bus parašyta informacija dėl Paslaugų skyrelio.

Kazkas keisis? Tai gal neapsimoka laukti?
Atsakyti