Įkraunama...
Įkraunama...

kaip paskelbti naują temą?

Jetau nesmagu visai.. Tiek lauko laukti patvirtinimo doh.gif Na tikekimes viskas susitvarkys g.gif
Atsakyti
QUOTE(airina4u @ 2009 06 24, 14:31)
Atsiprasau, bet kokios turi buti tos 20 zinuciu, bet kokios?

ne. nueikite į temas, kurios jums artimos, pabendraukite, nes jei tik šypsenėles dėliosite, tai nebus gerai. už tokius dalykus baudžiama, ir tai vadinama Spam'as.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 06 08, 23:22)
Ruste, gal galetumet paziureti mano tema. As jau gana seniai norejau ideti i paslaugu skyreli masazo paslaugas kliento namuose, kitos tokios temos nubuvo (ar bent jau nemaciau), bet niekaip man jos nepatvirtina. Atrodo lyg ir neprisidirbusi nieko blogo.. Ar cia mokama tema? Jei mokama, tai is kur butu galima tai suzinoti?

Toks jausmas, kad saukiu tyruose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 06 25, 02:19)
Toks jausmas, kad saukiu tyruose  doh.gif

nebūnu čia šitose temose, čia Ambrozijos valdos, bet užsuku kartais, tad man geriau rašyti asmeniškai, jie kažkas konkrečiai domina.

tavo temos nėra.
Atsakyti
aciu bent uz tai 4u.gif Tai i Ambrozija kreiptis del temos?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 06 25, 21:21)
aciu bent uz tai  4u.gif Tai i Ambrozija kreiptis del temos?

paslaugas tvirtina Supermama.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 26, 11:08)
paslaugas tvirtina Supermama.

Jai i az parasyti be viciu, o ir el.pastu neatsako verysad.gif
Atsakyti
Oj mergaitės, perskaičiau visą temą nuo pat pirmo puslapio ir jau visiškai praradau viltį. Aš temą sukūriau prieš savaitę, bet matau, kad jūs čia ir po pusę metų laukiat doh.gif Jau nuleidau rankas...
Atsakyti
o kaip istrinti tema? sukuriau apsizioplinus ir nepamacius kad tokia jau yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evadom @ 2009 06 26, 22:15)
o kaip istrinti tema? sukuriau apsizioplinus ir nepamacius kad tokia jau yra  doh.gif

Jūs pati temos ištrinti negalite. Parašykite moderatorei žinutę ir paprašykite, kad ištrintų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 06 26, 22:52)
Oj mergaitės, perskaičiau visą temą nuo pat pirmo puslapio ir jau visiškai praradau viltį. Aš temą sukūriau prieš savaitę, bet matau, kad jūs čia ir po pusę metų laukiat  doh.gif  Jau nuleidau rankas...

Nepabandysi, nezinosi biggrin.gif O gal tavo greiciau patvirtins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 06 26, 23:46)
Nepabandysi, nezinosi  biggrin.gif  O gal tavo greiciau patvirtins  ax.gif

Juokinga biggrin.gif
Atsakyti