Prasau jusu pagalbos siunciau cia reklama@supermama.lt savo tema, noriu susimoketi uz reklama, bet jau 3 menesiai kaip tylu.Bandziau kurti tema, bet sulaukiu atsakymo kad tema arba istrinta arba perkelta.
Prasau moderatoriu patvirtinti mano tema, as noriu uz ja sumoketi.
Papildyta:
Dar noejau paklausti, kodel internetinese parduotuvese, paskelbusios savo tema mergaites nera surinkusios 20 zinuciu, kaip cia yra ?
Prasau moderatoriu patvirtinti mano tema, as noriu uz ja sumoketi.
Papildyta:
Dar noejau paklausti, kodel internetinese parduotuvese, paskelbusios savo tema mergaites nera surinkusios 20 zinuciu, kaip cia yra ?
Man jau is vis susidare jausmas, kad temos paskelbti neimanoma Nieko atrodo blogo nepadariau ir nelabai panasiu temu i maniske yra, bet vat..
Amrozija, ar supermama labai užimta, kad nepatvirtina naujų temų laukiam ir nesulaukiam, kodėl mus skriaudžia, padėkit, jei tik galit. Labai laukiu kada mano tema patvirtins o jei kažkas negerai tai praneškit kad nebelaukčiau
QUOTE(Destinyy @ 2009 05 18, 13:00)
Amrozija, ar supermama labai užimta, kad nepatvirtina naujų temų laukiam ir nesulaukiam, kodėl mus skriaudžia, padėkit, jei tik galit. Labai laukiu kada mano tema patvirtins o jei kažkas negerai tai praneškit kad nebelaukčiau
Yra parasyta, kad mederatorius nusprendes nepatvirtinti temos, aiskintis ir papildomai perspeti neprivalo. Jauciu jei kiekvienai pranesinetu, tai laiko temu tvirtinimams nebeliktu. Nors galetu.. Nelauktumem liezuviu iskore
laba diena, norejau paklausti, kaip būtų galima padaryti uzdara tema? del nepageidajamu dalyviu, nebegalim ramiai bendrauti, todel noretume uzdaros temos, taciau nezinau kaip ja sukurti ir ar is vis yra tokia galimybe ?
Kaip reikia suzinoti ar tema patvirtinta ar ne? Kai ieskau tema pagal slapyvardi, tai mano tema ismeta ir ja rodo... Bet ieiti neleidzia dar.. Mat tik vakar sukuriau Kiek reikia laukti, kad suzinociau ar tema patvirtinta?
QUOTE(Zvejuke @ 2009 05 21, 21:14)
Paskelbiau tema ir per ziopla galva padariau joje gramatine klaida Kaip pataisyti???
parašyk kuriai nors moderatorei
As irgi skelbimu lentoj, rankdarbiuose susikuriau savo tema jau pries 4 dienas, bet jos nepatvirtina. raso, kad moderatore iki birzelio nedirba ir kreiptis i kita moderatore. O kaip zinoti kuri ta moderatore vietoj jos gali padeti? Nes kazkaip iki birzelio dar toli
O kaip ir kur tai mederatorei rasyti? I el.pasta? Kaip zinoti paslaugose kuri mederatore mederuoja tema?