Įkraunama...
Įkraunama...

kaip paskelbti naują temą?

QUOTE(Ambrozija @ 2009 04 21, 15:41)

O tai tikrai kurėt pagal visas taisykles?  unsure.gif Mat kai prieš naujus perėjau tą skyrelį, tai net nebuvo ką tvirtinti  doh.gif visos nepatvirtintos ne pagal taisykles, ne vietoj, be Lt raidžių pavadinime... Tai kam čia tada varyt ant mūsų, moderatorių, jei patys nariai nesugeba perskaityt taisyklių prieš kuriant cool.gif
O šaukt, skųstis visi moka rolleyes.gif

Tiesą pasakius kūriau temą į Internetines parduotuves. Visus konkrečius pasiūlymus siunčiau Supermamai. Laukiu kantriai( jau mėnuo kaip paskelbiau) ir tiesą pasakius nei varau aš , nei ką. Nesmagiai net pasijutau- juk nieko nenorėjau įžeist, tiesiog ramiai savo nuomonę parašiau 4u.gif
Atsakyti
Ambrozija, turiu klausimą.

Situacija tokia: sukūriau temą Paslaugose. Palaukiau tarkim porą savaičių. Niekas jos nepatvirtino. Kaip geriau elgtis - ar kas dvi savaites bandyti kurti naują temą? Ar laukti dar ilgiau, kol patvirtins? Iš tikrųjų nesinori moderatorių apkrauti darbu, bet nesinori ir laukti pusę metų be reikalo 4u.gif

Kiek žinau, tai galima nustatyti, kad pati sistema trintų senas nepatvirtintas temas.

Kaip yra Supermamų forume? Ir kaip mums elgtis - ar laukti, ir kiek laiko, ar kas porą savaičių kurti naują temą?

Iš anksto ačiū už atsakymą.
Atsakyti
As tai nemanau, kad yra tikslas kurti kas dvi savaites temas g.gif aisku cia mano nuomone. As laukiu jau ilgiau kaip du menesius. Bet nemanau, kad jeigu sukursiu antra tema ja patvirtins, ar klystu?
Seip maciau, kad pries pora dienu yra viena tema patvirtinta g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Teks rasyti ne i tema.
Ar kas nors uz banerio patalpinima atsakingas?smile.gif
Klausiu ko nors is administratoriu.

Dekoju.
Atsakyti
Zinau viena kirpeja, kuriai tama patvirtino po 4 men, taip, kad nenuleiskite ranku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flaming Water @ 2009 04 21, 21:50)
Sveikos,
Teks rasyti ne i tema.
Ar kas nors uz banerio patalpinima atsakingas?smile.gif
Klausiu ko  nors is administratoriu.

Dekoju.

reklama@supermama.lt
Atsakyti
Keista, Supermama ir šiandien buvo prisijungus prie forumo. Ir vistiek jos až gaviklis perpildytas, ir žinutės išsiųsti neįmanoma.

O tema kaip nepatvirtinta, taip nepatvirtinta...
Atsakyti
Sveikos merginos,gal galit man padeti,as noriu susikurti mokama tema ir noriu susizinoti kiek ji kainuoja ir kaip ja susikurti.Labai prasau pagalbos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata M. @ 2009 04 29, 15:43)
Sveikos merginos,gal galit man padeti,as noriu susikurti mokama tema ir noriu susizinoti kiek ji kainuoja ir kaip ja susikurti.Labai prasau pagalbos.  doh.gif

Man atrodo, kad tau pritrūks žinučių skaičiaus ax.gif Priklausomai, kokioj skilty nori paskelbti savo temą, reikia virš 20 arba virš 100 žinučių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata M. @ 2009 04 29, 15:43)
Sveikos merginos,gal galit man padeti,as noriu susikurti mokama tema ir noriu susizinoti kiek ji kainuoja ir kaip ja susikurti.Labai prasau pagalbos.  doh.gif

Rasyk supermamai i el.pasta
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 04 30, 07:46)
Rasyk supermamai i el.pasta

Pirma reik nors žinutes susirinkt, kitaip negalės temos susikurt smile.gif
Atsakyti
Ambrozija, norėčiau jūsų paklausti, kaip sužinoti ar tema yra patvirtinta ar ne? Ir dar vienas klausimas. Jeigu peržiūriu žinučių saraše savo kurtą temą ir matau, kad ją peržiūrėjo vienas žmogus, bet tema nepatvirtinta, tai reiškia, kad ji ir nebus patvirtinta? Būsiu dėkinga jei galėsite atsakyti mirksiukas.gif
Atsakyti