Įkraunama...
Įkraunama...

kaip paskelbti naują temą?

QUOTE(nenuorama- @ 2009 05 18, 19:04)
laba diena, norejau paklausti, kaip būtų galima padaryti uzdara tema? del nepageidajamu dalyviu, nebegalim ramiai bendrauti, todel noretume uzdaros temos, taciau nezinau kaip ja sukurti ir ar is vis yra tokia galimybe ?

negalima, nėra tokios galimybės smile.gif
Atsakyti
Laba diena,noriu paklausti,o jei yra sukuriama nauja tema,po kurio laiko moderatores istrina,vel sukuriama,vel istrina... ir t.t Kaip suprantu tokiu dalyviu jokiom drausminem priemonem nesudrausminat? Tik pasalinat temas ir viskas? Ir taip be galo.
Taisykles skaiciau. smile.gif
Atsakyti
jeigu:
8. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

o kokias jus temas turit omeny? mastau.gif
Atsakyti
Nu kai uzsitrauksiu dabar pykcio banga,nu bet pvz,cia http://www.supermama...sult_type=posts
visos zinutes yra tik jos sukurtos temos arba smailikai,ir nieko,istrina jos tema,o ji vel susikuria ir taip be galo.
Tikrai nepavydziu kaip jau kaikas cia buvo issireiskes,bet tegul buna visom vienodos taisykles,o jei ka ne taip supratau ir apkaltinau neteisingai,tada ATSIPRASAU. smile.gif
Atsakyti
Gal nevisai vietoje klausiu, bet taip pat apie temas blush2.gif NORĖJAU PAKLAUSTI KAIP SUŽINOTI PLEPLIAUSIŲJŲ DEŠIMTUKĄ UŽDARYTOJE TEMOJE? 4u.gif

ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai iseinate is temos, paspauskite ant skaiciuko atsakymu. Issoks nauja lentele.
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 06 01, 23:15)
Kai iseinate is temos, paspauskite ant skaiciuko atsakymu. Issoks nauja lentele.

aciuks.gif
Atsakyti
Labas.Noreciau i skelbimu lenta idet skelbimuka,bet man neleidzia:( kaip tai reikia padaryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerduskinas @ 2009 06 03, 10:25)
Labas.Noreciau i skelbimu lenta idet skelbimuka,bet man neleidzia:( kaip tai reikia padaryt 4u.gif

Sveiki 4u.gif
labai noriu paslaugose paskelbti savo temele...jau 2 kartus bandziau skelbti...ir laukiau kol patvitins 5 menesiu...bet niekas taip ir nepatvirtino verysad.gif verysad.gif
prasau padekit unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti

skelbimuose kabo informaciniai pranešimai kodėl negalite paskelbti temų, paskaitykite ir sužinosite.

QUOTE(**Indre** @ 2009 06 03, 21:02)
Sveiki 4u.gif
labai noriu paslaugose paskelbti savo temele...jau 2 kartus bandziau skelbti...ir laukiau kol patvitins 5 menesiu...bet niekas taip ir nepatvirtino verysad.gif  verysad.gif
prasau padekit  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

aš ji atitiko taisykles?
ten yra surašyti kriterijai, pasitikrinkite, ar tikrai viskas gerai.
Atsakyti

QUOTE(**Indre** @ 2009 06 03, 21:02)
Sveiki 4u.gif
labai noriu paslaugose paskelbti savo temele...jau 2 kartus bandziau skelbti...ir laukiau kol patvitins 5 menesiu...bet niekas taip ir nepatvirtino verysad.gif  verysad.gif
prasau padekit  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Ziuriu ne as viena... verysad.gif Noriu ideti prie paslaugu skelbimuka, bet man neleidzia...kodel? Ir ziniuciu jau daug prirasiusi..ka dar reikia padaryti???
Atsakyti
As viska padariau taip, kaip rasyta reikalavimuose temose, bet temos nera iki siol schmoll.gif
Atsakyti