As taip pat norejau ideti temele i rankdarbiu skyriu. Tema atitinka nurodytus kriterijus. Bet temeles kaip nera, taip nera..Juk nurodete, kad tema patvirtinama per 1-3 dienas. Niekaip nesuprantu, ko dar truksta, kad patvirtintu...?
QUOTE(Champagne @ 2009 06 08, 18:36)
As taip pat norejau ideti temele i rankdarbiu skyriu. Tema atitinka nurodytus kriterijus. Bet temeles kaip nera, taip nera..Juk nurodete, kad tema patvirtinama per 1-3 dienas. Niekaip nesuprantu, ko dar truksta, kad patvirtintu...?
nėra moderatorės, kuri tuo užsiima, jos paraše tai minima, kad jos nebus, ir siūloma kreiptis į kitas moderatores.
surašykite man, kieno tema rankdarbiuose nepatvirtinta, pažiūrėsiu ir patvirtinsiu jie tik s
QUOTE(naura14 @ 2009 06 06, 16:45)
As viska padariau taip, kaip rasyta reikalavimuose temose, bet temos nera iki siol
Ruste, gal galetumet paziureti mano tema. As jau gana seniai norejau ideti i paslaugu skyreli masazo paslaugas kliento namuose, kitos tokios temos nubuvo (ar bent jau nemaciau), bet niekaip man jos nepatvirtina. Atrodo lyg ir neprisidirbusi nieko blogo.. Ar cia mokama tema? Jei mokama, tai is kur butu galima tai suzinoti?
Aš irgi nuo vasario mėn. laukiu, kol patvirtins mano temą Paslaugų skyrelyje. Ji net neperžiūrėta nė karto, tikrinau. Vadinasi jokia moderatorė net nematė jos. O Supermamai parašyti až visą tą laiką taip pat nepavyko.
QUOTE(Lauružė @ 2009 06 11, 10:08)
Aš irgi nuo vasario mėn. laukiu, kol patvirtins mano temą Paslaugų skyrelyje. Ji net neperžiūrėta nė karto, tikrinau. Vadinasi jokia moderatorė net nematė jos. O Supermamai parašyti až visą tą laiką taip pat nepavyko.
O kaip galima patikrinti ar tema, kuria nori, kad patvirtintu, yra perziureta??
Sveikos mamytes!
Zinokit ir as jau beveik 2 menesius laukiu kol mano tema patvirtins.. Bet niekaip nepatvirtina... ir nezinau ka daryti kad patvirtintu Tema susikuriau skyrelyje paslaugos "Kapinai, ivairus dekoriukai.." Gal kas zinote, kaip suzinoti ar tema patvirtins ir kada?
Zinokit ir as jau beveik 2 menesius laukiu kol mano tema patvirtins.. Bet niekaip nepatvirtina... ir nezinau ka daryti kad patvirtintu Tema susikuriau skyrelyje paslaugos "Kapinai, ivairus dekoriukai.." Gal kas zinote, kaip suzinoti ar tema patvirtins ir kada?
Hmmmmm ir aš paslauguose vis nesulaukiu kada patvirtins mano temelę
Paslaugas tvarko Supermama, mes moderatorės ten nesikišam.
QUOTE(Rustė @ 2009 06 24, 00:00)
Paslaugas tvarko Supermama, mes moderatorės ten nesikišam.
O kaip galima supermamai parasyti? Nes laukiam tai tikrai ilgai temos patvirtinimo
QUOTE(LTkojote @ 2009 06 24, 00:02)
O kaip galima supermamai parasyti? Nes laukiam tai tikrai ilgai temos patvirtinimo
Asmeninę žinutę arba emeilais reklama@supermama.lt arba info@supermama.lt
Atsiprasau, bet kokios turi buti tos 20 zinuciu, bet kokios?
QUOTE(Rustė @ 2009 06 24, 13:22)
Asmeninę žinutę arba emeilais reklama@supermama.lt arba info@supermama.lt
Parasiau jau pries kiek laiko, bet atsakymo negaunu.