Sveiki
reikia ištrinti šią temą... į kurį moderatorių kreiptis?
Ačiū
QUOTE(M@mulyte @ 2009 03 19, 10:11)
Bet kurį Ištryniau.
Patogiau būtų, jei rašytumėt moderatoriams į až
Laba diena ! siame forume esu naujoke , ir nelabai suprantu kaip cia kas ! pvz. noriu padoti skelbima ! ka ir kur man reikia ieti ... Padekit ... Dekui
QUOTE(Lavinia @ 2009 03 20, 13:34)
Laba diena ! siame forume esu naujoke , ir nelabai suprantu kaip cia kas ! pvz. noriu padoti skelbima ! ka ir kur man reikia ieti ... Padekit ... Dekui
Skelbimai dedami šiame skyrelyje - Skelbimų lenta
Nu niekaip nesuprantu, ką reikia daryti, kad patvirtintumėt temą?
Jau kelias savaites laukiu, rašiau a.ž. Ambrozijai, nesulaukus atsakymo parašiau Auges.
Jokio atsakymo. Kame reikalas? Jei netinka mano tema, tai nors parašykit, ką blogai darau, kodėl netvirtinat. Net ir tuo atveju, jei netvirtinsit išviso - parašykit. Nors žinosiu, galėsiu kažką kito planuotis.
Jau kelias savaites laukiu, rašiau a.ž. Ambrozijai, nesulaukus atsakymo parašiau Auges.
Jokio atsakymo. Kame reikalas? Jei netinka mano tema, tai nors parašykit, ką blogai darau, kodėl netvirtinat. Net ir tuo atveju, jei netvirtinsit išviso - parašykit. Nors žinosiu, galėsiu kažką kito planuotis.
Laba diena ! noriu paklausti kaip ideti avatara is kompjuterio ?[COLOR=deeppink]
QUOTE(Lauružė @ 2009 03 22, 18:02)
Nu niekaip nesuprantu, ką reikia daryti, kad patvirtintumėt temą?
O jūs kreipkitės į to skyrelio tvarkytoją Supermamą, o ne mane ar Auges
QUOTE(Lavinia @ 2009 03 24, 15:53)
Laba diena ! noriu paklausti kaip ideti avatara is kompjuterio ?
Apie tai yra kita tema. Prašom atidžiau ieškot.
http://www.supermama...?showtopic=2008
QUOTE(Ambrozija @ 2009 03 24, 21:17)
Pirmiausia supermamai ir bandžiau parašyti. Bet sistema atsakė, kad jai išsiųsti pranešimo negalima. Pagalvojau, kad supermama - tai tiesiog sistemos generuojamos automatinės žinutės. Todėl ieškojau, kam galiu parašyti. Patarė kreiptis į tave. Tą ir padariau.
Dabar žinosiu, kad tai realus žmogus. Bandysiu kas kažkokį laiko tarpą siusti jai žinutę. Ačiū už patarimą.
O kokias sąlygas reikia atitikti, kad leistų atsidaryti asmeninę temą, ar reikia būti parašius daug žinučių (kiek?) ar būti seniai registruotu?
QUOTE(Superinė @ 2009 03 25, 19:01)
O kokias sąlygas reikia atitikti, kad leistų atsidaryti asmeninę temą, ar reikia būti parašius daug žinučių (kiek?) ar būti seniai registruotu?
reikia būt perskaičiusiam pirmą šios temos puslapį
QUOTE(l'eau @ 2009 03 25, 20:17)
reikia būt perskaičiusiam pirmą šios temos puslapį
Ir ką, kad ten nieko nerašo apie tai, išskyrus kad reikia turėti žinučių 20+, o man tiksliai reikia žinoti. Norėčiau, kad moderatorės man tiksliau atsakytų