Jetau nesmagu visai.. Tiek lauko laukti patvirtinimo Na tikekimes viskas susitvarkys
QUOTE(airina4u @ 2009 06 24, 14:31)
Atsiprasau, bet kokios turi buti tos 20 zinuciu, bet kokios?
ne. nueikite į temas, kurios jums artimos, pabendraukite, nes jei tik šypsenėles dėliosite, tai nebus gerai. už tokius dalykus baudžiama, ir tai vadinama Spam'as.
QUOTE(naura14 @ 2009 06 08, 23:22)
Ruste, gal galetumet paziureti mano tema. As jau gana seniai norejau ideti i paslaugu skyreli masazo paslaugas kliento namuose, kitos tokios temos nubuvo (ar bent jau nemaciau), bet niekaip man jos nepatvirtina. Atrodo lyg ir neprisidirbusi nieko blogo.. Ar cia mokama tema? Jei mokama, tai is kur butu galima tai suzinoti?
Toks jausmas, kad saukiu tyruose
QUOTE(naura14 @ 2009 06 25, 02:19)
Toks jausmas, kad saukiu tyruose
nebūnu čia šitose temose, čia Ambrozijos valdos, bet užsuku kartais, tad man geriau rašyti asmeniškai, jie kažkas konkrečiai domina.
tavo temos nėra.
aciu bent uz tai Tai i Ambrozija kreiptis del temos?
QUOTE(naura14 @ 2009 06 25, 21:21)
aciu bent uz tai Tai i Ambrozija kreiptis del temos?
paslaugas tvirtina Supermama.
QUOTE(Rustė @ 2009 06 26, 11:08)
paslaugas tvirtina Supermama.
Jai i az parasyti be viciu, o ir el.pastu neatsako
Oj mergaitės, perskaičiau visą temą nuo pat pirmo puslapio ir jau visiškai praradau viltį. Aš temą sukūriau prieš savaitę, bet matau, kad jūs čia ir po pusę metų laukiat Jau nuleidau rankas...
o kaip istrinti tema? sukuriau apsizioplinus ir nepamacius kad tokia jau yra
QUOTE(Evadom @ 2009 06 26, 22:15)
o kaip istrinti tema? sukuriau apsizioplinus ir nepamacius kad tokia jau yra
Jūs pati temos ištrinti negalite. Parašykite moderatorei žinutę ir paprašykite, kad ištrintų
QUOTE(Achilles @ 2009 06 26, 22:52)
Oj mergaitės, perskaičiau visą temą nuo pat pirmo puslapio ir jau visiškai praradau viltį. Aš temą sukūriau prieš savaitę, bet matau, kad jūs čia ir po pusę metų laukiat Jau nuleidau rankas...
Nepabandysi, nezinosi O gal tavo greiciau patvirtins
QUOTE(naura14 @ 2009 06 26, 23:46)
Nepabandysi, nezinosi O gal tavo greiciau patvirtins
Juokinga