Įkraunama...
Įkraunama...

kaip paskelbti naują temą?

smile.gif Sveiki.Esu naujokė.Kaip galima būtų įdeti skelbimą į skelbimų lentą "Darbas".Atidarius naują temą, rašo, kad neturiu teisių atidaryti naują temą.Ačiu.
Atsakyti
QUOTE(joleee @ 2009 03 26, 12:42)
smile.gif Sveiki.Esu naujokė.Kaip galima būtų įdeti skelbimą į skelbimų lentą "Darbas".Atidarius naują temą, rašo, kad neturiu teisių atidaryti naują temą.Ačiu.

Sveika, teisę įdėti skelbimą skyrelyje darbas, turi tik tie nariai, kurie yra parašę 100 žinučių.
Atsakyti
QUOTE(Superinė @ 2009 03 26, 14:16)
Sveika, teisę įdėti skelbimą skyrelyje darbas, turi tik tie nariai, kurie yra parašę 100 žinučių.

iš iš karto kyla pamąstymai, ar tai reikalinga, dabar pasipils joleee bet kokios bet kur žinutės, kad tik surinkt tą 100 greičiau laugh.gif o paskui pačios piktinamės, kiek daug oro virpinimo cool.gif
Atsakyti
smile.gif aciu už atsakyma, nereikia visiem apie visus sprest vienodai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sare @ 2009 03 26, 16:41)
iš iš karto kyla pamąstymai, ar tai reikalinga, dabar pasipils joleee bet kokios bet kur žinutės, kad tik surinkt tą 100 greičiau laugh.gif o paskui pačios piktinamės, kiek daug oro virpinimo  cool.gif

Nesupratau kas reikalinga g.gif , kam pačiai tą orą virpint čia. Jeigu žmogus naujokas čia klausia, vadinasi jam reikia pagalbos, o informacija apie 100 žinučių nėra slapta, nes pati ją radau darbo skelbimų temoje.
Atsakyti
QUOTE(Superinė @ 2009 03 26, 22:35)
Nesupratau kas reikalinga g.gif , kam pačiai tą orą virpint čia. Jeigu žmogus naujokas čia klausia, vadinasi jam reikia pagalbos, o informacija apie 100 žinučių nėra slapta, nes pati ją radau darbo skelbimų temoje.

4u.gif Ačiū.Tikrai nespejau paklaust, o jau užsipuolė.Tai kam tada skirta ši tema, jei negalima paklaust????????
Atsakyti
QUOTE(Superinė @ 2009 03 25, 22:25)
Ir ką, kad ten nieko nerašo apie tai, išskyrus kad reikia turėti žinučių 20+, o man tiksliai reikia žinoti. Norėčiau, kad moderatorės man tiksliau atsakytų g.gif

ko nesupratote tame, kad reikia būti parašius daugiau nei 20 žinučių? g.gif
Atsakyti
Dar klausimą turiu: ar moderatoriai (administratoriai) tik prašomi peržiūri naujas temas skelbimuose? Patys netikrina ar yra naujai sukurtų ir patvirtinimo laukiančių temų?
Klausimas kilo dėl to, kad Supermamai parašyti asmeninę žinutę tiesiog yra be šansų verysad.gif Jos pašto dėžutė matyt yra užpildyta verysad.gif

Beje, Ambrozija, niekur neradau jokų užuominų, kad Paslaugų skyrelio moderatorė yra Supermama schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 03 27, 16:25)
Beje, Ambrozija, niekur neradau jokų užuominų, kad Paslaugų skyrelio moderatorė yra Supermama  schmoll.gif

Šioje temoje jau ne kartą tai minėjau, pvz ši žinutė. Reik tik atidžiau skaityt informaciją rolleyes.gif
Atsakyti

Laba diena,

Jau kelintą kartą bandau atidaryti temą Paslaugų skyrelyje ir man jos nepatvirtina, nors visus reikalavimus lyg ir išpildau. Bet pastebėjau jei pasinaudoju paieška tai aš matau savo temas (net 2, viena Gruodžio mėn. kurta) tik negaliu atidaryti, rodo klaida g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 03 31, 19:09)
Laba diena,

Jau kelintą kartą bandau atidaryti temą Paslaugų skyrelyje ir man jos nepatvirtina, nors visus reikalavimus lyg ir išpildau. Bet pastebėjau jei pasinaudoju paieška tai aš matau savo temas (net 2, viena Gruodžio mėn. kurta) tik negaliu atidaryti, rodo klaida  g.gif

gali buti, kad jusu temele atmesta del reikalavimu neatitikimo, atidziai juos perskaitytike, is patirties sakau mirksiukas.gif atrodo viskas gerai parasiau bet...
Atsakyti
QUOTE(Viltyte @ 2009 03 31, 20:55)
gali buti, kad jusu temele atmesta del reikalavimu neatitikimo, atidziai juos perskaitytike, is patirties sakau  mirksiukas.gif atrodo viskas gerai parasiau bet...

Na suklysti galima viena karta, bet ne kelete. As taip pat konsultavausi su mergaitem kurios jau turi temeles ir viska dariau kaip ir jos g.gif
O kodel per paieska as ja matau g.gif
Atsakyti