Įkraunama...
Įkraunama...

kaip paskelbti naują temą?

dun, prašau čia nešmeižt viešai moderatorių, jei nežinot, ką šnekat!

QUOTE(Rasutele @ 2009 03 11, 22:38)
nikeo nesuprantu , kodėl man neįdeda naujos temos šiame skyriuje ?
Skelbimų lenta > Rankdarbiai
įdedu pralaukiu savaitę ir visvien nepatvirtina  doh.gif

Tame skyrelyje aš moderuoju. Temos tvirtinamos per 1-3 d.d., tai pasakyta taisyklėse. Jei sav nesulaukėte patvirtinimo, vadinas, neatitiko taisyklių. Apie jas galite pasiskaityti tame skyrelyje prisegtoje temoje.
Atsakyti
tai ką aš ne taip darau doh.gif
nesuprantu , juk viską padarau kaip parašyta taisyklėse ir visvien nepatvirtinat doh.gif
o gal čia tik išskirtinėm narėm galima kurti temas doh.gif
Atsakyti
Nu mamkos, galiu pasakyti kad tikrai ne išskirtinėm schmoll.gif Vis paskaitydavau temą ir savo buvo gana nedrąsu kurti, nes bijojau kad nepatvirtins ax.gif Nu ir, ogi patvirtino thumbup.gif vadinasi kažkas su jūsų kuriamom temom ne taip, kažkur klaidą padarot mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kažką įspūdingo padarei , kad patvirtino temą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasutele @ 2009 03 13, 16:00)
gal kažką įspūdingo padarei , kad patvirtino temą  lotuliukas.gif

Nieko įspūdingo nereik daryt, kad tame skyrelyje patvirtinčiau hihihi.gif o ačiū žodelį visad malonu išgirst biggrin.gif

Bandau ieškot temos, bet nėra nei prie nepatvirtintų, nei prie ištrintų savaitės bėgyje smile.gif Tai gal vis tik ne mano skyrelyje kūrėte, todėl ir nesulaukiate? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 03 13, 16:13)
Nieko įspūdingo nereik daryt, kad tame skyrelyje patvirtinčiau hihihi.gif o ačiū žodelį visad malonu išgirst  biggrin.gif

jergau kokia paršė esu doh.gif Labai atsiprašau mirksiukas.gif Labai labai labai labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 03 13, 15:40)
dun, prašau čia nešmeižt viešai moderatorių, jei nežinot, ką šnekat!

Neisizeskit. Jokiu budu nenorejau nieko smeisti blush2.gif Nepykit
Atsakyti
Klausikyt tai gal kas nors mums gali padeti?????????????????????????????????
Jau kiek galma laukti to atsakymo?
tai kaip reikia ka daryt?ka ne taip darau? Ambrozija gal jus galyt paziuret ta mano tema ar taip nors viska rasau???????nes is supermamos nieko nesulaukiu jau 3-4men verysad.gif
Atsakyti
Kur mano tema? pirma skelbima dejau pries menesi, niekas nieko nepatvirtino, dabar jau irgi dejau vis dar nepatvirtino. tema dejau paslaugose, nagu priauginimo. ar ji atsiras ar man vel bandyti kurti nauja tema? ar jau nebepaskelbs?
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 03 18, 13:48)
Kur mano tema? pirma skelbima dejau pries menesi, niekas nieko nepatvirtino, dabar jau irgi dejau vis dar nepatvirtino. tema dejau paslaugose, nagu priauginimo. ar ji atsiras ar man vel bandyti kurti nauja tema? ar jau nebepaskelbs?

1, prieš dedant skelbimą siūlom susipažint su to skyrelio taisyklėmis, kad paskui nekiltų bereikalingų klausimų rolleyes.gif
2, temos tvirtinamos ne kasdien, apie tai irgi galima sužinot skyrelyje.
3, jei neatitinka taisyklių - tema netvirtinama.

Kadangi tą skyrelį tvarko Supermama, ne aš, tai tikslinga jos ir klaust biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 03 18, 16:29)
1, prieš dedant skelbimą siūlom susipažint su to skyrelio taisyklėmis, kad paskui nekiltų bereikalingų klausimų rolleyes.gif
2, temos tvirtinamos ne kasdien, apie tai irgi galima sužinot skyrelyje.
3, jei neatitinka taisyklių - tema netvirtinama.
Kadangi tą skyrelį tvarko Supermama, ne aš, tai tikslinga jos ir klaust biggrin.gif

tai kur mums visiems rasty ta supermama?i az negalma parasyti ka daryt???????????????
Atsakyti
QUOTE(katiusa20 @ 2009 03 18, 20:33)
tai kur mums visiems rasty ta supermama?i az negalma parasyti ka daryt???????????????

kiek suprantu apie sia supermama kalba eina: http://www.supermama....php?showuser=1 ax.gif
Atsakyti