Įkraunama...
Įkraunama...

kaip paskelbti naują temą?

QUOTE(Signa... @ 2009 04 07, 11:13)
daug cia musu laukianciu yra .... raso, kad patvirtina per savaite, bet man asmeniskai nebuvo nei kart kad taip greitai sulaukciau .... pranesti, niekas nepranesa  mirksiukas.gif  turi ziuretis, arba savo profili "rasti dalyvio temas" ir ten rodo....
taiva  smile.gif

Aciu, kazko kito ir nesitikejau... O tai jei nepaskelbs puse metu, tada vel bandyti ??? verysad.gif Ar belaukiant dar galima karteli kita pabandyti? Is naujo parasyti?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 04 07, 11:20)
Aciu, kazko kito ir nesitikejau... O tai jei nepaskelbs puse metu, tada vel bandyti ???  verysad.gif  Ar belaukiant dar galima karteli kita pabandyti? Is naujo parasyti?

zinokit net nzn , as tikiuosi kad nereikes laukti puses metu doh.gif
Atsakyti
As irgi tikiuosi, bet jei reikes laukt, tai ka zinau tada...
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 04 07, 11:20)
Aciu, kazko kito ir nesitikejau... O tai jei nepaskelbs puse metu, tada vel bandyti ???  verysad.gif  Ar belaukiant dar galima karteli kita pabandyti? Is naujo parasyti?

Aš irgi laukiu labai. Taip pat daug klausimų kyla. Jau 2 savaites laukiu, ir net nežinau, ar bent turiu saujelę vilties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Armaneda @ 2009 04 07, 17:34)
Aš irgi laukiu labai. Taip pat daug klausimų kyla. Jau 2 savaites laukiu, ir net nežinau, ar bent turiu saujelę vilties  ax.gif

Siaip galetu bent jau perspeti, kad tokiu temu nereikia ar jau per daug yra.. O dabar lauki ir nezinai, ko..
Atsakyti
QUOTE(MonaLina @ 2009 04 06, 11:29)
unsure.gif O pabandžius atsidaryti savo temukę rankdarbiuose ir po 5 dienų jos patvirtinimo nesulaukus tikriausiai ilgiau laukti nebeverta?... Ir belieka tiesiog spėliot kodėl? Gal darbeliai baisūs?  blink.gif

Skyrelyje Rankdarbiai tvirtinu temas per 1-3 darbo dienas, kai išeina man prisijungt.
Atsakyti
Kas tvirtina skyrelyje "paslaugos" ? Supermama? Ir per kiek laiko?
Atsakyti
Iš tikro - Rankdarbių skyrelyje Ambrozija labai greitai temas patvirtina. Ir bent jau aš tada gavau žinutę apie tos temos patvirtinimą. Manau, kad Paslaugose ta pati tvarka.

Taip kad belieka laukti, kol atsiras Supermama ir patvirtins temas.
Atsakyti
QUOTE(Armaneda @ 2009 04 07, 17:34)
Aš irgi laukiu labai. Taip pat daug klausimų kyla. Jau 2 savaites laukiu, ir net nežinau, ar bent turiu saujelę vilties  ax.gif

As jau atra karta parasiau, bet kaip ir pirmu atveju jokiu ziniu nera. Truputi apmaudu, nes nei naujoke, nei ka blogo esu padarius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 04 07, 22:23)
As jau atra karta parasiau, bet kaip  ir pirmu atveju jokiu ziniu nera. Truputi apmaudu, nes nei naujoke, nei ka blogo esu padarius  verysad.gif

Tikekimes, kad butent situo laiku nera kam patvirtinti, nes mederatore atostogauja.. Lauksim atostogu pabaigos rolleyes.gif O tada gal ir sulauksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 04 07, 22:23)
As jau atra karta parasiau, bet kaip  ir pirmu atveju jokiu ziniu nera. Truputi apmaudu, nes nei naujoke, nei ka blogo esu padarius  verysad.gif

Aš su tavim visiškai sutinku drinks_cheers.gif Reikia tik tikėtis, kad temų tvirtinimas sustojo tik dėl to, kad Supermama atostogauja rolleyes.gif
Atsakyti
Laukiam laukiam atostogu pabaigos.. 4u.gif
Atsakyti