Laba diena, šįryt sukūriau naują temelę rankdarbių skiltyje, ir norėjau pasiteirauti kaip ten su tais moderatorių tikrinimais, kiek tai laiko užtruks, kada galėsiu pasidžiaugti savo temele? Ačiū
O aš vis dar laukiu savo temos patvirtinimo Paslaugose nuo vasario...
QUOTE(Lauružė @ 2009 07 19, 11:20)
O aš vis dar laukiu savo temos patvirtinimo Paslaugose nuo vasario...
seniai jos nėra.
bandykite kurti per naują, pažiūrėkite, ar atitinka visas taisykles, pažiūrėkite kaip sukurtos jau patvirtintosios temos.
Iš karto linkiu kantrybės, nes Supermama viena, o norinčiųjų labai daug.
Sėkmės!
QUOTE(Rustė @ 2009 07 19, 11:36)
seniai jos nėra.
bandykite kurti per naują, pažiūrėkite, ar atitinka visas taisykles, pažiūrėkite kaip sukurtos jau patvirtintosios temos.
Sėkmės!
Sėkmės!
aš jau gal 5 kartus perkūriau, bet nieko gero ir į laiškus neatsako, gal gali pažiūrėti ar mano jau išbraukta? Aciu Nes irgi laaaabai seniai laukiu.
QUOTE(naura14 @ 2009 07 20, 08:43)
aš jau gal 5 kartus perkūriau, bet nieko gero ir į laiškus neatsako, gal gali pažiūrėti ar mano jau išbraukta? Aciu Nes irgi laaaabai seniai laukiu.
Mane taip pat tai domina, nes nuo kovo mėn, jau kelis kartus kuriau tema i Paslaugas, bandžiau ir skirtingais pavadinimais, ir vistiek nėra... O temos taip noriu.....
QUOTE(laura-p @ 2009 07 20, 13:12)
Mane taip pat tai domina, nes nuo kovo mėn, jau kelis kartus kuriau tema i Paslaugas, bandžiau ir skirtingais pavadinimais, ir vistiek nėra... O temos taip noriu.....
Kiek supratau, cia ne norai svarbiausia Man keista, kad net mokamai nepaskelbia...
Sveiki ,
Kaip ir visos cia besikreipiancios ,as ir kreipiuosi tokiu klausimu-bandau susikurti temele rankdarbiu pardavimuose,bet taip ir nesulaukiu nieko naujo,vis bandau kazka pakeisti .Kurimo taisyklese parasyta kad reikia laukti kol * Tema patvirtinama per 1-3 darbo dienas.
bandziau dar karta,ir net nezinau ar paviks atsidaryti.Seku ir kitu rankdarbieciu temas ,kai jos pasibaigia tai labai greit atsidaro naujas,tai vis suku galva gal kazka ne taip darau .Ir kaip pastebejau dabar daug moderatoriu atostogaujanciu,tai kazi kiek laiko reiks laukti verdikto
Kaip ir visos cia besikreipiancios ,as ir kreipiuosi tokiu klausimu-bandau susikurti temele rankdarbiu pardavimuose,bet taip ir nesulaukiu nieko naujo,vis bandau kazka pakeisti .Kurimo taisyklese parasyta kad reikia laukti kol * Tema patvirtinama per 1-3 darbo dienas.
bandziau dar karta,ir net nezinau ar paviks atsidaryti.Seku ir kitu rankdarbieciu temas ,kai jos pasibaigia tai labai greit atsidaro naujas,tai vis suku galva gal kazka ne taip darau .Ir kaip pastebejau dabar daug moderatoriu atostogaujanciu,tai kazi kiek laiko reiks laukti verdikto
Aš taip pat vis laukiu temutės patvirtinimo, sukūriau temutę rankdarbiuose, tik gaila, kad vis dar negaliu dalintis savo idėjomis ir gaminiais su kolegėmis. Aišku, moderatorėms gerų atostogų, bet mes labai Jūsų laukiame...
as irgi jungiuosi prie laukianciu. pasiskaiciau taisykles lyg visas atitiko kai kuriau, bet tikrai jau savaite praejo ir nera tos mano temos. o kuriau skelbimu lentoij -rankdarbiuose.
jai mederatore atostogauja tai gal j kas pavaduoja. ar nera cia tokiu dalyku . kur kreipti tokiu atveju
jai mederatore atostogauja tai gal j kas pavaduoja. ar nera cia tokiu dalyku . kur kreipti tokiu atveju
o gal man galit patarti kaip istrinti, pasalinti mano tema: "skelbimu lentoje" skiltyje "kita"? manes paprase ideti skelbimuka, idejau. o dabar pamatem kad ten pavadinimas suklystas, tai is viso noriu ja pasalinti.
aciu uz atsakyma.
aciu uz atsakyma.
QUOTE(PILNATIS13 @ 2009 07 29, 12:49)
o gal man galit patarti kaip istrinti, pasalinti mano tema: "skelbimu lentoje" skiltyje "kita"? manes paprase ideti skelbimuka, idejau. o dabar pamatem kad ten pavadinimas suklystas, tai is viso noriu ja pasalinti.
aciu uz atsakyma.
aciu uz atsakyma.
Reikėtų taip pat rašyti oderatorėms su prašymu ją ištrinti.
QUOTE(PILNATIS13 @ 2009 07 29, 12:49)
aciu uz atsakyma.
aciu uz atsakyma.
gali pati ištrinti skelbimą, jeigu jis skiltyje "kita"
puslapio apačioje kairėje pusėje mygtukas. paieškok